Post Page Advertisement [Top]

Nie je to vôbec tak dávno, čo mnoho kozmetických značiek prišlo s tzv. farebným maslom na pery / rúžom na pery v tyčinke. Takýto produkt je celkom praktický, väčšinou funguje skôr ako výživa a jemné dofarbenie pier v porovnaní s tradičným rúžom. Keď som bola malá pamätám si, že som videla akýsi zelený rúž a nechápala som, ktorý šialenec by si to dával na pery. A takisto si pamätám, že som ho vyskúšala na ruke (a potom aj na ústach, ako každé dievča, ktoré sa dostane ku kozmetike) a bola som veľmi prekvapená, ako farbí a že vôbec nevyzerám ako ženská verzia Jima Carreyho vo filme Maska. A teraz, o niekoľko rokov neskôr sa na náš trh dostáva kombinácia týchto dvoch produktov v jednom - skvelý a svetoznámy MOODmatcher v na prvý pohľad šialených farbách a v ceruzke? Keď som dostala ponuku od notino.sk, či nechcem jeden zrecenzovať, neváhala som ani sekundu a ešte raz im takto verejne ďakujem za možnosť vyskúšať tento produkt. Túto vychytávku som musela mať a už konečne si o nej budete môcť aj prečítať ;-)

Každý MOODmatcher je zabalený v samostatnej škatuľke, na ktorej nájdete asi všetky potrebné informácie, ale v angličtine, keďže ide o produkt z USA.



Povedala by som, že toto je ten hlavný ťah - ako sa z všeliajkých krikľavejších farieb, ktoré si bežne na pery nedáme, stanú odtiene červenej a ružovej. Zelená je v tomto prípade naozaj iba tyčinka. Už prvý kontakt s pokožkou ju automaticky mení na ružovú, ktorá postupne v priebehu pár minút, kým sa "udasí" na perách naberá na intenzite.





Vysúvací MOODmatcher v plnej dĺžke. Zatiaľ ho používam približne 2 mesiace a ubudlo z neho máličko. Nepoužívam ho, samozrejme, každý deň, no rada si ho na seba dám aj do práce. Okrem toho, že sa nalíčim ráno ho často nosím aj so sebou buď v kabelke alebo v batohu a napriek tomu, že sa mi miestami doslova povaľuje hocikde, všade a často ho hľadám na dne batohu, keď ho tam ráno narýchlo hodím, sa písmená na plastovom obale ani trošku neošúchali (ako sa mi to stalo napr. na rúži v ceruzke od Bourjois, Revlon či Astor).
Okrem zelenej farby a príťažlivej škatuľky ma nesmierne zaujala sľubovaná výdrž - až 12 hodín! Viete, že ja sa vždy skôr pousmejem nad výdržou a sama si ju najradšej vyskúšam, a preto myslím, že najviac ukáže 12 hodinový fototest na dennom svetle bez blesku:





Tu neubehli len 2 hodinky, ale mala som za sebou aj kompletný obed - polievka a hlavné jedlo a nápoj k tomu! Rúž sa z pier akoby ani nepohol!



Postupne sa však trošku rozchádza a po celom dni na perách ostávajú už len farebné stopy. Tých 12 hodín je teda trošku nadsadených, no pravda nie je veľmi ďaleko! Výdrž má naozaj neuveriteľne slušnú. Vždy sa poteším, keď nájdem produkt na pery, ktorý zvládne jedlo a nápoje (aj keď sa trošku otláča na príbor a poháre (takže nie je úplne neotlačiteľný, no nedá sa to ani porovnať s inými klasickými rúžmi), stále ostáva na perách a hneď sa nerozmazáva).

Pri umelom svetle vyzerá trošku intenzívnejšie: 




Reálna farba je niečo medzi verziou denné svetlo a umelé osvetlenie, ale definitívne je trošku tmavšia ako na foto pri dennom svetle (12 hodinový test) a je pre mňa dokonalá. Presne takéto malinové odtiene milujem ;-)
Skvelé je, že po aplikácii nemám pocit narúžovaných pier, ale skôr intenzívne hydratovaných, jednoducho akoby som si naniesla iba nejaký výživný balzam na pery, ktoré majú pritom nádhernú intenzívnu a dokonale lesklú farbu. Bola to láska na prvý pohľad, ale určite nie krátka letná, skôr to vidím na dlhodobejší vzťah medzi mnou a MOODmatcher-om.

V súčasnosti je práve tento môj TWIST STICK v ceruzke v akcii na notino.sk za 6,90 € vo všetkých dostupných odtieňoch, pripájam foto z oficiálnej stránky:








Okrem môjho zeleného ma asi najviac zaujali žltý a modrý, ktoré sú taktiež trošku netypické a keď ich niekde vytiahnete, zaručene prilákate aspoň nejakú pozornosť (ako keď som ja vytiahla v práci ten môj zelený a kolegyňa sa na mňa vystrašene pozrela s výrazom, či mi už naozaj úplne preskočilo :-P).
Tento produkt je pre mňa takmer dokonalý. Intenzívna hydratácia a výživa pier, žiarivá farba, ktorá vydrží aj obed a nápoje a jednoduchá a rýchla aplikácia. Zo všetkých podobných produktov (rúžov v ceruzke), čo som skúšala je tento s najdlhšou trvácnosťou farby na perách. 
Jedinou nevýhodou je to, ako sa stráca - po niekoľkých hodinách (väčšinou po viac ako 5) sa na perách môžu objaviť malinké hrudky farby, resp. po dlhšom čase sa trošku rozmazáva, čo by zas mohla vyriešiť bezfarebná kontúrka, ktorá dokáže eliminovať rozpíjanie farby.

Počuli ste už o produktoch MOODmatcher? Skúšali ste nejaký z kolekcie twist stick?


2 komentáre:

  1. Fuuuuha,tak toto vyzerá prudko interesantne.a tie odtiene sú uchvatneee

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]