Post Page Advertisement [Top]

Keď som začiatkom augusta dostala správu s návrhom na spoluprácu, boli pre mňa značky Dzintars, Sensisana a Svëntia úplne neznáme. Začala som však googliť a zistila som, že ide o celkom zaujímavú prírodnú kozmetiku a môj záujem sa zvyšoval, keďže sa snažím zmeniť pomer chemických a prírodných produktov v mojej kozmetickej skrinke. Nadšene som súhlasila, a tak mi prišiel balíček. Odvtedy uplynuli už takmer 4 mesiace a je to približne 3 mesiace, čo sérum používam každé ráno a z balenia ubudla viac ako tretina, preto si dovolím tvrdiť, že moja pleť ho už dokázala zhodnotiť.

Už dávnejšie sa mi oplatila kombinácia pleťový krém na večer, pleťové sérum na deň, a keďže dlhodobo používam namiesto mejkapu ráno Missha BB krém (naposledy objednané 50 ml balenie z cosmetic-love.com). Moja pleť je zmiešaná - teda líca mám trošku suchšie, čelo, nos a bradu zase mastnejšie a mám aj pred 30-tkou sklon k akné. Preto na ráno potrebujem niečo ľahšie, dobre a rýchlo vstrebateľné a hlavne výživné.




Vonia celkom zaujímavo - taký jemnučký mix aloe a kvetín. Zaujímavá je aj konzistencia, ktorá je pomerne tekutá. Pár krát sa mi stalo, že keď som pumpičku stlačila rýchlo alebo silnejšie, produkt som mala po celej ruke vo forme dlhšej čiarky. Takže sa snažím aj v rannom zhone opatrne a pomaly ;-)







A čo efekt? Myslím, že pokiaľ ide o vrásky, tak tie mimické trošilinku ustúpili, iné zatiaľ nemám. Napriek svojej takmer vodnatej konzistencii, vďaka ktorej sa rýchlo vstrebáva do pleti, ju plnohodnotne hydratuje! Sama som bola prekvapená, nie raz som vyskúšala sérum použiť aj večer a nemala som šupinky na žiadnej časti tváre. Približne po tých 3 mesiacoch je moja pokožka na počudovanie svieža, inak by v takomto ročnom období a dlhodobom pracovnom zhone a strese vyzerala už mierne sivasto (a nie, nezlepšila som si životosprávu, bohužiaľ, práve naopak...). Pleť mi nijako nezaťažilo, nezvýšila sa mi tvorba akné a nespozorovala som žiadnu negatívnu reakciu pokožky. 
Dosť dobre sa znáša aj s kórejským BB krémom, ale aj klasickým mejkapom či podkladovou bázou. Občas sa mi stalo, že sa niektoré produkty "zbili" a mierne akoby "zrazili" na tvári. Pri tomto sére to nehrozí.

Doteraz som o španielskej značke Svëntia nepočula a som rada a vďačná, že som si ju mohla vyskúšať na vlastnej koži. Niektoré produkty Bio a 100% organickej a prírodnej kozmetiky zvyknú byť nepriaznivé pre rodinný rozpočet. Toto sérum v 30 ml balení vychádza na 24,45 € a predpokladám, že vydrží aj 4-5 mesiacov používania raz denne, čo je celkom slušný pomer. Zoženiete v e-shope www.plumeria.sk, odkiaľ ho zaslali na testovanie mne.

5 komentárov:

  1. Slyším o něm poprvé a docela mě zaujalo.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tomto séru čtu poprvé. Momentálně se i já snažím změnit poměr chemické a přírodní kosmetiky, protože v případě té chemické tělu nic nedodá, naopak jsou to vyhozené peníze a zátěž pro přírodu. Proč na sebe patlat neustále tu ropu :-) Určitě po této kosmetice zapátrám až budu teď o vánocích v Madridu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sventiu nájdete aj bližšie ako v Madride :). Na Slovensko ju dovážame od júla a k dostaniu je na www.plumeria.sk. Katka je vlastne prvá kto ju u nás skúšal!

      Odstrániť
  3. Ďakujem za všetky komentáre, som rada, že ste sa dozvedeli niečo nové ;-) Značka Svëntia je podľa mňa jedna z tých, o ktorej ešte budeme počuť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]