Post Page Advertisement [Top]

Tento lesk som si ešte s viacerými ďalšími produktami objednala minulý rok  cez FAnn.sk, keď mali akciu, a tak som za jeden kus zaplatila 4,60 €, čo je za značku L´Oréal celkom prijateľná suma. Tešila som sa, odtiene, ako je tento 103 Marilyn mám veľmi rada a nemám nič ani proti leskom na pery celkovo. Po prvom vyskúšaní cca v zime minulého roka som si povedala, že toto nie je to pravé, pretože bol príliš vodnatý a ja som sa bála, že mi na perách umrzne. A tak som mu dala ďalšie šance. Veď predsa nezavrhnem taký na pohľad nádherný a recenziami celkom dobre hodnotený lesk len tak. 

Takéto kovové balenia sú nádherné, no vždy sa ťažšie fotia - o blesku nehovoriac, ale celkovo sa v nich všetko odráža (pozná každý, kto takýto obal niekedy skúšal laicky fotiť - ani omylom sa totiž nepovažujem za fotografa).




Reálny odtieň lesku je tmavší ako na foto s bleskom, no svetlejší ako na foto bez blesku. Hoci na prvý pohľad aj po otvorení lesku vyzerá nádherne sýto, opak je pravdou. Prvá vrstva sa akoby vsaje do pier a ani ostatné jej intenzite nepomôžu.



Aplikátor vyzerá celkom prakticky a je fakt, že naberie celkom dosť produktu. Niekomu vonia nepríjemne, mne pripomína mix detských žuvačiek a kvetov a tá vôňa sa mi celkom páči.

Efekt na perách však nebol vôbec príťažlivý. Farba sa zvláštne rozpila, niekde chytila silnejšie, inde takmer vôbec. Vždy rovnako, nepodarilo sa mi s týmto leskom nalíčiť sa rovnomerne. Farba po čase trošku tmavne a keby bola rovnomerná, bol by to veľmi pekný efekt.




Navyše, vďaka svojej vodnatej textúre nehydratuje, ale pery vysušuje a po čase - stačí 15 minút - strašne lepí pery. Jediné, čo je na tomto lesku pre mňa pozitívne, je jeho pekný obal a možno aj vôňa. Bohužiaľ, očakávala som čosi iné aj recenzie boli prevažne pozitívne. Naozaj má širokú škálu odtieňov (hoci tuším, že momentálne sa už nepredáva), ale farba nie je taká, ako mala byť, lepí, vysušuje pery a veľmi ma sklamal.

4 komentáre:

  1. Mala som taký tmavofialový odtieň Milady. Tiež bol taký vodnatý, ale zdá sa mi, že bol pigmentovaný o niečo lepšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno som naozaj natrafila iba na zle pigmentovaný odtieň, čo som pozerala swatch, tak viac je takých slabších, no nejak na perách (čo je foto na nete) vyzerá väčšina dobre :-D

      Odstrániť
  2. tak teraz som ostala naozaj prekvapená tou pigmentáciou...mala som tieto lesky v dvoch odtieňoch a oba boli práveže až veľmi sýte a takýto efekt vôbec nevytvárali..:( to je škoda, ale ak siahneš po inom odtieni, určite ti to takto nebude robiť...ak teda ešte máš chuť skúsiť ďalší :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práveže neviem, skôr asi nemám chuť skúsiť ďalší odtieň, no podľa swatch-ov, čo som pozerala na google to vyzerá ta, že len pár odtieňov je takto divne pigmentovaných ako môj

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]