Post Page Advertisement [Top]

Minulý rok mi po tomto článku prišiel jeden veľmi milý e-mail s ponukou vyskúšať korektor, ktorý Aďke nesadol. Nevadilo mi, že kozmetika bola pár krát štetcom použitá a z čírej zvedavosti som súhlasila. Veď aj keď sa idete dať niekde nalíčiť tak budete líčené už použitou kozmetikou, akurát štetce budú (by mali byť) čisté ;-) Korektor som poskúšala, nafotila a zabudla o ňom v bodoch spísané dojmy uverejniť v recenziu.... Už pred niekoľkými mesiacmi som si triedila blog priečinok v počítači a všetky produkty, ktoré mám nafotené, ale recenzia nebola publikovaná som poctivo označila. Takže trošku oneskorene, ale predsa len - recenzia na korektor od Couleur Caramel!

Pred pár rokmi sme o bio a prírodnej dekoratívke mohli možno len snívať, alebo jej bolo príliš málo. Dnes už je z čoho vyberať ;-) A práve Couleur Caramel je prvá značka, ktorá sa mi viac dostala do uší a očí možno práve vďaka blogom, hoci som si od nej dosiaľ nič nekúpila.




Odtieň č. 11 je najsvetlejší v ponuke BioBeauty.sk. Podľa jeho názvu je hlavne určený na kruhy pod očami. Korektor sa predáva v škatuľke, ktorú ja však nemám. Páči sa mi jeho ekologický obal a príjemné zloženie:
AKTÍVNE ZLOŽKY: Bio mandľový olej zjemňuje, vyživuje a revitalizuje. Olivový skvalan regeneruje a okysličuje bunky, udržiava vlhkosť pleti, redukuje vrásky, obnovuje pružnosť a flexibilitu pleti. Bio karnaubský vosk chráni pokožku pred stratou vlhkosti. Bio bambucké maslo má vysoký obsah vitamínov A, E a F, napomáha regenerácii pokožky a má zvláčňujúce a upokojujúce účinky. Fair Trade baobabový olej hydratuje, zmäkčuje a reštrukturalizuje pleť. Olivový extrakt je nekomedogénne zmäkčovadlo.  
100 % všetkých zložiek je prírodného pôvodu
69 % aktívnych zložiek
20 % všetkých zložiek je z bioprodukcie
 

Fotky líčenia sú staršieho dáta (jeseň/zima 2015). Korektor som nanášala prstom na hydratovanú pleť a následne som už len jemne poprášila púdrom mastnejšiu T-zónu.





Korektor je skvelý, lebo:
+ má prírodné zloženie
+ síce je v ponuke BioBeauty len v 3 odtieňoch, väčšine vystačí aj tento 11
+ celkom dobre kryje
+ dobre sa rozotiera
+ vydrží na tvári tak dlho ako vydrží líčenie
+ na mastnejšie časti tváre je ako stvorený

Mohli by ste nad kúpou oprávnene váhať, lebo:
- je drahší
- na jemnej pokožke pod očami je príliš ťažký a viditeľný; zalieza do vrások
- na suchších častiach tváre občas spôsobuje šupinky


Je to trošku paradox, keďže oficiálne je určený predovšetkým na krytie tmavých kruhov pod očami a to je miesto, kde mi vyhovuje najmenej. Na suchú pokožku ho veľmi neodporúčam, hoci je mastnejší, na lícach mi vytváral šupinky. No na brade, nose a čele pôsobil celkom prijateľne.

Od Couleur Caramel ma veľmi zaujala aj nejaká tá paletka očných tieňov, tak sa možno raz obdarujem k nejakému sviatku ;-) Skúšali ste niečo od tejto značky?

4 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]