Post Page Advertisement [Top]

Limitované edície v nás vyvolávajú rôzne reakcie. Ak sú tie limitky dobré, miznú veľmi rýchlo a ľudia sú schopní pobiť sa o ne ako o teplé rožky. Ak sú horšie, aspoň je pre značku dobré, že ide o limitku a nebude mať takéto produkty vo svojom portfóliu dlho. Priznám sa, ak vidím spojenie limited edition, produkt ma zaujme viac ako bez tohto nápisu. Keď mi zo Ziaja poslali toto penové mydlo, nesmierne som sa potešila. A keď som ho ovoňala, potešila som sa znova ;-)

Túto recenziu po dlhej dobe prinášam takmer za horúca. Produkt mi totiž prišiel len nedávno, no myslím si, že je celkom dobré informovať o ňom, kým ho môžete dostať k nákupu nad 10 € ako darček v predajniach ;-)

Balenie pôsobí dokonale zimne vďaka svojej bielej farbe a sladučkej vôni, ktorá pripomína všetky tie vianočné dobroty, ktorým len ťažko odolávame.


Možno som podvedome očakávala sladšiu vôňu, ale som rada, že nie je príliš karamelová. Taká jemnejšia kombinácia. Nemôžem však povedať, že by bola vôňa nejak dlhotrvajúca ako sa píše na obale. Po umytí rúk ešte chvíľu vôňa pretrváva a takisto aj po osprchovaní, no necítiť ju ani na pyžame ani na posteľnej bielizni - niežeby mi to vadilo.
Spočiatku vydávalo mydlo pri každom stlačení taký divný piskot, no po pár otočeniach uzáverom som už pískanie nepočula.



Pena je nadýchaná a jemnejšia, ale prekvapivo sa nezosúva z pokožky príliš rýchlo, chvíľu si ten tvar udrží, kým padne. Samozrejme, nie je to nič krémovo husté v štýle Rituals alebo Kneipp, ale nie je ani taká slabá ako Avon. Taký zlatý stred, hoci mohla byť trošku krémovejšia.


Napriek svojej konzistencii však pokožku nevysušuje, avšak ani nehydratuje, takže nezabúdajte na mazadlá ;-) /aj v tejto kolekcii jedno nájdete/. Pokožku však umýva celkom šetrne. Používam ho aj na telo aj na ruky a myslím si, že práve kvôli všetkému vyššie spomenutému je vhodnejší na ruky, no nemôžem povedať, že by na tele urobil nejakú šarapatu ;-) . Samostatne stojí toto mydielko necelé 4 €. Ako darček k nákupu určite poteší, preto ak sa chystáte do obchodíkov Ziaja, neoľutujete ;-) Takisto sa s ním dobre vyhrajú aj deti, jednak kvôli vôni a jednak kvôli konzistencii.

Za poskytnutie produktu ďakujem Ziaja Slovensko.

3 komentáre:

  1. To vypadá úžasně. Pěnová mýdla mám ráda, zkoušela jsem jedno od Baley a na jiné jsem v drogerii nenarazila, takže díky za tip, navíc s nádhernou vůní, zdá se :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-) All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už túto značku veľmi nepoužívam,ale je to škoda, lebo som s nimi bola naozaj spokojná :) zaujala ma aj táto limitka
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tohle pěnové mýdlo vypadá fakt bezvadně. Podle mě limitky jsou vždycky dobrý :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]