Post Page Advertisement [Top]

Niekedy vo februári som dostala ponuku od Ziaja vyskúšať mnou vybrané produkty. Spomedzi ponúkaných sa moje oči zasústredili na jediné - kolekciu Slim. Dva produkty z kolekcie používam už dlhšie a jedným z nich som bola natoľko očarená, že keď som prednedávnom míňala výplatu v košickom Auparku, zašla som aj do Ziaja obchodíku a v akcii som si kúpila ten istý produkt, ku ktorému som dostala krém na strie za 1 cent ;-) Celý tento úvodný chválospev je o express body serum, ktoré momentálne používam v kombe s pílingom tej istej kolekcie.


Slim Anti - Cellulite Energising Body Scrub

Píling používam raz týždenne, či už ide o telový alebo pleťový. Tento je síce v menšom, 200 ml, balení oproti séru, no myslím, že mi vydrží pár mesiacov bez najmenšieho problému.



Pílingové čiastočky sú jemné, neškriabu, nedráždia, ale príjemne masírujú, a tak odstraňujú staré odumreté bunky kože. Farbou trošku pripomína žabí sliz (oživil spomienky na reláciu Majstra N, niečo pre pamätníkov ;-)). Má sviežu vôňu, v ktorej prevláda aróma éterických olejov - cítiť niečo medzi eukalyptom, mentolom a mätou a práve vďaka tej vôni má energizujúci a povzbudzujúci účinok. Konzistenciou je taký akurát - ani príliš riedky, ani príliš hutný, čo mi dokonale vyhovuje. 

Slim Anti - Cellulite Express Body Serum

Nielen v pleťovej kozmetike, ale aj v telovej má sérum svoj význam. Obsahuje viac aktívnych látok, a preto účinkuje rýchlejšie ako krém či telové mlieko.



Celkom oceňujem, že sérum nevonia ako takmer každý anticelulitídny prípravok, ale cítiť tam trochu viac citrusovej vône vďaka obsahu pomaranča v zložení. Sérum je dostatočne tekuté, no nie príliš, takže pri aplikácii do ruky nesteká, takisto nesteká ani po pokožke. Nanášam ho podľa návodu - od lýtok smerom nahor na plochu (takmer) celého tela krúživými pohybmi. Vstrebe sa takmer okamžite a pritom zanechá na pleti príjemný "práve som sa namazala" efekt. Nie je mastné, takže vyhovie aj mastnejším typom, suchším asi stačiť nebude, mne s normálnou pokožkou vyhovuje dokonale. Aplikujem ho denne a spolu s cvičením a procedúrou (slimwave a lymfodrenáž), ktorú končím v piatok 20. návštevou už vidím poriadne výsledky. A práve ten príjemný pocit na tele a to, že ide skôr o krémovejšiu konzistenciu ma presvedčil kúpiť si sérum v ďalšom balení v už spomínanej akcii v Auparku za 7,30 €.



Ako vždy hovorím, nemôžete od anticelulitídnych produktov očakávať, že urobia ten zázrak sami a že niečo, čo sa na vás poctivo nabaľovalo pár rokov zmizne vďaka mesiacu natierania sa. To nie a snáď sa nenájde nikto, kto by tomuto veril. Tieto produkty sú však ideálnou kombináciou ku cvičeniu, zdravej strave a možno aj nejakej tej procedúrke ;-)

4 komentáre:

  1. Za vyzkouseni urcite stoji👍👍👍
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty, jsem neznala, ale dost mě zaujaly :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkovo podľa mňa značka Ziaja stojí za zváženie ;-) a táto kolekcia vyzerá fajn, aspoň tie dva produkty určite, ďalší je v štádiu testovania ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]