Post Page Advertisement [Top]

Značku Avon vnímam už, dalo by sa povedať aj viac ako desať rokov a za ten čas som si najviac obľúbila jednu jej líniu, nech sa deje čokoľvek - Planet Spa. Patrím k ľuďom, ktorí sa radi rozmaznávajú a nechávajú rozmaznávať, užívajú si aromaterapiu a všetko s tým spojené. A prečo si nepreniesť podobný zážitok aj do vlastnej kúpeľne? Za tieto produkty ďakujem Avonu a Janke, ktorá mi ešte v máji napísala správu, pretože si všimla, že milujem Planet Spa ;-)

Revitalising Harmony Shower Mousse





Ak mám na výber, skôr uprednostním sprchovaciu penu alebo olej. Pena je veľmi praktická, je jemná a šetrná k pokožke tela. Prekvapivo mi toto malé balenie (150 ml) vydržalo dosť dlho (nepoužívala som ho sústavne, ale na striedačku s inými sprcháčmi a mám ho doma približne 4 mesiace). Vonia slabšie, ale sviežo s náznakom mentolovej mäty. Po osprchovaní mám pocit matnejšej, no napriek tomu nie suchej pokožky, čo je celkom príjemné, najmä na teplejšie obdobia, ale aj na rýchlu rannú osviežujúcu sprchu. 

Amazonian Treasures Body Scrub




Myslím, že kolekcia Amazonian Treasures bola nejaká limitka, neviem ju veľmi nájsť ani v katalógu ani na webe, no určite by sa mala vrátiť. Pre všetkých, ktorí milujú intenzívnu vôňu bobuľového ovocia a dokonalý krémový pôžitok pri pílingovaní sa je tento kelímok must-have. Obsahuje len miniatúrne zrniečka, ktoré pokožku neškriabu a vďaka svojej krémovosti nie je pokožka suchá. Používam približne raz týždenne a vždy sa na to veľmi teším. Bonus - fialová farba na koži ;-) Za tento poklad vďačím Avon Lady Janke, ktorá mi ho zaslala v máji spolu s ďalšími produktami.

Relaxing Provence Spa Hand Cream







Malé, rozkošné, fialové. Tri celkom zaujímavé atribúty. Ak máte radi levanduľovú vôňu a všetko okolo Provence, tak si píšte, že tento krém je ako pre vás. Praktické balenie obsahuje síce len 30 ml krému, no za to poteší svojim účinkom. Mávam suché ruky a potrebujem niečo, čo ich vyživí. A hoci tento krém nezregeneruje zanedbanú pokožku cez noc, krásne ich hydratuje a zanecháva na pokožke ochranný film. Po týždni (možno aj menej, podľa stavu pokožky) máte ruky ako bábo :-)


Ako vždy zdôrazňujem pri takýchto katalógových výrobkoch - kupujte v akcii, pretože neakciové ceny zvyknú byť poriadne nadsadené.

S potešením som vám predstavila svojich 3 favoritov Planet Spa, s ktorými aj tá jesenná únava prichádza pomalšie. 

Ktoré produkty z kolekcie Planet Spa sú vašou srdcovou záležitosťou?

9 komentárov:

  1. Planet Spa bambucke maslo na suche lakte a nohy. Planet spa s arganovym olejom krem na telo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To maslo na suché lakte by som mala vyskúšať, často ich mávam až veľmi suché, keď zanedbám krémovanie.

      Odstrániť
  2. Momentálne čakám kedy mi príde od Planet Spa maska na vlasy s bambuckým maslom a transparentný fixačný púder, takže uvidíme :D Body scrub máme doma už asi pol roka a ešte stále zavretý, tak sa teším kedy ho vyskúšam aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak na ten transparentný fixačný púder som celkom zvedavá ;-) Body scrub určite vyskúšaj :-)

      Odstrániť
  3. Táto sprchovacia pena je pre mna užasná. Sprchovacie peny mám velmi rada. Presne mám pri nej pocit ako si opísala - takej matnejšej pokožky. Teda podla mna aj dobre vyčistenej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, napriek tomu, že pena nie je bohatá a hustá celkom dobre vyčistí pokožku.

      Odstrániť
  4. Ja som este zabudla na pletovu masku s bielym cajom, super cisti aj cierne bodky na nose a plet je ako znovuzrodwna ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som este zabudla na pletovu masku s bielym cajom, super cisti aj cierne bodky na nose a plet je ako znovuzrodwna ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]