Post Page Advertisement [Top]

Viem, že na tomto blogu ste už o sprcháčoch z kolekcie Aroma Ritual čítali niekoľkokrát, no myslím si, že sa tu ešte pár krát objavia. Netajím sa tým, že toto je moja najobľúbenejšia kolekcia telovej kozmetiky od Dermacolu. Nepoužívam ich však vždy. Občas siahnem po výživnejších sprchových géloch, či v poslednej dobe aj sprchových olejoch, alebo takých, ktoré sú určené na citlivú pokožku, ktoré sú väčšinou neparfumované. A keď si chcem dopriať trošku zmyslového pôžitku počas sprchovania, automaticky mi napadne Aroma Ritual. Medzi moje TOP patrí jednoznačne hrozno&limetka a belgická čokoláda&pomaranč, ale zatiaľ v tejto kolekcii nemám vôňu, ktorú by som nemusela. A tak sa stalo, že sa mi v poslednej dobe stretli 4 rôzne rituálky ;-)

Zľava: prvý som dostala na meninky, druhý som si kúpila (ako inak, stress relief) a posledné 2 z uvedených sprcháčov som dostala v rámci spolupráce od Dermacolu.



Energizing Black Cherry - kto má rád višne alebo čerešne v čokoláde alebo plnené pralinky s višňou a troškou alkoholu, toho určite zaujme aj tento sprcháč. Vôňa je príjemne svieža a intenzívna, no ja tam cítim niečo medzi čerešňou a višňou, čo však nie je vôbec zlé ;-).

Stress Relief Grape&Lime - tak tento je u mňa klasika. Zamilovala som sa do tejto uvoľňujúcej vône pred svadbou a už som mala asi všetky produkty z tohto radu. Výborne uvoľňuje aj po naozaj ťažkom dni. Práve tento má rada aj moja mama.

Powering Pink Grapefruit - táto vôňa sa mi zdá najmenej výrazná z tohto kvarteta. Povedala by som, že je to niečo medzi energizing a stress relief, tak trošku sa snaží odbúrať negatívnu energiu a dodať pozitívnu.

Delicious Pear Williams - tento je spomedzi uvedených najsladší, na čo nemám vždy náladu. Hrušky Williams mi však chutia a aj vôňa sprcháča je s nimi identická. Môj chlap ho má zas celkom rád :-) 

Ich cena je cca 2,29 €/ kus, ale často nájdete aj v kamenných predajniach rôzne akcie - napr. môj milášik stress relief som kupovala v 101 drogerie, kde bol za 1,59 € (brala som hneď dva). Každý jeden spoľahlivo umyje pokožku bez ďalšieho podráždenia, no nevyživujú ju, a preto nezabúdajte na krémovanie. 

Na predvianočný čas pre nás však Dermacol pripravil aj rôzne balíčky a niekoľko z nich je práve z kolekcie Aroma Ritual - balíčky po kolekciách alebo 3-balenie sprcháčov, takže je z čoho vyberať :-) Možno by som znova počkala až na nejakú akciu, ako napr. v DM zvyknú mať medzi sviatkami všetky darčekové balíčky za polovicu ich pôvodnej ceny, a to sa už naozaj oplatí, aj keď sú už poriadne prebraté (minulý rok som takto kúpila napr. Max Factor Facefinity mejkap s riasenkou 2000 calories za cca 7 €!).
Dermacol vie, čo mám rada a jeden z týchto balíčkov mi poslal. Trafili môj obľúbený stress relief, ktorý je v peknej papierovej škatuľke s výročným logom 50.narodenín.

Ďakujem Dermacol-u za poskytnuté produkty.




Ktorý druh Aroma Ritual je váš obľúbený?

5 komentárov:

  1. Já miluji irskou kávu, ta je nej nej nej :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já miluji irskou kávu, ta je nej nej nej :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pre mňa je to rozhodne pink grapefruit ten je skvelý a ráno nakopne
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jedinou "příchuť" kterou jsem zkoušela je třešeň a ta je opravdu božská. Chystám se určitě i na další vůně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]