Post Page Advertisement [Top]

Tento rúž som si objednala ešte dávnejšie tuším za cenu okolo 3 €. Zaujal ma hlavne sľubovaným účinkom 5 v 1. Z ponúkaných 8 odtieňov som si vybrala najsvetlejší Pink Cloud. Za akciovú cenu 3,99 € ho nájdete aj v aktuálnom katalógu, ktorého platnosť končí o 10 dní. Podľa popisu však nejde tak celkom o rúž ako skôr o rúžo-balzam, alebo ešte lepšie balzam s bonusom zafarbenia pier.

Rúž sa nachádza v škatuľke vo farbách samotného obalu - svetlučká ružová a kovová. Na obale nájdete okrem názvu produktu a názvu odtieňa aj jeho zloženie.





Po otvorení sa dostaneme k jadru - balení rúžu.



Reálny odtieň je niečo medzi fotkou s bleskom a bez blesku. Pôsobí tak príjemne ružovučko-telovo, a práve preto som si ho aj objednala - čo je pri objednávaní z katalógu / cez internet často problém a určite to poznáme všetci - odtieň sa nemusí zhodovať. Pri rúžoch a lakoch na nechty to možno až tak nevadí, ale pri mejkape je potrebné byť obzvlášť opatrní.



Keď som ho naniesla na ruku, zistila som, že to asi nebude až také telové, ako som očakávala. Práve naopak, rúž je skôr tou najsvetlejšou ružovou s jemnými trblietkami a trošku pripomína mejkap v štýle ľadová kráľovná.


Pozrime sa, aký efekt vytvára na perách - vždy som fotila na prirodzenom dennom svetle, no v rôznych uhloch, pretože s bleskom pôsobil až príliš svetlo.








Mal by byť ultraľahký a neviem, či je ultra, ale je celkom ľahký, nevadí mi na perách. Pri tomto svetlom odtieni ťažko polemizovať, čo je sýta farba, no farba tam bola už aj pri jednej vrstve. Rúž na mňa celkovo však pôsobí skôr ako balzam, než rúž. Pery sú hydratované, ale zároveň farba zalieza do rýh a keď mizne po jedle a nápojoch, usadzuje sa v kútikoch a vnútornej strane pier. Tie trblietky ma prekvapili trošku negatívne, hoci nie sú až príliš výrazné, čakala som niečo krémovejšie. 
Áno, viem, že v názve má slovo PINK, a tak som mohla prepokladať, že bude ružový, ale podľa obrázku a aj naživo vyzerá skôr ako telový s jemne ružovým nádychom, preto ma reálny efekt na perách sklamal. Výdrž má priemernú, potešilo, že na pohári nenecháva farebné ani trblietavé stopy, iba ako po klasickom balzame na pery.
Ako rúž je slabý, ako balzam na pery s jemným tónovaním je tento odtieň priemerný. Videla som aj iné odtiene nafotené na blogoch a asi to bude len tým mojim, že je ako z ľadového kráľovstva ;-) No, pri objednávaní človek ten efekt nevidí.

4 komentáre:

  1. Tento som ešte neskúšala a po tejto recenzii som aj rada. Mne osobne momentálne najviac sadol rúž The ONE Colour Stylist Cream pretože je naozaj polomatný. Momentálne mám odtieň Taupe Delight a plánujem (keď bude v akcii) vyskúšať aj iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od Ori už mám málo rúžov, čo však neznamená, že sa nepoobzerám po verzii Cream ;-)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. majú aj iné, krajšie odtiene, ja som chcela taký telovo-ružový, no tento je skôr ružový :-/

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]