Post Page Advertisement [Top]

Laky na nechty od značky Rimmel, najmä 60 seconds, mám veľmi rada. Zvyčajne majú krásny sýty odtieň, dobre a ľahko sa nanášajú, pomerne rýchlo schnú a vydržia nadpriemerne dlho. Keď som bola pred pár mesiacmi (ani si nepamätám presne, kedy to bolo) bola u nás v 101 drogérii a robila som bežný nákup (toaletný papier, kuchynské utierky, nejaká aviváž, saponát a pod.) už pri ceste k pokladni mi do oka padol akciový stojan s dekoratívkou. Celkom rozumne som si povedala, že predsa nič nepotrebuješ, ty márnivec, a bola som o tom skalopevne presvedčená. Až kým som nezbadala dvojbalenie vtedy takmer čerstvo vyložených gélových lakov na nechty od Rimmelu - farebný + číry nadlak. Cena bola tuším 6,99 € alebo tak nejako a neváhala som ani pol sekundy. Hneď bol v košíku, potom v mojej kabelke a nakoniec som sa  z neho tešila ešte aj doma ;-) A či sa stále teším sa dozviete v dnešnej recenzii ;-)

Som milovníčkou červených odtieňov lakov na nechty, a tak toto bola moja podvedomá a celkom logická voľba.



Ako podklad zvyknem nanášať buď nejaký spevňujúci lak na nechty (obľúbila som si nechtový kondicionér od Eveline, ktorý tiež môžete kúpiť v spomínanej 101-tke, ale videla som ho aj v predajni Ever Land - napr. v Prešove na Sekčove pri Kauflande) alebo špeci určený podkladový lak. 



Laky majú pre značku Rimmel typicky široké a ploché štetčeky, s ktorými to ide ako po masle aj tým s trasľavejšími rukami (ako napr. ja).
Aplikácia pozostáva z dvoch krokov - v prvom nanesiete 1-2 vrstvy farebného laku (ja nanášam dve, farba je sýtejšia), v druhom prelakujete priehľadným top coat lakom v jednej vrstve.






Priehľadná vrstva dodala nechtom nádherný lesk, vďaka čomu je gélový efekt je pekne viditeľný. Na pravej ruke začal lak štrajkovať asi na 7. deň, na ľavej vydržal podstatne dlhšie - ako vidno na fotkách. Lak som mala na nechtoch niekoľkokrát v priebehu tých mesiacov a efekt bol vždy rovnaký :-)
A som z toho doslova unesená! Nijako som sa nešetrila - vykonávala som bežné domáce práce, hrala som volejbal, trávila som čas so zvieratkami, bola som na nákupoch, jednoducho bežné dni - a lak to všetko ustál priam geniálne. Vôbec sa nezačal olupovať z končekov, ale akoby začal praskať - ten vrchný priehľadný nadlak a až keď prasklinka prerazila k nechtu, vtedy časť laku opadla.
Odlakovanie je takisto hračka - používam expresný odlakovač od Dermacolu a nemám s týmto lakom ani náznak problému.
Samozrejme, výdrž je podmienená rôznymi faktormi, okrem iného aj stav nechtov. Moje nechty sú náchylnejšie k lámaniu a skôr ohybnejšie ako pevné a lak ich pekne spevnil tak, že aj tých pár nárazov ustáli bez problému a dostala som sa k takmer rekordnej dĺžke vlastných nechtov.
Sľubovaných 14 dní nevydržia ako v pôvodnom stave, no napriek tomu som nadšená a myslím, že toto nie je moje posledné balenie, hoci vďaka veľkosti 12 ml mi určite vydrží dosť dlho. Jednoznačne skvelá kúpa, ktorú neľutujem ;-)

2 komentáre:

  1. Aj ja mam tuto sadu, par mesiacov dozadu som ju dostala, ale musim sa priznat ze u mna ten efekt nie je az taky pekny ako u teba- vydrzi mi na nechtoch len par dni a laky pouzivam oddelene, je to zvlastne ale vzdy ked som ich pouzila podla navodu tak nastalo sklamanie, vobec to nevyzeralo pekne, a to v lakovani nie som zaciatocnik :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]