Post Page Advertisement [Top]

Značka Bourjois ma vždy podvedome priťahovala ako niečo francúzske, šarmantné a cenovo dostupné. Veď nie nadarmo sa o nej hovorí ako o mladšej sestre Chanel. Vo všeobecnosti ma táto značka prevažne potešila, hoci som mala aj pár produktov, s ktorými som nebola veľmi spokojná, lákalo ma vyskúšať ďalší, tentokrát zo sekcie produktov na pery. A keď som videla dizajn tohto lesku, bola som jasná ;-)

Lesk totiž vyzerá ako ampulka s rozkošnou guličkou na vrchole aplikátora. Z rôznych odtieňov som si vybrala práve číry, č. 11 eau fraiche. Väčšinou mám lesky ladené jemne doružova alebo oranžova, tentokrát som chcela len čistý lesk. Na oficiálnych zahraničných stránkach ho už v ponuke neviem nájsť, takže zrejme pôjde o starší produkt.




Má tak trošku iný aplikátor, no presne taký mal aj lesk 3D effect, ktorý som mala. Neviem, či ho značka dáva každému lesku, každopádne, pracuje sa s ním celkom dobre. Je mäkký, tvárny a príjemný na dotyk. Zároveň si ním dokážete produkt presne nadávkovať a vykresliť pery.


Lesk však nie je úplne hladučký, obsahuje mini zrniečka či kryštáliky, vďaka ktorým má akoby jemný pílingový náznak. Sľubuje nelepivý hydratačný efekt počas 4 hodín.






Skutočne nelepí a pocit hydratácie som mala po nanesení tiež, no nedá sa porovnať s balzamom na pery. Efekt nádherne lesklý, dal by sa použiť aj na rúž. Po aplikácii som mala na perách pocit štípania, no nebolo to nič vážne a nepríjemné - skôr také klasické pumpovacie efekty. Vonia po mentole. 
Avšak 4 hodiny aspoň podľa mojej skúsenosti nevydrží. Po hodinke, podotýkam, že bez pitia a jedenia, je na perách už len mierny lesklý povlak, hoci stále cítiť miernu hydratáciu. Po dvoch hodinách je všetko preč. Jedlo a nápoje ho zničia takmer okamžite, no to prevažnú väčšinu klasických leskov na pery. 
Určite skvelou správou je jeho cena - 2,40 € za lesk Bourjois na www.parfemy-elnino.sk je skutočne vynikajúce. Skvelé je, že naozaj nelepí, nie je ťažký, skôr vodnatý a na perách je príjemný. Škoda tej výdrže a slabšej hydratácie.

Skúšali ste tento ampulkový lesk na pery?

3 komentáre:

  1. Lesky na rty už moc nepoužívám, mám raději rtěnky, ale jinak to vypadá moc zajímavě :)
    Jinak na mém blogu teď probíhá giveaway, kdyby jsi měla zájem: http://www.terripeterk.com/2016/10/give-color-to-your-hair-giveaway.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zvlastne balenie. Kazdopadne e-shop predava Bourjois za velmi dobru cenu. V drogeriach su vyrobky tejto znacky v priemere o cca 3 € drahsie, takze v tomto pripade sa objednavka urcite oplati.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veru, to balenie určite svojim tvarom upúta na prvý pohľad :-) Cena je neskutočná ;-) Väčšinu Bourjois produktov už kupujem jedine online, niekedy sú tie ceny dvojnásobné v kamenných predajniach.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]