Post Page Advertisement [Top]

Taliansku značku Flormar by som nepoznala nebyť úžasnej českej blogerky ILoveMakeUp, ktorá si ju pochvaľuje. V podstate sme sa míňali. V našom malom meste ju predajne neponúkajú a keď som vo väčšom, väčšinou idem po klasike, resp. nemám čas hrabať sa v stojanoch drogérií. Minule som však mala času habadej, a tak som v predajňu drogérie TETA v OC Madaras prešla stojan po stojane, až kým som sa nepristavila pri značke Flormar a podvedome som tušila, že niečo od nich "musím" mať. Vyhral to lak na nechty v pre mňa klasickom, ružovom odtieni. Dokonca bol v akcii a vyšiel ma približne na 1,50 € (nepamätám si presnú sumu). Tých odtieňov a druhov tam mali nespočetne, brala by som ich aj viac no a po skúsenosti už viem, že si ich viac aj kúpim. Stoja totiž nielen za zmienku, ale aj za kúpu.

Lak je trošku objemnejší ako ostatné laky, ktoré bežne spotrebujem, preto som sa obávala, či ho miniem. Tých 11 ml je celkom dosť. Z tohto laku je v ponuke oficiálneho českého e-shopu 21 odtieňov. Ten môj je odtieň 407 Haute Pink.


Som trošku rozmaznaná širokými a plochými štetčekami pri lakoch na nechty, tento má štetček klasický, tenší. Najprv som naňho neveriacky pozerala a potom mi napadlo, či nebudú ťahy štetčekom viditeľné. Neboli ;-)


Ako podklad a priesvitný nadlak som použila laky od Yves Rocher, ide o duo, ktorým si spríjemňujem asi každú manikúru. Podklad dobre pripraví necht na nanesenie farby a nadlak predĺži lesk a trvácnosť farby.
Samotná farba sa nanášala dobre, aplikovala som dve vrstvy, no keď si to už tak zrátame, tak som mala na nechtoch 4 vrstvy, ktoré schli približne 40 minút do dokonalosti. Toto bola asi jediná nepríjemnosť, s ktorou som sa počas používania tohto laku stretla.
Neuveriteľne ma očarila jeho výdrž. Nemôžem povedať, že mám super kvalitné nechty, aj keď sa o ne snažím starať v rámci svojich schopností. Väčšinou mi pri rovnakom nadlaku a podlaku farebný lak vydrží také 3-4 dni a potom sa začne olupovať. Len pár lakov vydržalo dlhšie (medzi nimi aj gél lak od Yves Rocher) a tento k nim nadšene zaraďujem. Olupovať sa začal až na 5. - 6. deň, aj to len jemne z končekov nechtov.

Foto po 4 dňoch:





Ako vyzeral lak na 6. deň od nalakovania ste mohli vidieť na mojom instagrame. Iba malé olúpnutia na dvoch nechtoch ľavej ruky, práva, na moje prekvapenie, na tom bola ešte o čosi lepšie. Verte, že som nechty v žiadnom prípade nešetrila. Pomáhala som aj pri práci na záhradke, venčila som psíka, maľovala plot a vykonávala bežné činnosti, ku ktorým zaraďujem aj otváranie plechoviek Strongbowu ;-) Letná sezóna sa blíži a moje ciderovanie s ľadom tiež ;-)

Toto bola moja úplne prvá skúsenosť so značkou Flormar a tuším som našla ďalšiu drogériovú a cenovo prijateľnú kozmetiku, ktorá je aj kvalitná a vydrží ;-) Jeden z ďalších dôkazov toho, že blogy môžu byť veľmi inšpirujúce, najmä, ak to blogera/blogerku baví, čo každý čitateľ hravo vycíti.

3 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]