Post Page Advertisement [Top]

Keď mala Ziaja v januári predajnú akciu, vďaka ktorej rozdávali k nákupu nad 10 € sprchovací gél z kolekcie Cupuacu, povedala som si, ok. No a potom som do predajne vyslala sestru na nákup "nutností", ktoré vychádzali nad 10 €, a tak som k nákupu dostala aj tento sprcháč. Už nejaký ten čas ho používam, tak možno by stálo za to prehodiť o ňom pár slov.

Balenie je  celkom praktické do domácnosti - ako pri všetkých sprcháčoch Ziaja. Jednoduchá fľaša, ktorá má plastový uzáver (celkom pevný). Farba nádoby aspoň približne zodpovedá farbe obsahu. Na cestovanie to nie je veľmi pohodlné, no nevidím problém preliať si trošku do menšej nádobky. Celkom prijateľný je aj pomer balenie vs. cena (500 ml / 3,79 € - resp. v už spomínanej januárovej akcii za 0,01 € k nákupu produktov).



Nevedela som si celkom predstaviť, čo mám očakávať od sľubnej kombinácie masla cupuacu, masla karité, brazílskych orechov para a makadamiového oleja a prísľubom hydratácie pre pokožku. A tak som skúšala a skúšala. 


Na prvý pohľad nádherne trblietavý sprcháč však na tele nezanechá žiadne nežiaduce trblietky. Pomerne ťažkým orieškom pre mňa bola a aj je vôňa, v ktorej cítim niečo ako karamel, ale nie je mi nepríjemná. Pokiaľ ide o hydratáciu, tak tá nie je ničím výnimočná, nedá sa ani porovnať so sprchovými olejmi, ale zas na druhej strane pokožku nevysušuje. Ďalší z celkom dobrých a najmä cenovo prijateľných sprcháčov. Je možné použiť ho aj ako penu do kúpeľa, zatiaľ som neskúšala, no celkovo pení dosť dobre. PS: oplatí sa sledovať profil Ziaja Slovensko, pravidelne tam uverejňujú mesačné akcie ;-)

4 komentáre:

  1. Já se pořád odhodlávám zkusit něco od Ziajy, nejvíc mě láká krém na ruce, ale i sprcháč vypadá jako vhodná volba, hlavně poměr cena/výkon je asi víc než fajn :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa bojíš vyskúšať túto kozmetiku, myslím, že sprcháčom naozaj nič nepokazíš :-) A výborné majú aj telové masielka ;-)

      Odstrániť
  2. My měli asi ten stejný, akorát bílý :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je môj úplne prvý produkt z línie Cupuacu a asi nie je ani posledný ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]