Post Page Advertisement [Top]

Milujem čierne očné linky. Vyskúšala som už niekoľko druhov a značiek a stále sa ich neviem nabažiť. Dalo by sa povedať, že je to už aj pár rokov, čo som svoje líčenie úplne minimalizovala na prekrytie a vyrovnanie tónu pleti, jemné zmatnenie, na oči len poprašok rozjasňovača, dofarbiť obočie, rúž alebo lesk na pery, ale čierna linka musí byť. Bez nej sa cítim nesvoja. Jej výhody sú snáď jasné každej žene, už zo starovekých čias (a možno ešte skôr), keď ženy používali rôzne uhlíky a iné techniky na zvýraznenie svojich očí a línie mihalníc. Dnes sa nemusíme uchyľovať k takýmto činom, pretože ponuka je viac ako pestrá. A vďaka slovenskému tímu Missha som mohla ich čiernu linku vyskúšať.

Linka ma neuveriteľne zaujala už na prvý pohľad ako každú ženskú straku. Nádherné zlatisté balenie s elegantne vytlačeným názvom hovorí samo za seba.








Linka síce pôsobí ako klasická fixa, jej hrot je však odličný - možno to bude lepšie viditeľné na fotke počas líčenia. Ide o mäkký zhluk vláken, ktorý pôsobí tak trošku ako chvost alebo také niečo. Jednoducho úplne iné ako napr. tieto linky od Dermacolu, ktorých aplikátor vyzerá skôr penovo. 
V praxi to znamená len toľko, že aplikátor sa ohne a prispôsobí viečku, nie úplne, ale na hrote áno. Nemyslím si, že by to bolo zlé, práve naopak, nemusíte tlačiť ani ohýbať ruku do všakovakých divných polôh a bezproblémovo sa nalíčite.

Na foto vidno, že je síce intenzívna, ale nie je až tak čierno-čierna. Ak ste fanúšikmi extra čiernych odtieňov, budete potrebovať možno viac vrstiev. Toto však bohate stačí nielen na denné líčenie, ale aj na zdôraznenie línie mihalníc pri výraznejšom líčení.






Spočiatku bola aplikácia skvelá, no po čase som začala mať pocit, že linka vysychá. Nešlo mi to do hlavy, pretože som ju mala otvorenú krátko a nepoužívala som ju ani dva týždne. A potom som na to prišla - mala som ju zrejme len zle uskladnenú - naležato a tým sa dostatok farby nedostal k hrotu. Akonáhle som linku obrátila hore dnom, položila do pohárika a na druhý deň sa nalíčila, všetko bolo v poriadku.

Celodenný test






Tento celodenný test zvládla linka bravúrne! Ani náznak rozmazania sa, farba stále rovnaká, tvar dokonalý. S týmto hrotom je jednoduché urobiť si tenšiu, nenápadnejšiu linku alebo pokojne aj výraznejšiu, akú len chcete ;-) Pokiaľ chcete výraznejšie očné tiene (a teraz nemyslím na nejakú extravagantnú farbu, ale jednoducho ak chcete vrstvu očných tieňov), táto linka môže mať trošku problém - tiene sa zachytávajú na štetček a viečko je potrebné prejsť viackrát. 
Okrem uvedených pár negatív je táto linka vynikajúca. Nápis sa ani po pár mesiacoch neošúchal a čo je najdôležitejšie, z oka sa ani nepohne, a pritom ho nedráždi a odličuje sa úplne jednoducho! :-) Kúpite za 11,30 € na missha.sk. 

2 komentáre:

  1. vyzerá veľmi pekne a má naozaj peknú sýtu farbu :)
    len cena je pre mňa trošku vyššia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tou cenou súhlasím :-/ hoci by sa dalo argumentovať, že si kupujeme kvalitku ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]