Post Page Advertisement [Top]

Nie je to tak dávno, čo som písala o produktoch proti vypadávaniu vlasov a pýtala som sa na vami overené produkty. Viaceré ste mi odporúčali tabletky Biosil a sérum Biohar. Keď som si ich googlila a zistila cenu (približne 9 € za oba produkty na pilulka.sk, v iných lekárňach v čase môjho nákupu mali buď jeden alebo druhý produkt, nikdy nie oba), dlho som neváhala a v košíku skončili po dve balenia z oboch. Nie som odborník na zloženie, takže sa dnes pre zmenu v skratke pozrieme na ich efekt spoločne.

Pri boji proti vypadávaniu vlasov s cieľom posilniť rast nových vlasov a súčasné vlasy vyživiť nestačí jeden produkt, to som sa za tie roky už naučila. A tak, keď sa budete spoliehať iba na šampón proti vypadávaniu vlasov, možno vám pomôže, ale určite to bude trvať omnoho dlhšie, ako keby ste použili kombináciu viacerých produktov. Momentálne šampón proti vypadávaniu vlasov nepoužívam (no je otázka času, kedy pôjdem napr. do predajne Yves Rocher a kúpim si ho). Dala som sa skôr na výživu zvnútra tabletami Biosil a aplikáciu séra Biohar priamo na vlasovú pokožku.



















Tabletky voňajú jemne mentolovo, sérum je bez výraznejšej vône. Oba produkty používam podľa oficiálneho popisu a pokynov na obale - tabletky 2 denne, sérum vždy na umyté, uterákom presušené vlasy vmasírujem do pokožky hlavy. Určite viete, že takéto produkty neúčinkujú cez noc, je potrebné mať s nimi trpezlivosť a výsledky sa pomaličky dostavia.
Momentálne mám spotrebované obe balenia tabletiek a druhé balenie séra mám rozpoužívané. Výsledky? Trošičku pevnejšie nechty, pokožka sa až tak výrazne nezmenila - teda pokiaľ ide o účinok tabletiek. Kombináciou tabletiek a séra som si všimla, že najprv mi vypadávalo o čosi menej vlasov pri umývaní (vtedy si to všimnete najskôr, môj drahý manžel si však všíma všetky vlasy a vždy mi dá patrične zhnusene najavo, ak nejaký niekde nájde). Teraz však už vidím aj malinké, možno tak 5 cm vlásky, ktoré vyrastajú z pokožky a odstávajú kade-tade. Kombinácia má čosi do seba, takže určite si onedlho objednám ďalšie balenie Biosil tabletiek. Nechce sa mi veriť, že som kedysi dala za 60 tabletové balenie s užívaním 2 denne približne 30 €, pretože išlo o značku. Ďakujem, že ste mi tieto produkty odporučili ;-)

3 komentáre:

  1. Tak to je moc fajn, že ti začaly růst i další vlasy. :) Zkusím někde sehnat. Potřebovala bych zpevnit nehty.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celkom mi padol vhod tento článok, lebo zrovna som rozmýšľala, aké tabletky n avlasy by som si kúpila. Šom zvedavá, ako budú účinkovať mne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som rada, že prišiel článok vhod ;-) Možno by bol dobrý aj klasický Panthenol, ten som ešte neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]