Post Page Advertisement [Top]

Ešte v júni som si od kolegyne cez katalóg Dedra objednala okrem iného aj jedného malého pomocníka, ktorý tak trošku pripomína robotické vysávače. Len s pár rozdielmi. Je podstatne lacnejší a nemá senzory, takže občas narazí do nábytku a v prípade schodov alebo balkóna by to bola jeho istá samovražda. Napriek tomu som si ho zamilovala a používam ho približne raz za dva týždne :-)



Robozajíc ma vyšiel na necelých 36 € cez Dedru. Prišiel zabalený v praktickej škatuli, do ktorej ho balím medzi používaniami, a ktorá obsahovala okrem mopu 4 náhradné utierky, nabíjačku a návod. Ja som od kolegyne dostala ešte ďalšiu sadu 20 utierok grátis k celej objednávke.












Po použití

Z času na čas ho zapnem aj po vysávaní, ak nechcem podlahu umývať namokro, no väčšinou len keď potrebujem narýchlo vyčistiť podlahy a dlažbu. Odstraňuje prach (aj ten neviditeľný voľným okom), vlasy, chlpy. Ani plávajúcu podlahu ani dlažbu nijako nepoškriabe, skôr môže poškodiť nábytok, do ktorého vráža, zatiaľ sa mi to však nestalo. Práve naopak, celkom spoľahlivo vyčistí byt. No na väčšie nečistoty je potrebný vysávač.




Nebyť toho narážania a skutočnosti, že napriek svojej výške sa mi vďaka uškám a mašličke nevojde pod nábytok by to bola dokonalosť. Občas ho preto prenasledujem a v momente, keď by narazil ho jemne presuniem, alebo mu podložím nohu a on sa otočí sám. Na jedno nabitie dá aj dva-tri cykly - podľa toho, či chcete dlhé upratovanie alebo krátke (jedna/dve guličky na uškách).


Poznáte Dedru? Objednávali ste odtiaľ niekedy niečo?

2 komentáre:

  1. tohle mi vždy přišlo vtipné, ale o koupi jsem neuvažovala..

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dedru poznám, niekoľko rokov dozadu som si odtiaľ objednávala...dokonca aj vianočné ozdoby na stromček - tie mám doteraz a stále sú krásne...čo sa týka týchto robotických mopov a vysávačov, nikdy som žiaden nemala, ani neuvažujem o kúpe, no musím uznať, že ten zajačik je milý :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]