Post Page Advertisement [Top]

Vy to viete a ja to nebudem (a ani nemôžem :-D) tajiť - nielen rukami mi prejde neuveriteľné množstvo kozmetiky. Stačí, keď si pozriem na recenzie a nájdem tam stovky najrôznejších produktov. Na prepadáky zabúdam takmer okamžite, ak nemali nejaký neželaný efekt, ktorý by som si pamätala. Na vychytávky sa však len tak ľahko nezabúda a pravidelne sa k ním vraciam. Preto som sa rozhodla z času na čas okrem série príspevkov Lacné a dobré zaviesť aj sériu Kozmetické návraty tak, aby ste najmä vy mohli vidieť, ku ktorým produktom sa aj po rokoch opakovane a nadšene vrátim ;-)

Začneme tak zľahka mojimi dvoma obľúbencami, ktorí sa u mňa v kúpeľni a kozmetickej taštičke objavujú najčastejšie.





Ak čítate moje príspevky, viete, že nie je tajomstvo, že mám veľmi rada oleje na vlasy a nikdy nezabudnem na môj prvý. Macadamia Natural Oil mi ešte pred 4 rokmi odporučila kolegyňa a napriek trošičku vyššej cene som bola vtedy z tohto oleja unesená, hotová, nadšená, jednoducho to bola láska na prvé použitie. Najprv som si objednala rôzne sady cez oficiálnu stránku. Tá však už len dopredáva skladové zásoby a ani sady ani olej už v takej relatívne dobrej cene nemajú. Preto som si naposledy olej kúpila ešte cez notino.sk (a hoci momentálne nie je na sklade, verím, že ho naskladnia čím skôr). Tento olej je, asi, v najväčšom dostupnom balení - 125 ml - s praktickou pumpičkou. Olej nanášam najmä ku končekom vlasov po každom umytí ešte na vlhké, uterákom jemne presušené vlasy. Občas, keď mám pocit, že vlasy potrebujú viac výživy olej nanesiem po celej ich dĺžke na noc a umývam ich potom nasledujúce ráno. Olej pôsobí neuveriteľne regeneračne, vlasy sú po ňom vyživené a nevyzerajú ako slama. Z olejov, ktoré som skúšala doteraz je tento TOP najlepší ;-)








Odkedy som ho dostala dávno dávno ešte ako Rimmel Agentka sa ho pomaly nemôžem nabažiť. Poskúšala som takisto množstvo korektorov rôznych značiek, cenových kategórií, textúr a zložení a stále sa vrátim k tomuto. Momentálne ich mám doma v obidvoch dostupných odtieňoch - 010 a 030. ten tmavší je výborný na teplejšie obdobia, keď som trošku opálená a mejkapom sa statočne vyhýbam - dám iba korektor tam, kde treba (akné, fľaky a kruhy), rozotriem a poprášim púdrom. Má praktický aplikátor so štetčekom, no ak by ste sa aj napriek tomu obávali nejakej nehygienickej aplikácie, je možné nanášať ho na ruku a odtiaľ štetcom alebo prstom na miesto, ktoré chcete zakryť alebo rozjasniť. Možno sa niekto obáva rozjasňujúceho efektu, no korektor neobsahuje žiadne trblietky, takže nič hrozné sa nekoná. Pekne kryje, výraznejšie nedokonalosti dokážete prekryť vrstvene, ale môže s nimi mať trošku problém; a rozjasní pokožku pod očami celkom prirodzene. Navyše ho míňam celkom pomaly, takže by som ho mohla pokojne aj charakterizovať ako lacný (zoženiete v cene okolo 3 €) a skvelý produkt, ktorý som vyhlásila za jeden z TOP produktov roku 2012 a v roku 2013 za najlepší korektor, aký som kedy mala ;-) A naozaj - ak porovnám cenu a kvalitu, stále môžem povedať, že ide o najlepší korektor, aký som mala a mám. Na týchto dvoch pekne vidno aj jemnú zmenu dizajnu balenia a musím povedať, že to novšie s ružovou sa mi páči viac, no nič to nemení na funkčnosti korektora.

Vyskúšali ste niektorý z týchto dvoch produktov? Čo si o nich myslíte? :-)

9 komentárov:

  1. Korektor mam a je ozaj super a olej som nedavno minula, teraz mam orofluido, ktory som dostala, a ten tiez fajn, krasne vonia, len je redsi tak sa rychlo mina oproti tamtemu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mam korektor a kupila som si ho na zaklade tvojho blogu;) to bol jeden z prvych prispevkov co som si tu precitala cca rak dva roky dozadu. Odvtedy iny uz nepouzivam:) cena vs. vydrz je super,pretoze mi vydrzi strasne dlho a to ho pouzivam denne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani neviete, ako ma teší čítať také komentáre :-) Som rada, že moje recenzie naozaj pomáhajú a že ste spokojné ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Korektor Match Perfection aj u nás doma zostal ''stálicou'', práve mi ho notino.sk v závere objednávky ponúklo za 2,60€, hneď som brala ďalší (pre porovnanie v dm 5,39€)...tiež sa k viacerým produktom vraciam aj po rokoch a dôvodom, prečo si nekúpim vždy iba overený produkt je, že som veľmi zvedavá a stačí pekný obal a už kupujem :D:D ale zas na druhej strane, potom by nebolo o čom písať na blog...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ou tak ten olej vyzerá naozaj super. Zakaždým ked čítam tvoj blog, ma tu niečo zaujme a musím to mať :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Korektor je výborný a ten olej určite vyskúšam :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]