Post Page Advertisement [Top]

Už dlho sa pokúšam naučiť sa upraviť si obočie tak, aby to ladilo. Nie vždy to vyjde, hlavne, keď sa ráno ponáhľam do práce. Vyskúšala som niekoľko pomocníkov na úpravu obočia - ceruzky, tiene so štetčekmi fixované voskmi, riasenky. Keď sa prednedávnom v ponuke Dermacolu objavila novinka púdrový tieň na obočie povedala som si - vyzerá veľmi zaujímavo, no ktovie, aká bude aplikácia. Keď mi prišiel domov na vyskúšanie, bola som zvedavá, či si s ním poradím. A ako to dopadlo sa dozviete v dnešnej recenzii :-)

Balenie je naozaj krásne a pre mňa dokonale farebne zladené. Páči sa mi kovová v kombinácii s tmavohnedou a čiernym písmom. Na balení je číslom označený odtieň - môj je 3, zrejme najtmavší.





Trošku som si nevedela predstaviť, ako pomocou tohto aplikátora dokážem v rannom zhone vykresliť obočie, ktoré nebude pripomínať spojenú hrubú a krivoľakú čiaru. Osobne mi nevyhovujú ani očné tiene s takýmto aplikátorom - maximálne do kútika - a toto aj na ruke zanechalo pomerne hrubú, no farebne veľmi intenzívnu stopu.

Postup:

Neupravené obočie


je potrebné prečesať.


Až potom je možné nanášať farebný tieň, no veľmi opatrne, keďže vďaka širšiemu penovému aplikátoru ľahko trafíte mimo.


Následne znova prečesať.


A hotovo.



V rannom zhone a po celom dni v práci to miestami vyzerá takto:



Záver?
Produkt jednoznačne nie je zlý! Na tvári /teda na obočí/ drží statočne, hoci keď si prejdem po obočí po celom dni, farba sa mi otláča na ruku a aj papierovú vreckovku, nie však tak, že by z obočia zmizla úplne. Dokonca by som povedala, že vyzerá o čosi prirodzenejšie ako ceruzka. Trošku ma však potrápila aplikácia, ktorú som stále nedotiahla do rýchleho a zdarného konca. Hlavne ráno sa mi stane, že potiahnem trošku rýchlejšie a už mám tieň tam, kde som nechcela - nie je problém odstrániť ho napr. pomocou vatovej tyčinky, no zase to odďaľuje odchod z domu do práce. Ak chcete používať tento tieň, nemali by ste mať veľmi tenučké obočie, skôr aké prirodzené. Taktiež vyššia sa mi zdá jeho cena - 7,69 €
Určite je to všetko najmä o zvyku - mne sa lepšie pracuje s ceruzkou, a tak sa mi tento tieň zdá  trošku nepraktický, no efekt má celkom príjemný, najmä, keď si na tú aplikáciu zvyknete.

Ďakujem Dermacol-u za poskytnutie produktu.

4 komentáre:

  1. no veru aj mne sa s ním strašne zle pracuje :D ja to robím tak že nakreslím kludne aj krivéé a potom s korektorom a vatovou tyčinkou to odstránim :D inak sa to ani nedá...ja preferujem skosený štetec...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D no moje začiatky boli asi také - neriešila som, odstránila vatovou tyčinkou ;-)

      Odstrániť
  2. keď som začala používať podobný produkt od Lorealu, tiež som mala čo robiť, aby som sa ako tak trafila :D takže si viem predstaviť :) ale chce to len cvik, a ako ty spomínaš to prečesávanie :) to pomáha :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]