Post Page Advertisement [Top]

Podľa predpovede počasia ešte nie je neskoro, chytám sa teda tej poslednej slamky ;-) Priznám to bez okolkov, tieto produkty mi niekoľkokrát v lete pomohli (jeden viac, druhý menej), no úplne som na ne zabudla v zmysle blogovom - zlá, nezodpovedná, atď. Mea culpa. No tieto posledné dni boli celkom slnečno priaznivé a aj keď som väčšinu z nich strávila v posteli s bolesťami, snáď ten víkend dobehnem a možno využijem aj práve tieto produkty. A už vôbec by som nebola niekedy povedala, že takýto príspevok na blogu uverejním začiatkom októbra tak, ako ste určite ani vy nečakali, že by nejaký šialenec prišiel začiatkom októbra s článkom o after sun kozmetike. Nuž, búram stereotypy! :-D

Toto leto sa mi stalo to, čo sa mi už dlho nestalo, a hneď trikrát - podcenila som situáciu, nenatrela sa poriadne, resp. vôbec v domnienke, že veď nebudem dlho na slnku (čím staršia, tým ... lenivejšia???) a skončila som so zlúpanou kožou, ktorú som potom liečila balzamami a krémikmi. Keď som spotrebovala Liečivý Aloe gél od Dulcie, povedala som si, že dám šancu aj týmto produktom, veď snáď neobsahujú panthenol len tak zo srandy.





Regeneračný a hydratačný balzam po opaľovaní bol láska takmer na prvé použitie. Je príjemne chladivý (oceníte najmä na opálenej pokožke) a akurát hustý. Nemám rada, keď sa mi produkt roztečie po pokožke rýchlejšie ako ho ja stihnem vmasírovať a pri tomto taký nežiaduci stav nehrozí ;-). Taktiež nehrozilo dlhé čakanie, kým sa produkt vstrebe do pokožky. Nie je ani ultrarýchly, ale pri výživných produktoch nájdete málokedy takúto kombináciu. Oceňujem, že pôsobil naozaj upokojujúco a navyše pokožku dlhodobo hydratoval. Okrem after sun použitia ho pokojne môžete použiť kedykoľvek počas roka. Za 400 ml balenie zaplatíte necelých 6,50 €, čo je priateľná cena.

Viete, že telové mlieka do sprchy ma absolútne nenadchli, no znova som im dala šancu. Ak ste niekde na horách, na pláži (a užívate si momentálne prázdne letoviská) alebo na termálnom kúpalisku či akvaparku a nechcete so sebou vláčiť celú zásobu kozmetiky, postačí tento produkt. Ale s tým, že dokrémujete sa doma. Áno, občas som takto použila iba toto mlieko, bez predchádzajúceho použitia sprchovacieho gélu. Ak ste totiž niekde v saunovom svete alebo v chlórovanej vode v bazéne, ste vydezinfikovaní až až, stačí už len hydratovať pokožku a vo verejných šatniach oceníte rýchlosť použitia takéhoto produktu. Ani toto telové mlieko do sprchy po opaľovaní ma nepresvedčilo o výnimočnosti týchto produktov. Umyť umyje, hydratovať na chvíľočku dokáže, ale väčšinou prúd vody odstráni mlieko nerovnomerne, a tak mám niektoré miesta suché, iné hydratované.

Oba produkty majú celkom príjemnú nevtieravú vôňu, ktorá mi pripomína mix panthenolu a bambuckého masla (aj keď to som v zložení nevidela), uhorku veľmi necítiť. Ak preto ešte rozmýšľate, že využijete posledné teplé dni a nechcete vašu pokožku vystaviť slnečnému pokušeniu alebo sa chystáte utiecť z prichádzajúceho chladného obdobia niekam do tepla, možno by stálo za to pouvažovať nad týmto balzamom po opaľovaní ;-)

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]