Post Page Advertisement [Top]

Myslím, že som už dávno zahodila predsudky o farbách, ktoré sú vhodné na jednotlivé ročné obdobia. OK, občas inklinujem k nejakým farbám práve v dané ročné obdobie, ale prečo si na jeseň nenalakovať nechty neónovo ružovým lakom? Nevidím dôvod ;-) a tak som sa rozveselila a zároveň si aj potvrdila hodnotenie tohto laku, ktorý so mnou prežil pár pekných letných chvíľ.







Malá rozkošná fľaštička má objem 5 ml, čo sa na prvý pohľad zdá málo, no keď si to tak zosumarizujem, málokedy sa mi podarí minúť lak na nechty do dna. Skôr mi vyschne, ako sa vyprázdni. Takže objem je pre mňa postačujúci. Ak si niekto lakuje nechty pravidelne a nečaká, kým sa mu začnú nechty olupovať a už lakuje znova, asi mu stačiť nebude. Všetko je to individuálne ;-) Štetček má tenší, no pri lakovaní nie sú viditeľné ťahy.


Farebný lak vždy nanášam na podkladový lak - väčšinou používam nejaký výživný lak, ako napr. kondicionér na nechty od Eveline alebo perlovú kúru od Avonu. Jedna vrstva tohto laku je slabučká, väčšinou dávam 2, ktoré zavŕšim nadlakom - v poslednej dobe som si obľúbila lesklý nadlak od Yves Rocher

Odtieň 22 Neon Tropez

Táto farba na nechtoch mi nielen dvíha náladu a kútiky úst. Krásne sa vo svetle odráža a jemne neónovo mení odtieň na niečo podobné fialovej. Celkovo som z laku nadšená. Aj keď je podľa nápisu na fľaštičke určený na umelé nechty, aj na tých prírodných dokáže celkom divy a na mojich zoslabených vydržal s podkladom a nadlakom 5 dní a až potom sa začal mierne olupovať! Tomu hovorím WOW efekt.



Nechty som nijako nešetrila. Vykonávala som bežné domáce práce, pri ktorých dostali miestami zabrať a ustáli to ;-) Za cenu 1,49 € ide o skvelý produkt! :-)

2 komentáre:

  1. Ako dobre, ze uz par rokov laky na nechty nepouzivam. Tie vypary a ingrediencie urcite mojmu organizmu nechybaju. Skusala si uz aj nejake netoxicke laky? Myslim, ze sa oznacuju ako 7free, 5free a pod. podla toho, ze neobsahuju urcite latky, ktore organizmu skodia. Na tie by som sa asi nechala nahovorit.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]