Post Page Advertisement [Top]

Milujem linky. Nie vždy sa mi podarí pekná a tenká, no napriek tomu ich milujem. Myslím, že pohľadu dodajú akýsi šmrnc. Väčšinou nosím čierne, ale práve leto je ideálne na experimenty aj pre tých čierno-zarytých. Celkom zaujímavú kolekciu liniek priniesol Dermacol a ja vám predstavím 2 z 5 ponúkaných odtieňov.


Linky by mali byť vodeodolné, majú tenký hrot a sú vo forme fixy. Aj keď fixa nie je práve najšťastnejšia voľba (možno), pretože pri nesprávnom uzavretí vyschne, s Dermacol linkami vo fixke mám zatiaľ len veľmi dobrú skúsenosť - mojou najobľúbenejšou čiernou linkou je práve ich Precise Black vo fixe.






Farby sú to naozaj nádherné, aj keď tá hnedá sa tvári skôr do čierna a okolo vzorkovníka na webe akoby ani neprešla.
Vodeodolné zaručene nie sú. Pár minút po tom, čo som ich naniesla na ruku pre foto som si ruky umyla a s vodou (bez mydla a drhnutia) zmizli aj linky. Taktiež odlíčenie je jednoduché, stačí micelárka, nie sú potrebné žiadne špeciálne vodeodolné odličovače.

Coffee Brown



Electric Blue




Linky sa dobre nanášajú a takmer ihneď schnú. Na viečku vydržia aj bez očných tieňov v priebehu celého dňa bez pohnutia. Aj keď sú moje viečka trošku mastnejšie, výdrž linky to nijako neovplyvnilo.
Linky sa mi celkom páčia, dokonca sú údajne bez parabénov. V e-shope ich majú po 5,69 € / kus (súčasná cena), no tuším som ich zahliadla niekde buď v Teta drogerie alebo 101 alebo DM, fakt nepamätám, a boli v akcii okolo 3 € :-) Osobne sa mi viac pozdáva tá hnedá, modrá mi výraznejšie kontrastuje s očami, no keď som mala na sebe rifle, biele tričko a kabelku s námorníckym vzorom, dala som si aj modrú linku a celkom to ladilo.

5 komentárov:

  1. Ta modrá je super!!
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá modrá je perfektne výrazná. Ja skôr obľubujem gélové linky, keďže mám mastnejšie viečka tak linky v pere mi na očiach väčšinou dlho nevydržali. Ale keď píšeš, že ti vydržali celý deň bez pohnutia, asi ich napokon vyskúšam aj ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám zo všetkých druhov liniek najradšej takéto vo forme ''fixky''. Túto od Dermacol som ešte nemala, zatiaľ iba také lacnejšie ako Catrice alebo Essence ale zistila som, že sa neoplatia aj keď sú lacné, keďže veľmi rýchlo fixka vyschne a prestane maľovať (aj pri dobrom uzavretí)..Treba ju kupovať často a to sa potom oplatí asi investovať do drahšej...Koľko ti asi tak vydržia po tejto stránke?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie cierne aj 4-5 mesiacov pri takmer dennom pouzivani. Tieto farebne mam otvorene zatial 2 mesiace a su ok.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]