Post Page Advertisement [Top]

Je trošku paradoxné, že tento príspevok píšem práve dnes, keď som sa len nedávno vrátila z očnej pohotovosti v Poprade, kde som dostala antibiotické kvapky. Takže sa minimálne pár dní /týždeň/ nebudem líčiť a budem desiť ľudí svojim prirodzeným vzhľadom. Ale radšej to, ako si rozšíriť ten zápal v oku. No riasenku som na sebe, samozrejme, nafotila už skôr ;-) dnes by to ani nešlo.  Dosť bolo o dnešku, poďme k veci ;-)

Vo všeobecnosti mám riasenky od Dermacolu rada, aj keď sa našlo pár, ktoré mi nevyhovovali. Táto má celkom fajn dizajn, kombinácia zlatej a čiernej je klasika. Kefka má na jednej strane dlhšie štetinky, na druhej zas kratšie.



Musím povedať, že už prvé použitie bola láska na prvý pohľad! Bez linky som mala mihalničky ako bábika! Asi tomu pomohlo aj pravidelné používanie séra GigaLash. Riasenka nádherne oddeľuje a neuveriteľne predlžuje a to všetko bez hrudiek. Nedokáže to v jednej vrstve, ale také 2-3 sú akurát.




V poslednej dobe sa líčim do práce len takto - ráno narýchlo BB krém, obočie, riasenka a balzam na pery. Pred pár rokmi by som to o sebe nebola povedala, no áno, dokázala som vymeniť 15 minút líčenia za 15 minút ranného spánku ;-)
Občas sa však ešte, najmä keď sa mi podarí vstať skôr neúmyselne a mám čas, nalíčim dôkladnejšie tak, že použijem aj tiene (zväčša nejaké svetlé) a linku (čiernu, klasika).


V tomto prípade riasenku trošku zatienila linka, no aj tak vidno, že je výrazná. Pekne predĺži aj spodné mihalnice a vďaka kratším a dlhším štetinám si viete kefku prispôsobiť. 
Neopadáva počas dňa a nedrolí sa. Toto je naozaj celkom vydarený produkt :-) Jej cena je približne 7,70 €, ale určite ju nájdete aj v akcii, či už v e-shope Dermacolu alebo v nejakej kamennej predajni.

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]