Post Page Advertisement [Top]

Ozývam sa po dvojtýždňovej blogovacej pauze po náročnom, ale zároveň aj nádhernom období v súkromí. Milé povinnosti už opadli a ja som si konečne začala naplno užívať dovolenku. A ako inak začať oddych, ak nie nejakým rituálom? Kolekcia Aroma Ritual od Dermacolu je mojou obľúbenou a aj keď nešaliem po každej vôni, väčšina z nich ma dostáva do kolien. A tak na odbúranie ťažoby z celého dňa alebo jednoducho rozmaznávanie zmyslov v sprche momentálne používam túto trojicu produktov. Pozor, nie sú určené na konzumáciu, hoci tak prenádherne voňajú ;-)

Okrem klasických kolekcií mám rada aj novinky a hoci ani jeden z produktov vyššie nie je horúcou novinkou, sú novšie v kolekcii ;-)
Málokedy sa mi stane, že mám otvorený len jeden sprcháč, ktorý používam. Väčšinou ich je viac a v súčasnosti asi 6, ktoré striedam podľa nálady a potrieb pokožky.





Oba sprcháče majú redšiu, ale primeranú konzistenciu a sú jemne zafarbené podľa druhu. Majú sladučkú vôňu, hruška Williams vonia príjemne sladučko, miestami však pripomína hruškovicu a povedala by som, že je vhodná aj pre pánov, ktorí majú radi ovocné vône. Belgická čokoláda je po antistresovej kolekcii, ktorá je moja a už aj mamina najobľúbenejšia, u mňa ďalší sprcháč, ktorý kupujem opakovane. Ak mám neovládateľnú chuť na čokoládu a našťastie žiadnu, ktorú by som zožrala po ruke nemám, sprcha to vyrieši. Omamná čokoládovo pomarančová vôňa opantá zmysly a miestami naozaj utíši chuť po čokoláde. Tieto sprcháče stoja jednotlivo na e-shope 2,29 €, no môžete si ich kúpiť 3 za zvýhodnenú cenu 5,69 €. Ak neplánujete objednávať nad 22 €, aby ste mali poštovné zadarmo, možno natrafíte na akciu aj vo vašej drogérii. Asi pred dvoma týždňami som mamke kupovala Limetku&Hrozno antistresový sprcháč za cca 1,50 € v 101 drogérii v našom malom mestečku. Aj keď sú v plastovom balení, ani raz sa mi nestalo, že by vrchnáčik praskol alebo sa inak poškodil, no pri nedôkladnom uzavretí trošku vytiekli na vaňu, takže si na to treba dať pozor ;-) 

Mimochodom, ak ste milovníkmi čokolády a budete sa potulovať niekde v blízkosti Spišskej Novej Vsi, určite navštívte moju obľúbenú čokoládovňu. Pravá belgická čokoládka na rôzne spôsoby ma až tak očarila, že som tam bola pár krát aj sama (s knihou ;-)). Dosť bolo o čokoláde, pretože mám na ňu znova chuť... ach, to je ale poriadna závislosť :-/







Tí, ktorí ma poznajú vedia, že ak si mám vybrať medzi kávou a čajom, zvolím si čaj a takmer mi je jedno, aký druh. Som čajoholik a z kávy mi je ťažko na žalúdku. Vypijem však tie kávové mixíky ako viedenskú, írsku, laté a iné podobné kávy. Okrem úžasnej čokoládovne ponúka Spišská Nová Ves aj údajne tretiu najlepšiu kaviareň na Slovensku a hoci s kávou nie sme v mileneckom vzťahu, skôpr iba jemne flirtujeme, v kaviarni Barista mi neuveriteľne chutí. Píling írska káva vonia sladučko len s náznakom kávy, presne ako írska káva. Má tuhšiu konzistenciu, no nie je príliš hrubý a pokožku neškriabe ani nedráždi. Píling odporúčam použiť tak raz za týždeň, aby ste odstránili odumreté bunky ;-) Cenovo vychádza na 5,69 € v e-shope, čo nie je vysoká suma, ale znova opakujem, že možno niekde v kamennej predajni natrafíte na nejakú neodolateľnú akciu ;-)

Okrem aromatizovanej kozmetiky ste v tomto príspevku našli aj dva tipy na príjemné posedenie v mojom rodnom regióne Slovenska - na Spiši, ktoré som sem zakomponovala neplánovane a dobrovoľne ;-) Prajem vám príjemný zvyšok víkendu ;-)

4 komentáre:

  1. taktiež som práve na blogu písala o tomto peelingu :) ale mám ten jahodovo-rebarborový :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ten peeling se chystám :) Líbí se mi jejich vůně jahoda-rebarbora :)
    Gabrieless

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten peeling chcem vyskúšať už doosť dlho, no ešte som sa k tomu nedostala. Super recenzia! :)

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. žienky, ďakujem za komentáre! :-) Potešili ste ma. Myslím, že všetky pílingy Aroma Ritual sú skvelé, mala som dva a účinok a efekt bol rovnaký ;-) Výber je už len na vašej obľúbenej vôni ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]