Post Page Advertisement [Top]

VyskĂșĆĄala som uĆŸ niekoÄŸko prĂ­rodnĂœch deodorantov a je fakt, ĆŸe nie sĂș takĂ© ĂșčinnĂ© ako antiperspiranty z drogĂ©rie. Je fakt, ĆŸe antiperspiranty sa pokĂșĆĄajĂș zabrĂĄniĆ„ poteniu, čo je vĆĄak pre naĆĄe telo Ășplne prirodzenĂ© a ich neustĂĄlym pouĆŸĂ­vanĂ­m si v podstate mĂŽĆŸeme viac uĆĄkodiĆ„ ako pomĂŽcĆ„. Nebudem tvrdiĆ„, ĆŸe pouĆŸĂ­vam len bio a natural deodoranty, pretoĆŸe to tak nie je. No striedam ich s antiperspirantmi a snaĆŸĂ­m sa nĂĄjsĆ„ rovnovĂĄhu medzi prĂ­rodou a chĂ©miou. UĆŸ dlhĆĄie mĂĄm doma deodorant - pazĂșch od Ponio a konečne nadiĆĄiel ten sprĂĄvny čas vĂĄm ho troĆĄku priblĂ­ĆŸiĆ„ s mĂŽjho pohÄŸadu.


Z rĂŽznych variantov som si na BioBeauty.sk vybrala Tea Tree & Lemongrass. Okrem tohto je v ponuke aj variant LevanduÄŸa & tea tree, Pomaranč & eukalyptus a CukrovĂĄ pivonka, resp. variant bez vĂŽne. VÎƈu čaju a citrusov milujem, takĆŸe veÄŸmi nebolo o čom rozmĂœĆĄÄŸaĆ„. Vonia dokonale svieĆŸo a pre mƈa je vhodnĂœ na kaĆŸdĂ© ročnĂ© obdobie.






PazĂșch sa nachĂĄdza v tvrdom eko papierovom obale. Ak ho chcete dostaĆ„ von, musĂ­te zatlačiĆ„ za spodnĂș časĆ„ (ak ste nĂĄhodou zatlačili aĆŸ prĂ­liĆĄ a neviete ho zavrieĆ„, skĂșste spodnou časĆ„ou buchnĂșĆ„ po stole alebo inom tvrdom povrchu, mal by sa vrĂĄtiĆ„ naspÀƄ). To "vysĂșvanie" mi spočiatku robilo problĂ©my, nejak mi to neĆĄlo, no manĆŸelovi to iĆĄlo takmer hneď a bez problĂ©mov.



MĂŽĆŸete ho naniesĆ„ priamo z obalu alebo ak vĂĄm to nejde, pokojne aj na prst a rozotrieĆ„ v podpazuĆĄĂ­. No tento obal je celkom praktickĂœ, aj keď sa mĂŽĆŸe staĆ„, ĆŸe si nanesiete hrudky, jednoducho ich rozotrite. PotiĆ„ sa neprestanete, ale cĂ­tiĆ„ ĂșĆŸasnĂș prĂ­rodnĂș vÎƈu z podpazuĆĄia je veÄŸmi prĂ­jemnĂ© :-) V letnĂœch horĂșčavĂĄch moĆŸno vyhÄŸadĂĄvame skĂŽr antiperspiranty, no ak prĂĄve nepotrebujete podaĆ„ vĂœkon alebo naozaj nemĂĄte nadmernĂ© potenie, tento produkt je vĂœbornĂœ. NeĆĄkodĂ­ telu ani ĆŸivotnĂ©mu prostrediu, prĂ­jemne vonia aj po 4 hodinĂĄch od aplikĂĄcie a aspoƈ mne sa celkom pomaly spotrebĂșva, mĂĄm ho sĂ­ce dlhĆĄie, no pouĆŸĂ­vam pribliĆŸne dva mesiace na striedačku s antiperspirantmi a akoby z neho ani neubudlo. Na spodnej časti obalu je nĂĄlepka s dĂĄtumom spotreby:


Na viacerĂœch eko-bio produktoch je skvelĂ©, ĆŸe vĂœrobca myslel aj do budĂșcnosti a v rĂĄmci redukovania mnoĆŸstva odpadu si po spotrebovanĂ­ mĂŽĆŸete pĂŽvodnĂœ obal ponechaĆ„ a zakĂșpiĆ„ len nĂĄplƈ - a takto to funguje aj pri tĂœchto deodorantoch. KlasickĂœ ma vyĆĄiel na 7,10 € a jeho cena je rovnakĂĄ aj na Ponio.sk aj na BioBeauty.sk. Jeho nĂĄplƈ stojĂ­ 4,90 €, hoci je momentĂĄlne na ponio.sk vypredanĂĄ, verĂ­m, ĆŸe to nebude dlho trvaĆ„ a znova ich naskladnia.

PS: ten nĂĄzov - PAZÚCH - je Ășplne super ;-)

6 komentĂĄrov:

  1. Ja som dĂĄvnejĆĄie mala cukrovĂș pivonku a tieĆŸ bola super! AkurĂĄt mne sa zdalo, ĆŸe sa míƈal nejak prirĂœchlo :)

    OdpovedaƄOdstråniƄ
    Odpovede
    1. u mƈa to pomalƥie míƈanie bude spÎsobené striedaním deo a antiperspirantov.. myslím ;-)

      OdstråniƄ
  2. Neviem preco ale mne viac sedia deodorant od Dulcie mam matu a citronovu travu, balenie v plechovke mi uplne vyhovuje, ale zda sa mi ucinnejsi, odkedy ho mam nepouzivam chemicky

    OdpovedaƄOdstråniƄ
    Odpovede
    1. deo od Dulcie som eĆĄte neskĂșĆĄala, no mĂĄm veÄŸmi dobrĂș skĂșsenosĆ„ s Aloe gĂ©lom a zinkovou masĆ„ou od nich, takĆŸe určite to nie je naposledy, čo som od nich niečo kĂșpila ;-)

      OdstråniƄ
  3. Ja som mala ten levandulovĂœ a je pravda, ĆŸe si ho dĂĄvam len na menej nĂĄročnĂ© dni :) Ale je celkom fajjn, no napriek tomu idem hÄŸadaĆ„ niečo ĂșčinnejĆĄie Ďalej :)

    OdpovedaƄOdstråniƄ
  4. Måm tento deodorant s vƯní Pivoƈky a je super, jsem s ním moc spokojenå!
    Beauty by K. - na blogu najdeĆĄ soutÄ›ĆŸ :)

    OdpovedaƄOdstråniƄ

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]