Post Page Advertisement [Top]

Po rokoch strávených s Biodermou a ich micelárkou Sensibio a niekoľkých vydarených a aj menej úspešných pokusoch túto micelárku prestriedať som vďaka akcii v e-shope lekárne Dr. Max na istý čas zakotvila pri značke Avéne. Predtým, než som si dvojbalenie reálne objednala, som čítala rôzne recenzie a napokon sa definitívne rozhodla urobiť to ;-) 
A myslím, že moja pleť túto zmenu celkom privítala. A tak som za necelých 20 € prišla k dvom 400 ml baleniam micelárnej vody, jednej mini termálnej vode v spreji a krému na opaľovanie. No a keďže tento istý sprej, ale v špeci obale z limitky ponúkali aj v Eve, tak som dlho neváhala a rozšírila si svoju zásobu Avéne aj v košickom Lidli.

Pri micelárkach mám väčšinou jednoznačnú a konkrétnu predstavu. Potrebujem niečo, čo spoľahlivo odlíči najmä mejkap očí, aj keď ňou občas prejdem aj celú tvár. Odličujem ňou najmä oči, pretože som zmiešaný typ, a tak na pleť preferujem stále vody ako Sébium. Neznášam, keď ma produkt na očiach štípe a keď po ňom cítim lepkavú tvár. A našťastie, pri tejto micelárke sa nestalo nič z vyššie spomenutého.







Balenie síce vyzerá trošku nešťastne a bála som sa brať ho na cesty, pravdou však je, že treba naozaj vyvinúť značný tlak na uzáver, aby sa otvoril, takže by sa v batožine otvoriť samovoľne nemal (zatiaľ sa mi to nestalo, no pre istotu ho vždy uložím "na stojáka").
Má svoju špecifickú, jemnučko krémovú arómu, ktorá však vôbec nedráždi ani čuchové bunky, ani pokožku. 
Na odlíčenie stačí máličko vody na vatový tampón a ide to. Približne po mesiaci každodenného používania mi z balenia ubudla ani nie 1/3, takže si myslím, že na istú dobu mám o odličovacie prípravky postarané. 


Neštípe, a čo je ešte viac super, nezanecháva pokožku očí vysušenú, ale hebkú a dokonca tam badať aj náznak hydratácie (pri mojom zmiešanom type a experimentoch s odličovadlami sa mi trošku podarilo viečko vysušiť, no už sa dávame naspäť dokopy). 
Tento produkt je hypoalergénny a teší ma relatívne krátky zoznam zložiek, ktoré obsahuje. Neobsahuje ani parabény, pokožku čistí, zjemňuje a upokojuje. Je vhodná pre všetky typy citlivej pleti. Dvojbalenie má Dr. Max ešte stále v ponuke za 19,40 €, čo je výborná cena, preto, ak vás zaujala, dlho neváhajte ;-)


Termálna voda v spreji je určite must have nielen letnej sezóny. Svoju prvú som vyskúšala tuším minulý rok, taktiež v tomto minibalení a, pokiaľ si to pamätám dobre, tak tiež ako vzorku pri nejakom časopise. A bola som očarená.


Z dvojice sprejov som otvorila a začala používať práve ten z Evy, keďže som ho kupovala v rámci medzipristávacej pauzy  v Lidli na železničnej stanici v Košiciach, keď sme išli na akciu Urban 2016 na Tokaj. Verte mi, bola som veľmi vďačná, že som si ho kúpila, pretože v ten deň som po ňom siahla niekoľkokrát nielen ja a moja sestra, ale chtiac-nechtiac sme osviežili aj manžela, aj keď sa netváril nadšene, uznal priaznivé účinky na pleť.





Na vlastnej koži mám vyskúšané, že dokáže pomôcť pri spálení slnkom, pri horúčavách dokonale osvieži a pritom hydratuje a stará sa o pokožku, pri podráždení kože, po epilácii a aj po nejakej fyzickej aktivite športového typu. Jednoducho a v skratke - presne toto malé balenie je ako stvorené na to, aby sme mali termálnu vodu Avéne vždy po ruke a vždy so sebou. Prevažne síce po nej siaham v lete a dokonca aj zafixuje mejkap. 
Zabudnite na rôzne fixačné spreje, spoľahnite sa na termálnu alebo dermálnu vodu v spreji, ktorou si ako čerešničkou na torte dokážete zafixovať aj mejkap. Predáva sa aj vo väčších baleniach - 150 ml a 300 ml, ktoré zvyknú byť cenovo výhodnejšie. Ešte váhate? :-)

6 komentárov:

  1. Termalni vodu mam taky a musim rict, ze mam podobne zkusenosti. Jsem s ni naprosto spokojena :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S mamou sa na ňu už chystáme :D jej pleť s ekzémom a moja večne suchá a podráždená si určite budú vyhovovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super příspěvek, značku jsem neznala, ale dost mě oba produkty zaujaly.
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]