Post Page Advertisement [Top]

Keď mi prišiel mail s ponukou na testovanie produktov Ziaja na november, vedela som, že toto bude minimálne zaujímavé. Keď som mala sprchovací olej od Biodermy, bola to jednoznačná láska nielen na prvý pohľad, ale najmä na prvé použitie. Takže očakávania boli jasné. Tiež ma zaujímalo, aké zrniečka bude mať píling a či budú tieto produkty vhodné aj na citlivejšiu pokožku. A hoci sú oba produkty vhodné aj na tvár, neodvážila som sa použiť ich na pleť, keďže momentálne znova bojujem s akné.

Čistiaci (sprchovací) olej je v 270 ml balení, páling iba 200 ml, čo je tak akurát, keďže pílingu použijete vždy menej ako čistiaceho oleja.






Olej vonia príjemne, ale jemne, olivy nie sú výrazné a nevadia ani citlivejším noštekom. Je trošku mazľavejší a akoby hustejší ako olej od Biodermy, aj na vlhkú pokožku ho treba naniesť trošku viac, čím sa rýchlejšie míňa. ALE splnil všetko, čo som od neho očakávala. Pokožku hydratuje, zjemňuje, dokonca by som povedala, že tak trošku aj regeneruje bez potreby použitia telového krému/mlieka/masla/balzamu a iného mazadla po umývaní. Dokonalosť nad dokonalosť ;-) Balenie mám približne mesiac a je v ňom ešte asi 1/3, odhadujem podľa hmotnosti. Keďže olivová línia je vhodná pre všetkých (deti až od 3 rokov) - a keď je vhodná aj pre deti, snáď ju zvládnu aj ľudia s extrémne citlivou pokožkou. Babka má atopiu a zamilovala si kolekciu Goat´s milk. Ak bude súhlasiť, nechám ju vyskúšať aj tento olej.

cena: okolo 8 €





Tento píling je určený pre všetky typy pokožky. Obsahuje mikro zrniečka, vďaka čomu pokožku neškriabe, práve naopak, je prekvapivo jemný. Vôňa je o čosi citrusovejšia ako pri sprchovacom oleji. Pokožku nedráždi, príjemne osvieži a hlavne šetrne odstráni odumreté bunky pokožky. Vraj je vhodný aj na čierne bodky, no ako som písala vyššie, na tvár som ho nepoužila, takže toto nepotvrdím, ale ani nevyvrátim. Nie som z neho taká hotová a nadšená ako z krémového pílingu Planet Spa od Avonu, no svoj účel splnil a, čo je podstatné, bez podráždenia pokožky


cena: okolo 4,70 €



Skúšali ste nejaké produkty z línie Olivový list? Pri poslednom nákupe mi bola odporučená aj olivová maska na aknóznu pleť, takže som zvedavá a zároveň aj nedočkavá, či aj moja skúsenosť s maskou pridá pozitívne body tejto kolekcii.

Za poskytnutie produktov ďakujem Ziaja Slovensko.

1 komentár:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]