Post Page Advertisement [Top]

Rozmýšľala som, ako výstižne nazvať tento príspevok. Napadali mi rôzne varianty ako "Darovanému koňovi..." alebo "Ako potešiť zúbkovú vílu", no potom som sa rozhodla jednoducho pre názov Curaprox. Odkedy som pred pár rokmi tieto kefky vyskúšala, som iné takmer ani nepoužila (s výnimkou niekoľkých čistení, keď som si svoju kefku zabudla a nebola po ruke iná ako nie Curaprox). Postupne som do svojej čistiacej rutiny zaradila viac produktov Curaprox a dnes tvorí moje must-have toto trio:

Curaprox 5460 Ultra Soft





Táto kefka má snáď najjemnejšie vlákna a pritom je dokonale účinná. Kedysi dávno som veľmi túžila po elektrickej zubnej kefke, myslela som si, že len takou si dokážem poriadne vyčistiť zuby. No neskôr ma známy zubár vyviedol z omylu, keď mi povedal, že nesprávnym použitím si elektrickou kefkou môžem viac poškodiť ako ulahodiť, a tak som ostala verná Curaprox-ke. Zatiaľ som ani nemala inú verziu ako 5460 ultra soft a neplánujem to meniť ani v budúcnosti. Zvykli sme si na ňu obaja a najčastejšie kupujeme práve v cenovo výhodnom trojbalení.







Dlho som si nevedela nájsť vhodnú medzizubnú kefku. Všetky (aj Curaprox) s krátkou rúčkou sa mi zdali nepraktické, pripadalo mi to, že si namiesto kefky pchám do úst celú ruku. Keď som zbadala v ponuke túto s náhradnými hlavicami, nebolo o čom uvažovať. Zobrala som najtenšiu verziu 06, keďže medzi niektorými zubami mám naozaj tenučkú medzierku (medzi inými trošku väčšiu...) a dokonale mi vyhovuje. Viem, že by sa mala používať pravidelne, no nepoužívam ju každý deň.




Vyčistené zuby a medzizubné priestory však nie sú všetko. Potrebnú dávku starostlivosti určite venujte aj jazyku. Dávnejšie som mala tie jednoúrovňové čističe, no potom pár rokov dozadu bol ako darček k časopisu pribalený takýto dvojúrovňový a zistila som, že mi vyhovuje omnoho viac. Jazyk vyčistí dokonale a hneď je pocit v ústach sviežejší!

Všetky produkty Curaprox kúpite v rôznych farebných vyhotoveniach, dokonca kefky 5460 často mávajú v rôznych špeciálnych edíciách :-) Momentálne ma láka sada Black is White, tak som zvedavá... zatiaľ som síce verná Curaprox triu, no aj zubným pastám a gélom od Elmex.

5 komentárov:

  1. Já teda mám ráda pasty od Elmex, jinak jsem Curaprox nikdy neměla. Nic proti tomu nemám, však zuby máme pouze jedny. Navíc, všichni víme jak je dnes zubařská péče drahá.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také nejraději doma používáme Curaprox Ultra Soft, jen mezizubní kartáčky máme od jiné značky, je to myslím Tepe :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Curaprox kartáčky velice ráda používám! :) Elmex pasty pouzivám také ráda, ale momentálně mám od Signal ty nové.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja úplne milujem Curaprox kefky, hlavne ich limitky. Používam ešte single kefku, ktorú mám veľmi rada :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]