Post Page Advertisement [Top]

Vône sú súčasťou nášho každodenného života. Či už ide o vôňu čerstvo vypranej bielizne, rozvoniavajúci koláč alebo práve dovarený obed, kvety, prírodu, ale aj tú vôňu domova. V dnešnej dobe to už nie je len o tom, že parfémy a vône všeobecne používajú najmä ženy, povedala by som, že je to tak celkom vyrovnané. Vždy mám doma aspoň jednu vôňu, väčšinou viac a celkom rada ich striedam. A táto mi prišla dokonalá na leto už len kvôli svojmu názvu a vôni ;-)

Parfumovaný olej som dostala ako darček od Parfemy-Elnino ešte na Vianoce (no, trošku mi to trvalo, veď čochvíľa sú tu ďalšie Vianoce...). Prišla mi taká úplne malá škatuľka a nevedela som, čo je v nej. Obsah ma celkom prekvapil. Parfumovaný olej som ešte dovtedy neskúšala a bola som celkom zvedavá.





Keď som hľadala nejaké informácie, nebola som veľmi úspešná. Asi najviac mi dala recenzia Veroniky, ktorá je fakt obsiahla! Moja taká nebude, predsa len, nie som odborník na zložky produktov a skôr ich hodnotím podľa ich účinku a efektivity.

Podľa e-shopu ani podľa týchto fotiek sa to možno nezdá, ale ide fakt o mini produkt :-) No napriek tomu mám po pár mesiacoch problém dostať sa na polovicu balenia - keďže stačí pár kvapiek. Aj preto ma potešilo, že olej vydrží až 36 mesiacov od otvorenia.






Olej má 12 ml, je vyrobený v Taliansku a obsahuje iba dve zložky: parfum a dypropylen glycol. Na stránke parfemy-elnino.sk je k dispozícii viacero variantov, dokonca, ak by ste si neboli istí, si môžete pri niektorých vôňach objednať aj vzorku. Môj olej je Ambra Mediterranea a stojí 8,84 €. Keď som ho prvýkrát na Vianoce ovoňala vedela som, že musí počkať a jeho príležitosť príde. Veľmi mi pripomínal leto a more a počas zimy to pôsobilo trošku deprimujúco :-D
Na leto je táto vôňa ideálna, keď nepotrebujeme ťažké parfumy a nechceme na seba zbytočne striekať množstvo alkoholu, ktoré je v klasických vôňach s rozprašovačom. Cez deň v lete na seba dávam minimum nielen mejkapu, ale aj vôní. Vystačím si s deodorantom a v príprade potreby pár kvapkami tohto oleja. Väčšinou viac vône dávam na večer, aj to cez leto som sa držala (a stále držím, aj keď na leto to miestami už nevyzerá) tohto oleja. Je potrebné aplikovať ho na teplé a pulzujúce miesta (krk, zápästie, lakťová jamka, oblasť pod a za ušami a pod.). Jeho vôňa je nevtieravá, pre niekoho možno nevýrazná, ale stále ju aj po niekoľkých hodinách od aplikácie cítiť. 

Skúšali ste parfumované oleje od Frais Monde?

3 komentáre:

  1. Hodně je teď vídám, ale nezkoušela jsem.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /



    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čítam o tomto produkte prvý krát, vyzerá zaujímavo.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. myslím, že stojí za vyskúšanie. Už len trafiť sa do vhodnej vône ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]