Post Page Advertisement [Top]

V kamenných obchodíkoch Ziaja pre Teba mávajú každý mesiac nejaké akcie. V novembri mali akciu Dni regenerácie pokožky rúk, pri ktorej dávali orientálne krémy za 0,01 € k nákupu nad 5 €. Mne sa podarilo nakúpiť nad 10 €, a tak som získala tie krémy dva. Jeden - s hodvábom a provitamínom B5 - putoval do giveaway a ten druhý - kašmírový s bambuckým maslom som si nechala.


Mám dosť suché ruky so sklonom k praskaniu. K tomu mi veľmi nepomáha tvrdá voda, ktorú máme v byte, krieda, ktorou občas píšem na tabuľu a mráz vonku aj napriek noseniu rukavíc. Moje ruky potrebujú extra dávku výživy. Nezvyknem si ruky krémovať veľmi cez deň, no na noc je to pre mňa nutnosť.


Podľa popisu vyzerá tento krém ako stvorený pre mňa. Má upokojovať suchú a popraskanú pokožku rúk, obnovovať pružnosť a hladkosť kože a posilňovať nechty. Celkom pútavé ;-)



Krém má celkom príjemnú vôňu, v ktorej prevažuje bambucké (shea) maslo. Oceňujem pomer veľkosť balenia a cena - 100 ml krém kúpite za 1,70 € buď v predajniach Ziaja pre Teba alebo v e-shope dobrakozmetika.sk.
Trošku ma prekvapila konzistencia. Nanesiete na ruky a vplyvom tepla pokožky sa krém rýchlo topí, ale zas na druhej strane sa rýchlo vstrebáva. Hydratácia a výživa je celkom dobrá, moje ruky by však potrebovali ešte niečo účinnejšie. 
Po prvých použitiach som mala pocit, že je na mňa príliš vodnatý a ráno som sa budila so suchými rukami. Teraz, po cca 3 týždňoch už cítim, že pokožka je hladšia, no stále to nie je ono. Krém ako taký však nesklamal, no možno by som na suché a popraskané ruky očakávala trošku viac.

5 komentárov:

  1. Tento krém jsem si celkem oblíbila - zvlášť na takové denní občasné rychlé promazání, kdy vím, že za chvíli si stejně umyju ruce a když je mi líto na to plýtvat nějaké dražší krémy na ruce...tento je podle mě fajn a za tu cenu...nekup to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám tento krém už v druhom balení, milujem jeho vôňu, no súhlasím s tebou, že tá hydratácia by mohla byť lepšia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se většinou spokojím s obyčejným krémem neboť se suchými rukami nemám problém, takže ruce si mažu tak obden a podle potřeby, zato moje chodidla dost trpí a mazat si je musím denně abych je neměla tvrdé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, ďakujem za skvelú recenziu, skúsim vyskúšať ten krém aj ja, a potom ti napíšem, či mal na mňa rovnaký efekt. :-) Ak ti môžem odporučiť nejaký krém ja, tak hydratačné krémy od Anthyllisu nemajú chybu. Niektoré dokonca zmierňujú svrbenie kože, takže fakt skús.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]