Post Page Advertisement [Top]

Už to vyzerĆ” tak, že koncom kalendĆ”rneho roka dohĆ”Åˆam blogovĆ© resty. VĆ¤ÄÅ”inou nejakĆ½ produkt nafotĆ­m eÅ”te pred prvĆ½m použitĆ­m, potom ho s očakĆ”vanĆ­m pouÅ¾Ć­vam. A potom by sa patrila recenzia. No nie vždy sa mi podarĆ­ uverejniÅ„ ju včas. Už som si hovorila, že si začnem pĆ­saÅ„ termĆ­ny recenziĆ­ jednotlivĆ½ch produktov, no aj to mi nie vždy pomohlo. Prečo? Niekedy nemĆ”m chuÅ„ pĆ­saÅ„ o lƭčenĆ­ alebo fotiÅ„ mejkap, rĆ”no sa fotiÅ„ nestĆ­ham, po prĆ­chode z prĆ”ce vĆ¤ÄÅ”inou nezvlĆ”dam odličovaÅ„ a znova lƭčiÅ„, aby som mala nejakĆ© foto a tak plynĆŗ dni. Inokedy zas uverejnĆ­m niečo tematickejÅ”ie a tak sa to posĆŗva. No konečne som sa dokopala k recenzii tĆ½chto tieňov. A pritom som sa do nej vĆ“bec nemusela nĆŗtiÅ„, pretože prĆ”ve značka Cosm´etika ma celkom oslovila a myslĆ­m, že mĆ” veľkĆ½ potenciĆ”l.

O značke Cosm´etika ste už na blogu čƭtali. Mala som ich riasenku a tekutĆŗ očnĆŗ linku. Tieto tiene mi poslala BaÅ”ka z BioBeauty.sk minulĆ½ rok ako prekvapenie k objednĆ”vke a eÅ”te raz takto verejne ďakujem :-)

Tiene sa v papierovom obale (ktorĆ½ mi eÅ”te stĆ”le, napriek prenĆ”Å”aniu drÅ¾Ć­!) a samotnĆ½ obsah je v klasickej plieÅ”kovej minivaničke. Cosm´etika ponĆŗka aj magnetickĆŗ paletku, do ktorej sa vojdĆŗ 4 takĆ©to očnĆ© tiene. Za ten rok som ho pouÅ¾Ć­vala dosÅ„ často a akoby bolo nemožnĆ© ho spotrebovaÅ„. Pri očnĆ½ch tieňoch sa mi to stĆ”va často, no tento je pomerne veľkĆ½, takže spotreba je eÅ”te nĆ”ročnejÅ”ia.



NajčastejÅ”ie ich pouÅ¾Ć­vam prĆ”ve v kombinĆ”cii so Å”tetcami a keď chcem, aby vydržali, použijem aj podkladovĆŗ bĆ”zu Zoeva /v budĆŗcnosti by som rada svoju kolekciu doplnila o prĆ­rodnĆŗ podkladovĆŗ bĆ”zu na očnĆ© tiene/.


Na vĆ½ber je niekoľko odtieňov, na BioBeauty.sk ich nĆ”jdete 10 od najsvetlejÅ”ieho - ten mĆ“j - PEARLY VANILLA /perleÅ„ovĆ” vanilka/ až po najtmavÅ”Ć­ matnĆŗ čiernu.


Tiene sĆŗ kompaktnĆ© a vegan a čo je najzaujĆ­mavejÅ”ie, sľubujĆŗ vĆ½drž celĆ½ deň. ObsahujĆŗ flavonoidy = antioxidanty, ktorĆ© sĆŗ vĆ½znamnĆ© v boji proti voľnĆ½m radikĆ”lom; bio marhuľovĆ½ olej, ktorĆ½ vyživuje, zjemňuje, posilňuje a revitalizuje pleÅ„ a taktiež pĆ“sobĆ­ aj protivrĆ”skovo; bio bambuckĆ© maslo chrĆ”ni proti nepriaznivĆ©mu počasiu, UV žiareniu a eliminuje podrĆ”Å¾denie pleti; slnečnicovĆ½ olej tiež pomĆ”ha hydratovaÅ„ a regenerovaÅ„. Tak tiene s takĆ½mto zloženĆ­m a Ćŗdajne celodennou vĆ½držou by mali byÅ„ must-have. 





Na bežnĆ½ deň do prĆ”ce sa rĆ”no lƭčim veľmi rĆ½chlo: BB krĆ©m, korektorom dokryÅ„ nedokonalosti, obočie, svetlĆ© tiene, ak stĆ­ham, tak linka, riasenka a lesk alebo jemnĆ½ rĆŗž. Žiadne kontĆŗrovačky či vyhrĆ”vanie sa s očnĆ½mi tieňmi. Celkovo som skĆ“r za jemnejÅ”ie tiene, možno občas slabÅ”Ć­ dymovĆ½ efekt, ale keď mĆ“Å¾em, vĆ½raznejÅ”ie pery zvolĆ­m rada. 

Ako si tiene poradia s 10 hodinovou vĆ½držou bez podkladovej bĆ”zy pri každodennej rutine (prĆ”ca, behačky po meste, domĆ”cnosÅ„)?







Občas vÅ”ak potrebujem, aby mi lƭčenie vydržalo. Vtedy siaham po podkladovej bĆ”ze. AkĆ½ bol efekt po 10 hodinĆ”ch s podkladovou bĆ”zou?






VyzerĆ” to až priam neuveriteľne (a hlavne, keď je na foto inĆ© svetlo...), no skutočnĆ½ časovĆ½ rozdiel medzi fotkami je 10 hodĆ­n. S bĆ”zou držia krĆ”sne, bez bĆ”zy sĆŗ samotnĆ© tiene svetlejÅ”ie a po čase akoby pomaly troÅ”ku mizli. Farba je krĆ”sna, presne takĆ©to jemnĆ©, svetlĆ© tiene, ktorĆ© troÅ”ku prežiaria pohľad s jemnĆ½mi trblietkami mĆ”m veľmi rada, pretože sa hodia ku vÅ”etkĆ©mu a na akĆŗkoľvek prĆ­ležitosÅ„. Aj keď zalezĆŗ do zĆ”hybov kože na viečkach, na tom zĆ”hybe predsa len ostanĆŗ. NeopadĆ”vajĆŗ ani počas lƭčenia ani počas dňa, jednoducho dokonale splynĆŗ s viečkom.


TĆ½m mojim už pomaly, ale isto končƭ zĆ”ruka, takže si do novĆ©ho roku asi doprajem nejakĆŗ zĆ”sobu minimĆ”lne v tomto odtieni. Za cenu 6,95 € sĆŗ v tomto 3 g balenĆ­ pre mňa takmer nespotrebovateľnĆ©, ale dokonalĆ©! Bio, organickĆ© a vegan zloženie, nedrĆ”Å¾dia oči ani pokožku, bez parfumĆ”cie, neprĆ”Å”ia. VĆ½drž a pigmentĆ”cia bez podkladu je pri tomto odtieni slabÅ”ia - okrem tohto negatĆ­va sĆŗ dokonalĆ© :-)

2 komentƔre:

Ďakujem VĆ”m za komentĆ”re! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]