Post Page Advertisement [Top]

Aj keď to tak na rýchly pohľad názov môže naznačovať, nejde o výber mojich najlepších riaseniek, no musím povedať, že ide o veľmi zaujímavý a najmä cenovo dostupný produkt dostupný už aj v drogériách (ak je v drogériách dlhodobo, ospravedlňujem sa. Pre vlastné dobro (finančné) väčšinou okolo dekoratívky len preletím a v drogériách som za posledný rok kupovala prevažne potreby do domácnosti, no viem, že nebolo to tak dávno a značka Moje bola najmä v e-shopoch). Keď som mala riasenku Extra myslela som si, že táto ju neprekoná. No, neviem, či som sa mýlila a či ju prekonala, minimálne je však na takej istej úrovni ;-) 

Vždy sa poteším, keď objavím niečo lacné a efektné. Inak to nebolo ani pri tejto riasenke. Obal má síce jednoduchý, no farebná kombinácia sa mi páči, aj keď nie som žiadna Barbie ružová fanatička ;-)


Podstatnejší je však obsah a dosť dôležitá je aj kefka. Za tie roky už mám približne prehľad, ktorý typ mi vyhovuje, a naopak, s ktorým si ťažko poradím. Samozrejme, môžu nastať výnimky, no väčšinou sa trafím. Kefka tejto riasenky mi vyhovuje.



Nie je príliš hustá, je umelá a má kratšie aj dlhšie štetinky na nalíčenie každej riasy. Pracuje sa mi s ňou veľmi dobre.
A čo efekt? Prvé použitie nebolo až taký úžas, no postupom času sme sa veľmi skamarátili ;-)



Pekné predĺženie a objem.. Nie som z nej na odpadnutie, ale keď vezmeme do úvahy pomer cena vs. kvalita, tak je to jednoznačne parádna riasenka, ktorá nelepí! Riasy tak vyzerajú hustejšie a akoby to ani neboli moje ale kratšie umelé trsy :-) Kúpite približne za 3 €, napr. na oficiálnom e-shope kozmetiky Moje. Ďakujem zástupcom značky Moje za poskytnutie produktu na vyskúšanie ;-)

Skúšali ste nejakú riasenku z ponuky značky Moje?

6 komentárov:

  1. tak tá je naozaj parádna :) z tejto kozmetiky som ešte neskúsila nič
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam minimálne laky na nechty, rúže a riasenky sú skvelé ;-)

      Odstrániť
  2. Mám tu jejich novou řasenku a je skvělá! Vůbec mi neslepuje řasy a ani neopadává.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola som spočiatku skeptická, keďže tie lacné riasenky mi väčšinou nevyhovovali, ale toto je wau ;-)

      Odstrániť
  3. túto značku vôbec nepoznám :) ale táto riasenka vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So značkou som sa zoznámila minulý rok, keď mi ponúkli spoluprácu. Najviac ma teší, že to nie je nejaká čínska alebo aká kozmetika, ale česká, lacná a najmä aspoň tie produkty, ktoré som mala - riasenky, laky na nechty a rúže - boli skvelé ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]