Post Page Advertisement [Top]

Jeseň a jar. Dve ročné obdobia, počas ktorých moje vlasy opadávajú ako listy zo stromu. Vlasy sú všade (ako vždy), ale vo väčších množstvách a to ani nehovorím, ako sa vždy desím umývania, pretože vtedy vidím, ako ubúdajú spolu so spláchnutím šampóna. Poskúšala som už rôzne kúry a séra (a momentálne skúšam duo, ktoré ste mi odporučili - tablety Biosil a tonikum Biohar). No ešte predtým som ešte v auguste 2016 prelustrovala ponuku notino.sk a rozhodla sa, že musím niečo vyskúšať.

Ponuka produktov určených PROTI VYPADÁVANIU VLASOV je naozaj pestrá, takže výber som ani náhodou nemala jednoduchý. No porovnávaním som dospela k jednému produktu, ktorý nakoniec skončil v mojom košíku.


Áno, viem, že pre najlepší účinok by sa mala používať celá línia produktov. Lenže moja pokožka hlavy je tvrdohlavá a neprijme hocijaký šampón či kondicionér a bála som sa riskovať. Voľba preto padla len na tonikum, hoci viem, že pri celej línii by boli výsledky možno rýchlejšie a viditeľnejšie.

Pre upresnenie by som dodala pár slov o značke Cece of Sweden - človek by podľa názvu očakával, že ide o švédsku kozmetiku, ale nie je to tak. Ide o poľskú značku profesionálnej vlasovej kozmetiky, ktorá ponúka naozaj širokú škálu produktov. Slovo "cece" znamená tvorivý účes a Sweden je v názve kvôli švédskej receptúre a technológii výroby. 





Tonikum sa nachádza v papierovej škatuľke so slovenským a českým popisom. Tonikum vyzerá veľmi priaznivo, obsahuje zložky, ktoré by naozaj mohli pomôcť zabrániť vypadávaniu vlasov a podporiť rast nových - proteíny z bielej lupiny, biotín (vitamín H) a vitamíny PP a E. V zložení ďalej nájdeme aj zinok, železo, keratín či panthenol.

 




Tonikum som používala pravidelne vždy na umyté vlasy pred stylingom. Je ľahké, vodnaté a vlasy nezaťažuje ani nezmasťuje pokožku hlavy, čo oceňujem. Používala som ho približne od polovice septembra až do polovice novembra - vydržalo mi dva mesiace, čo je na cenu necelých 5 € celkom slušné. Výsledky sa však nedostavili hneď. Asi po mesiaci som zbadala, že mi vypadáva menej vlasov a postupne ich naozaj vypadávalo čím ďalej tým menej a to bol efekt, ktorý som chcela dosiahnuť. Žiadna negatívna reakcia pokožky alebo vlasov sa nedostavila. Viem, že ak by som bola tonikum spojila aspoň s intenzívnou kúrou, efekt by bol účinnejší, no aj to tonikum pri dlhšom používaní má svoje čaro ;-)

5 komentárov:

  1. Mě pomohl na vypadávání Biosil tabletky a pravidelné masírování pokožky hlavy lopuchovou vodou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Biosil už mám jedno balenie za sebou a pokračujem v druhom :-) plánujem príspevok ;-)

      Odstrániť
  2. Podle mě je to hormonami nebo ti chybí nějaký vitamín. Jeden čas mi také dost padaly vlasy a nic na to nepomohlo. Občas se to stává, když třeba změníš stravu nebo celkově životosprávu, či začneš brát nějaké léky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslíš, že je to hormonálne, keď sa mi to opakuje pravidelne každý rok vždy na jeseň a jar? nemôže to byť iba ročným obdobím? žiadne lieky neberiem :-/

      Odstrániť
  3. Tento problém trápi aj mňa, momentálne beriem tabletky Vápnik,Horčík,Zinok takže som zvedavá. Mama skúša Donnu Hair, na ktorú si brúsim zuby aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]