Post Page Advertisement [Top]

Na viacerých blogoch nájdete sekciu "spotrebované", u mňa doteraz nebola. Až kým som nezistila, že pár produktov pomaly, ale isto míňam a nestihla som o nich ešte napísať.A tak si teda dnes môžete prečítať dojmy na tri sprcháče rôznych značiek - Bioderma, Natura Siberica a Victoria Beauty - a zloženia (ktoré sa dočítate po rozkliknutí linkov).


Všetky tri majú spoločné praktické balenie na doma - vďaka pumpičke nemusíte sprcháč obracať hore nohami a čakať, kým stečie. Nevýhodou však je, že keď už ostáva produktu len na dne, ťažšie sa pomocou pumpičky dostane von /napr. ten ružový Victoria Beauty už pomocou pumpičky nejde vôbec/. 




O kolekcii Atoderm ste už na blogu čítali neraz. Tento sprcháč by som zhrnula asi takto: šetrný k pokožke, no časom možno trošku nudný - aspoň pre tých z nás, ktorí milujú aromaticky strávený čas v kúpeľni. Ak však máte suchú až veľmi suchú či atopickú pokožku, určite oceníte jeho vlastnosti, vďaka ktorým čistí pokožku bez vysušovania a podráždenia. Kožu jemne premasťuje (no atopici a extrémne suché typy potrebujú dokrémovať) - normálnej pokožke vystačí aj bez každodenného krémovania. Takisto odbúrava pocit napnutej pokožky. Jednoducho účinok skvelý, no po čase som ho musela prestriedať s Aroma Rituals od Dermacolu, aby som mala trošku voňavý zážitok. Osobne mi viac vyhovuje Atoderm olej, ten pokožku doslova rozmaznáva ;-)

Za produkt ďakujem Bioderma Slovensko, jeho cena je približne 13 € / 500 ml balenie





Toto sprchovacie mydlo som kupovala u Bašky v BioBeauty e-shope, no momentálne ho nemajú v ponuke, na niektorých ďalších e-shopoch však dostupné je, a tak si myslím, že je len otázkou času, kedy ho znovu naskladnia. Objednávala som ho totiž ešte minulý rok v októbri. Vonia úžasne a čo je podstatné, pokožku naozaj hydratuje, aj keď o čosi menej ako kolekcia Atoderm, aj tak som necítila potrebu okamžite sa nakrémovať po sprchovaní (a to máme tvrdú vodu). Pokiaľ ide o zloženie, poteší obsah organických látok - z divokých sibírskych rastlín, a taktiež poteší NEobsah silikónov, parabénov, SLS, PEG, SLES, minerálnych olejov a geneticky modifikovaných rastlín. Za približne 4 € / 500 ml balenie ide o naozaj výborný produkt.

Victoria Beauty Shower Gel Magnolia and Milk



Tento sprchovací gél už taktiež neviem nájsť v tejto verzii na stránke krasnadoma.sk. Ak však máte radi kvetinové vône, práve magnólia bude pre vás to pravé. Konzistencia je krémovitejšia a ani tento sprcháč pokožku nevysušuje, práve naopak, zanecháva ju jemnú a pre normálnu pokožku príjemne hydratovanú. Suchej však táto hydratácia zaručene stačiť nebude. Momentálne je v ponuke telové mlieko s touto vôňou, ale aj menšia, bezpumpičková verzia sprcháča iba s magnóliou.
Ďakujem krasnadoma.sk za poskytnutie produktu, jeho cena je približne 4 € / 400 ml


Používate sprcháče s pumpičkou?

6 komentárov:

  1. Ja mam od natury sibiricy sampon a peeling. Su skvele a krasne vonaju :) inak ja som ju kupovala v rusku a tam stala ovela menej ako na nasich eshopach, predavali ju normalne v potravinach.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podobné "pumpičkové" věci mám ráda. Sprcháče v tomto provedení moc nemám, ale nyní používám jeden čistící pleťový gel a měla jsem už i šampon, je to moc příjemná vychytávka :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šampón v takomto balení som asi ešte nemala, no intímne gély kupujem len s pumpičkou ;-)

      Odstrániť
  3. Rubrika o spotrebovanych vyrobkoch ma vzdy najväcsiu citatelnost. Ludia su proste "uchylaci" :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]