Post Page Advertisement [Top]

Na tomto blogu som poľskú kozmetiku s kozím mliekom ospevovala niekoľkokrát, ich sprcháč si z času na čas kupujem približne raz za pol rok. Už dlhšie som vedela, že línia Goat´s milk sa rozrástla aj o produkty vlasovej starostlivosti, no nejak som to neriešila, pretože som mala svoje zaužívané šampóny a balzamy na vlasy. Až kým neprišla ponuka. Vždy mám trošku rešpekt súhlasiť s vlasovou kozmetikou, pretože mojej pokožke hlavy sa nepáči mnoho šampónov a zvykne na ne reagovať podráždením a tvorbou lupín. No povedala som si, že maska a kondicionér mi ublížiť nemôžu (snáď), a tak som sa vrhla na skúšanie celej kolekcie s obsahom keratínu, ktorá je určená najmä na suché a poškodené vlasy.



Maska 









Maska je vždy najvýživnejší z produktov daného radu a inak to nie je ani pri kozom mlieku. Masku môžete naniesť po umytí šampónom, alebo aj pred, ja zvyknem masku použiť pred umytím šampónom. Táto sa používa na mokré vlasy a pôsobí relatívne krátko - len 3-5 minút. Za ten čas však stihne urobiť celkom divy. Vlasy sú hydratované a vyživené, neelektrizujú a nie sú ako slama (čo je po lete, keď väčšina z nás dala svojim vlasom zabrať celkom žiaduce). Balenie obsahuje 200 ml produktu a cenovo vyjde okolo 3 €, napr. na notino.sk

Šampón




So šampónmi mám večný problém, no čakala som, ako zareaguje moja pokožka hlavy. Prvé umytie zvládla bez problémov, a tak som ho používala týždeň. Nič sa nestalo. No po druhom týždni sa mi začali tvoriť lupiny, a tak som s jeho používaním prestala. Inak ma hlava ani nesvrbela, vlasy boli hebké a šampón pekne doplnil efekt masky. Po čase sa mi akurát začali vlasy rýchlejšie mastiť, čo nebol práve želaný efekt, no pre niekoho s naozaj suchými a zničenými vlasmi bez problematickej pokožky hlavy by mohol byť veľmi vhodný. Pení tak akurát, nie je potrebné aplikovať ho veľa. Navyše 400 ml balenie je super, keďže väčšina skôr spotrebuje šampón ako kondicionér. Znova v cene do 3 €, napr. na notino.sk.








S kondicionérom sme si celkom sadli. Aj keď som po čase prestala používať šampón z tejto kolekcie, kondicionér používam aj k inému šampónu (momentálne proti lupinám od Yves Rocher) a som spokojná. Vlasy sú pekne vyhladené, hydratované a ani zblízka nepripomínajú slamu. Ľahko sa rozčesávajú a no nepôsobia spľasnuto. Možno za jedinú nevýhodu tohto kondicionéru považujem dobu pôsobenia - väčšinou nechávam kondicionéry a balzamy pôsobiť tak minútku, tu je potrebných 3-5 minút (čo je časový interval, za ktorý vám vyživí vlasy aj maska z tejto kolekcie). Tak ako aj predošlé produkty aj tento zoženiete relatívne lacný; v cene okolo 2,50 €, napr. na notino.sk.


Pokiaľ ide o efekt kozieho mlieka, tak v tomto prípade aj tá vôňa je menej intenzívna ako pri sprchovacom géli alebo telových mazadlách, resp. necítiť takmer žiadnu. Goat´s milk je akýmsi priťahovačom, vďaka ktorému produkt určite zaujme pozornosť a možno v nejakom obchode (viem, že túto kozmetiku predávajú napr. v Tescu) by ste si ich aj vzali do ruky a prečítali popis a účinok. Ak by som mala uvažovať nad budúcnosťou vlasovej kolekcie u mňa povedala by som, že šampón si určite nekúpim, ale kondicionér a masku zrejme áno. Už len kvôli tomu, že účinkujú, vlasy sú príjemne vyživené a hebučké a neminiete za ne majland ;-)

3 komentáre:

  1. túto radu som raz skúsila, a bola som spokojná :)
    ale už dlhšie si od Ziaja nič nekupujem
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presedlala si na inú značku alebo chceš skúsiť niečo iné? :-)

      Odstrániť
  2. Tato kozí řada je skvělá! Měla jsem sprchový gel a moc mi seděl.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]