Post Page Advertisement [Top]

Keď som si ešte v apríli objednávala cez FAnn.sk vďaka akcii 1 + druhý za 1/2 ceny produkty, vedela som, že chcem vyskúšať nový rúž Clinique. No a keď som zbadala, že majú v ponuke aj nový neviditeľný púder, dlho som neváhala a pridala ho do objednávky. Je to už takmer 8 mesiacov, čo ho aktívne používam (a stále som ho nespotrebovala do dna) a už by sa naozaj patrilo o ňom čosi napísať :-)

Púder sa nachádza v pre značku Clinique pomerne klasickom balení - papierová škatuľka s jemným dizajnom.



Po otvorení na mňa vykuklo zrkadlové balenie so zrkadielkom a labutienkou vo vnútri, no podstatný bol samotný obsah - žiaden sypký biely prášok, ale pevný biely (neviditeľný) púder. Úprimne, tú labutienku nepoužívam. Zvykla som si nanášať púder štetcom len formou jemného poprášenia, žiadne ťahy labutienkou/špongiou po tvári, mejkap tak vyzerá prirodzenejšie.
Balenie je naozaj kvalitné. Prenášam ho hore-dolu (najmä pri cestovaní, do práce si ho nenosím, iba vtedy, keď sa ráno nestihnem dolíčiť), už mi aj padlo na zem a ani náznak poškodenia, dokonca aj obsah to prežil bez rozdrvenia.






Tí, ktorí čítate moje príspevky pravidelnejšie viete, že kedysi bol mojou púdrovou láskou práve Invisible Fixing Powder od Dermacolu. Po sérii farebných púdrov to bol môj prvý neviditeľný a dosiaľ som z neho mala asi 4 balenia (ktoré sú fakt veľké, takže je to čo povedať).
Prečo práve tento? Veľmi ma zaujal svojim popisom a po dobrej skúsenosti s rúžmi Clinique som nejako neodolala (to bolo ešte pred lízingom, teraz by som asi tvrdo váhala).

Po takej dlhej dobe používania viem na vlastnej koži zhodnotiť, či boli jeho sľuby len prázdnymi slovami, alebo ich naozaj spĺňa:

  • Prirodzene vyzerajúca pleť. Jednoznačne ÁNO. Nevyzerá umelo matne a nezvýrazňuje nedokonalosti ako suché miesta, akné a pod.
  • Ultra ľahká textúra. Znova ÁNO. Na pleti ho necítiť, keďže si štetcom nanesiem naozaj iba jemnučkú vrstvu a púder účinkuje presne tak, ako má ;-)
  • Neviditeľný. ÁNO. Púder nenanášate vo veľkom množstve, a tak nehrozí, že bude na tvári rozpoznateľný. Možno trošilinku zjemní odtieň mejkapu, ale to je asi tak všetko a hlavne len na krátku dobu.
  •  Bezchybný vzhľad pleti. ÁNO, ale samozrejme nie počas celého dňa. Táto podmienka súvisí aj so stavom pleti, s aktivitami, ktoré vykonávate, s počasím a mnohými ďalšími faktormi, no obstál veľmi slušne.
  • Kúpim si ho znovu? ÁNO, bezpochyby. Aj napriek jeho vyššej cene (na FAnn.sk stojí 31 €, na čo by som si uplatnila môj zľavový kupón od Evky, ale našla som ho aj za 22 € alebo 24 €, hoci tie e-shopy nepoznám. Napr. na FeelUnique.com majú momentálne v akcii primer + tento púder za 29 €, pri nákupe nad 15 € je doprava na Slovensko zadarmo!). Okolo 20 € je za tento púder celkom prijateľná cena.

Stačí jemne pretrieť štetcom (obľúbila som si najmä Luxe Definer od Zoeva) povrch púdru a poklepať po tvári - najmä na mastnejších miestach, ktoré sú u mňa čelo, nos a brada. Pleť okamžite zmatnie, ale prirodzene, nevidno žiaden nános púdru. Jednoducho, tento púder je dokonalý! A používať ho 8 mesiacov takmer sústavne s tým, že mi v balení ostalo ešte minimálne na dva až tri mesiace (podľa použitia. pri bežnom líčení každý pracovný deň + občas aj víkendy)? Skvelé!




Za všetko to, čo som vyššie napísala, pár foto po nanesení mejkapu a púdru povie možno trošku viac (starších, ale z tohto roka, keďže som si uvedomila, že nemám foto líčenia už nejaký ten mesiac) :

s mejkapom AIR MAT od BOURJOIS /RECENZIA tu a takisto aj foto po pár hodinách a celom pracovnom dni/


s BB krémom PERFECT COVER od MISSHA /RECENZIA tu a takisto aj foto po pár hodinách a celom dni/


Tento púder naozaj stojí za všetky peniaze, ktoré zaň pýtajú /hoci je dobré nájsť si akciu - buď ako ja vo FAnn - nákup so zľavou - či už v akcii alebo cez darčekový kupón - alebo hľadať lacnejšiu cenu na nete).

11 komentárov:

  1. Zrovna idem hneď popozerať, kde ho všade majú. Akurát som chcela vyskúšať nejaký nový, účinnejší transparentný púder, takže veľká vďaka za tvoju recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle pudr je skvělý. Já si ho koupila v létě a vůbec neubývá. Vždycky jsem používala na pudr štětec, s tímhle pudrem jsem si navykla na tuhle houbičku a dělá neskutečný efekt. Taky doporučuju!
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem za tip do budúcnosti, píšem si ho na zoznam púdrov, čo chcem vyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobra recenzia. Feelunique mozem odporucat. Sice neviem, ako dlho trva dorucenie na Slovensko, ale tu v Anglicku mi od nich objednavky vacsinou prisli do 5 dni od objednania a dostanes 2 vzorky. Casto robia 10-20% zlavy, takze vtedy je dobre objednat znackovu kozmetiku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! :-) Ešte som z Feelunique neobjednávala, ale už sa dlho chystám ;-)

      Odstrániť
  5. Taktiež som hľadala nejaký transparentný púder, s ktorým by som bola, čo najspokojnejšia. Pozerala som sa aj po tomto, no nakoniec som sa rozhodla pre púder od značky Nyx, teraz už mám tretie balenie, som veľmi spokojná, ale aj tak ma láka vyskúšať aj iné. Po tvojej recenzii si ho na skúšku objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem veľmi pekne za všetky komentáre, potešili ste ma :-) Som rada, že vás púder zaujal. Tiež som pozerala po NYX, ale keďže predajňu mám ďaleko, počkám si na prípadnú objednávku cez net ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milujem clinique kozmetiku myslím si že nikdy nesklame ! :)
    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som zatial vyskusala len 1 typ trasparentneho pudru a to od znacky Missha, predtym som skusala len klasicke v svetlych odtienoch. Tento, ktory pouzivam spolu s bb creamom perfect cover od Missha, je super, mam zmiesanu plet so sklonom k lesknutiu a s pudrom The Style fitting wear sebum cut sa cely den nelesknem a pritom vyzera super prirodzene. Od pol siestej od rana az kym nejdem spat nepotrebujem pouzit ani jeden papierik ani sa prepudrovat, dokonale spojenie. Pre ludi so suchou pletou ho neodporucam, ale na zmiesanu super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať, že čím ďalej tým viac ma lákajú transparentné púdre, a podľa tvojich slov ma veru láka aj tá Missha :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]