Post Page Advertisement [Top]

Občas, keď mám chuť na sladké mi ju pomôže zahnať sladká kozmetika - či už sprchové gély, telové mlieka alebo vlasová kozmetika. Na druhej strane však niekedy vo mne práve takáto sladká vôňa v kozmetike vyvolá neuveriteľnú túžbu niečo sladké doslova zožrať. Nebudem Vám preto tvrdiť, že ak privoniate k týmto produktom, zaručene chuť na sladké mať nebudete ;-) No v porovnaní s tou kalorickou bombou na foto vedľa sú určite vhodnejšou voľbou, najmä pre naše zuby a telá. Čo si však myslia moje vlasy?








Obávala som sa, že s týmto šampónom bude mať problém skôr moja pokožka hlavy, ktorá na pre ňu nevhodný šampón reaguje chrastičkami a lupinami. Je to tretí šampón značky a, bohužiaľ, zatiaľ som sa neskamarátila ani s jedným z nich. Šampón má priehľadnú kakaovú farbu a je celkom tekutý, no dobre pení a netreba ho použiť veľa na vyčistenie vlasov a pokožky. Tento mi však nevytváral lupiny, ale keďže je určený na suché a zničené vlasy, premasťoval ich trošku viac ako bolo potrebné a už na druhý deň po umytí vyzerali mastne. Suchším vlasom by možno vyhovoval viac ;-) Hoci má plastový uzáver, ktorý vyzerá labilný, celkom drží a zatiaľ sa mi na ani jednom produkte neodlomil.







Zato maska mi vyhovovala podstatne viac. Má gélovú štruktúru a veľmi dobre a ľahko sa nanáša. Podobne ako pri kozej vlasovej kozmetike, kde mi šampón príliš nesadol, ale maska áno. Tá vôňa je asi ešte intenzívnejšia ako pri šampóne. Dokonalé kakavko. Niekoľkokrát som sa pristihla, ako privoniavam k otvorenej maske na vlasy a pohmkávam si pri tom. Neviem, či to už nie je diaznóza... Vlasy príjemne hydratuje a vyživuje, a čo je možno podstatné aj pre toto ročné obdobie - dobre ich regeneruje. Vlasy neelektrizujú, nevyzerajú ako slama, ale ani rýchlo nemastnejú. Účinný efekt za lacný peniaz ;-)

3 komentáre:

  1. Ja som momentálne začala používať na vlasy Matrix, takže som zvedavá či to bude počase mať nejaký účinok na moje vlasy a nebudem sa musieť zas podstrihnuť ako včera :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta maska vypadá skvěle, chci si ji koupit, vůni téhle řady miluju :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto značku jsem ještě nevyzkoušela. Poslední dobou používám konopný šampon od Bione a zatím mě přesvědčuje že u této značky zůstanu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]