Post Page Advertisement [Top]

Tzv. window-shopping robím pravidelne - nielen výklady rôznych obchodov, ale aj ponuku e-shopov si poriadne prelustrujem tak, aby som sa upokojila, že naozaj nič nové nepotrebujem (hoci miestami ma to stojí veľa námahy, premáhania sa a odopierania), v globále som vždy rada, že nakoniec si nič nekúpim, pretože som to jednak až tak súrne nepotrebovala a jednak môžem tie peniaze minúť na niečo iné. Takto rozmýšľam približne odkedy máme na krku kombináciu hypotéka + lízing. Človek si hneď rozmyslí, či si kúpi ďalší mejkap (keď má doma 5) alebo večeru.

ZDROJ

Keďže v poslednej dobe (ako vždy na jeseň) pri každom umývaní vlasov tŕpnem, koľko mi ich vlastne na tej hlave ešte ostalo, potrebovala by som nejakú kúru. Viem, že celé telo treba vyživovať zvnútra, no dobré je starať sa aj o vonkajšok. Začiatkom tohto roku mi kaderníčka odporučila novú kolekciu od Matrix - FullDensity. Pozná moje vlasy a na základe toho som si z tej istej kolekcie kúpila sprej, o ktorom ste už na mojom blogu čítali. Chcela som to vyskúšať a kúra sa mi zdala trošku drahá. No myslím, že by bolo načase vyskúšať ju a keďže sa odporúča aplikovať jednu ampulku denne, budem potrebovať aspoň 3 balenia, pretože tieto produkty zväčša nezaúčinkujú za noc, ale potrebujú minimálne mesiac. Liečebná kúra posilňuje vlasy, jej účinná látka stemoxydine pomôže v priebehu 3 mesiacov používania aktivovať až 1000 vlasov k opätovnému rastu. Keď si pomyslím, že taká menšia "bunča", ktorá mi vypadne pri každom umývaní nie je ani 100 vlasov, číslo 1000 znie veľmi dobre. Momentálne konečne dostupná aj na notino.sk spolu s ďalšími produktmi tohto radu - šampón, kondicionér a zhusťujúci sprej.


Avéne Cleanance

Pomaly, ale určite budem v priebehu novembra potrebovať nové balenie pleťového čistiaceho gélu, keďže druhé balenie môjho Vichy Normaderm už obsahuje len cca polovicu. Prezerala som si viacero značiek a chcela by som vyskúšať znova radšej nejakú dermokozmetiku lekárenského typu ako klasickú drogériovú kozmetiku a zaujala ma značka Avéne, z ktorej mám ešte jedno plné balenie micelárky. Čítala som viaceré názory a recenzie, zákazníci sú zväčša spokojní a najviac ma láka skutočnosť, že je vhodný aj na citlivú pleť a celkovo vraj nevysušuje, čo zvykne byť problémom pri čistení zmiešanej pleti. Uvidím, ako zareaguje moja pleť na Avéne Cleanance, ktorý je momentálne v akciovom 300 ml balení cenovo výhodnejší ako menšie 200 ml balenie.

Moju želaciu trojicu uzatvára produkt na telo. Paradoxne sa v ostatnom čase uchyľujem skôr k starostlivosti (či už telovej, pleťovej alebo vlasovej) ako dekoratívke. Paradoxne preto, lebo som mala vždy tendenciu skôr si kúpiť dva mejkapy ako dva krémy alebo krém a sérum a podobne. Po tom, čo som vyskúšala sprchovací olej od Biodermy som sa do tejto formy sprchovania celkom zaľúbila. Navyše všade čítam samú chválu na značku Saloos,a tak som si povedala, že od nej už musím konečne niečo vyskúšať ;-) Voľba predbežne padla na sprchový olej, ktorý má celkom širokú ponuku a mňa najviac oslovil variant relax.


Myslím, že všetky tieto produkty neskončia len v kategórii želanie, ale že si ich aj reálne zaobstarám, pretože ich nepovažujem za rozmar, ale za niečo, čo moje vlasy, telo a pleť celkom potrebujú a dúfam, že im prospejú.

9 komentárov:

  1. Mám to teraz rovnako, radšej si kúpim niečo na telo alebo vlasy ako Ďalší rúž. Zaujímavý výber vecí. Na tie vlasy skús jesť vlašské orechy, mne to dosť pomohlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja na vlasy už iba Milvu... :) a na pleť sa chystám na tú novinku od Biodermy, nejaký nový čistiaci gél v ružovom obale...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ked som bola u kožnej, mi minulý rok dala vzorku toho čistiaceho gélu od Avene, pretože moja pleť bola katastrofálna. Mala som však pocit, že ma vysušovala a pnula kedže ja mám suchú pleť tak som sa ani nečudovala. Teraz mám gél od La Roche-Posay a vidím aj pokrok, že tá pleť je krajšia a čistejšia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za všetky komentáre! :-) Pravdupovediac, La Roche-Posay bola moja ďalšia voľba po Avéne :-)
    Pokiaľ ide o značku Milva - počujem o nej teraz po prvýkrát, ale už som ju pozerala na nete a vyzerá celkom zaujímavo. Ten nový čistiaci gél od Biodermy by mal byť z kolekcie Sensibio, takže by mal ulahodiť všetkým "citlivkám".
    Orechy milujem! No nemôžem ich jesť veľa, pretože to negatívne vplýva na moju pleť :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati,ja odporúčam vodičku na vlasy Biohar a tabletky Biosil.... Toto mne jediné pomohlo a ver tomu,ze ja som bola na tom hrozne, normálne plesiny s tromi vlasmi,rano celý vankúš posypaný vlasmi,vsade boli vlasy,len nie na mojej hlave... Tak som dala odstrihnúť riaden kus, farbila len hennou,plus vyššie napísané a tradaaaaa :-)

      Odstrániť
    2. Pozerala som si aj Biohar aj Biosil a prekvapila ma nízka cena, to musím vyskúšať! :-)

      Odstrániť
  5. Ten sprchový olej Saloos mě taky zaujal. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super, ja mam od saloos len oleje :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway,budem rada ak sa zapojíš :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]