Post Page Advertisement [Top]

Neviem, či by som sa k tejto micelárnej vode bola dostala, keby som tak trošku nebola prinútená. Keď som prednedávnom skončila na očnej pohotovosti v Poprade so zápalom, ktorý doliečujem doteraz antibiotickými a hydratačnými očnými kvapkami, pravdepodobne by som si ju nekúpila. Prečo? Akurát mi dochádzal odličovač od Dzintars a ja som si kúpila dvojfázový Olive Leaf od Ziaja. Po pár použitiach som však dostala spomínaný zápal. Nechcem vinu zvaľovať na odličovač Ziaja, no zatiaľ som sa neodvážila použiť ho znova (a pritom len pred pár mesiacmi som spotrebovala dvojfázový Goat´s milk a bol výborný, bez problému). No keď som už odchádzala s receptom a moje kroky smerovali do lekárne, bez rozmýšľania som k očným kvapkám pridala aj odličovač. Nemala som konkrétnu predstavu. Vedela som, že chcem niečo na citlivé až alergické oči a určite nie dvojzložkové. A takisto niečo, čo som ešte nemala. Z týchto riadkov to snáď vyzneje, že som ochotnú lekárničku takmer umučila, kým mi vyhovela. Opak bol pravdou. Pri ponúknutí niektorých volieb som sa rozhodla pre novinku od La Roche-Posay, a to rovno v najväčšom 400 ml balení, ktoré mali práve v akcii a vychádzalo podstatne výhodnejšie ako menšie balenia - vyšlo na tuším 13 €. Je pravda, že odličovač nepoužívam ani mesiac, no uľavil mojim očiam a občas ho použijem aj na pleť. A tak viem, že k Sensibiu od Biodermy môžem ako vhodný pre citlivky smelo pridať aj tento pri ďalšom online nakupovaní ;-)


La Roche-Posay Eau Micellaire ULTRA reactive skin


Podľa popisu dokonalosť pre citlivú pleť a oči. Neobsahuje parfum, parabény, mydlo a farbivá. Je to moja prvá micelárka od La Roche-Posay, a keď som sa odvážila po pár dňoch, keď už oči neboli opuchnuté naniesť slabšiu vrstvu riasenky a večer som sa chystala ju odlíčiť, trošku som sa bála. Či nebude štípať, či mi to nepoškodí, či som predsa len neurobila somarinu a nemala ešte s líčením počkať (dosiať si na oči dávam len riasenku, dnes som výnimočne použila aj trošku rozjasňovača od theBalm z paletky rozjasňovačov a všetky riasenky, ktoré som používala v období, keď som mohla chytiť zápal putovali bez milosti do koša).
Nakoniec, veľmi opatrne, to šlo ako po masle. Bez náznaku štípania či iného dráždenia pokožky očí. Neskôr som ju skúsila použiť aj na pleť a efekt parádny - žiadny lepivý pocit, práve naopak. Príjemné upokojenie, dokonca náznak hydratácie. Wau!


Celá fľaša je plastová s otváracím uzáverom, ktorý vyzerá celkom pevne, už sa mi niekoľkokrát podarilo ho trošku nešťastne otvoriť a slabší by už bol odtrhnutý, tento to pekne ustál. Aj po otvorení ju občas prenášam so sebou, najmä, keď ideme niekam na víkend/výlet a ani náznak vylievania sa. No myslím si, že toto by malo byť pri trošku drahších značkách samozrejmosťou.

Záver? Zatiaľ veľká spokojnosť. Hlavne zo strany mojich očí a pleti.

Skúšali ste micelárku od La Roche-Posay?

4 komentáre:

  1. Tuto jsme také už doma měla, někde jsem ji vyhrála nebo už ani nevím, kde jsem k ní přišla :-) hodnotila bych ji jako průměr a docela špatně si poradila s mojí řasenkou. Dávám si ráda dvě vrstvy a musela jsem trochu přitlačit, aby šla dolů :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Micelárku ešte nie,ale keď miniem Mixu určite skúsim nejakú od La Roche-Posay kedže mám doma viac produktov od tejto značky a som spokojná s touto značkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skúšala som ju aj na vodeodolnú riasenku (ktorú som si naniesla omylom...) a odlíčila ju, bolo potrebných viac ťahov, ale dala to ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já ji zkoušela jen ve vzorečku a byla jsem spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]