Post Page Advertisement [Top]

Už niekoľko rokov tvorí pár produktov Oriflame tradičné portfólio mojej kozmetiky. Občas to vystriedam, niektoré vyskúšam a už o nich nechcem ani počuť, iné si zamilujem. Tak sa to stalo aj s týmito pomocníkmi pre dokonalé ruky a nohy, z ktorých niektoré mám aj v zásobe, pre prípad, že v ďalšej kampani nebudú v akciovej cene, lebo, povedzme si to narovinu, nakupovať katalógové veci (a teraz je úplne jedno, či hovoríme o kozmetike, oblečení alebo produktoch do domácnosti) za plnú cenu je zbytočné, pretože už v ďalšom katalógu môže byť ten istý produkt so zľavou.


Už si presne nepamätám, či to bola sada alebo nie, no vedela som, že s blížiacou sa sezónou otvorených topánok a kúpalísk budem musieť dať svoje nohy do laty. Stále som verná maske na nohy /samozlupovacím ponožkám/ od Krasnadoma.sk, ktoré mám ešte v zásobe :-), no netreba zabúdať ani na pravidelnú výživu pre chodidlá - chúďatká, ktoré musia nosiť celú váhu môjho tela po celý môj život na sebe. A tak im aspoň raz týždenne doprajem poriadne hĺbkovú starostlivosť počas noci.



Keďže si krém dávam na noc a v trošku hrubej vrstve, počkám, kým vsiakne a obliekam si zvláčňujúce ponožky, vďaka ktorým si jednak nezašpiním posteľnú bielizeň a matrac a jednak mám istotu, že krém pôsobí presne tam, kde má. 


Vôňa nie je až taká očarujúca, pôsobí skôr ako antiperspirant na nohy, no nie je ani odpudzujúca. Svojim spôsobom mi ani nevadí, ani ju nemilujem. Krém je jemný a dostatočne výživný. Naozaj už po prvej noci cítiť rozdiel a chodidlá sú jemnučké, hebučké a vyživené. Až priam vďačné ;-)

S nohami je úzko spojený aj druhý produkt. Keďže už začala sezóna a ja som začala vyťahovať užšie topánky, začala som znova používať aj tento sprej proti otlakom a pľuzgierom. 



Tento sprej má podobnú vôňu ako krém - v podstate sa takmer celá kolekcia Feet Up nesie v podobnom duchu, okrem produktov, ktoré majú na obale uvedenú svoju špecifickú vôňu (napr. aromatizované krémy, pílingy či spreje na nohy). Ak si chcete nalepiť náplasť, urobte tak pred nasprejovaním. Potom ju už totiž nenalepíte, pretože tento sprej vytvorí na koži akoby ochrannú bariéru, ktorá jemne kĺže.


Nemôžem povedať, že účinkuje bezchybne, no do istej miery dokáže zabrániť tvorbe pľuzgierov. Keď som vytiahla opätky, siahla som aj po spreji. A keďže som po ňom nesiahla vždy, dvakrát som si už pľuzgieriky a otlaky liečila. Inak však oceňujem účinok spreju, ktorý je aj trochu chladivý a v lete bude mať tým pádom dvojitý účinok ;-)

Na ruky už dlhodobo používam prevažne jeden krém, no čoskoro, keď spotrebujem druhé balenie, ho na chvíľku vymením na krémik od Dermacolu.




150 ml balenie je už na takmer na dne, to menšie, 100 ml balenie som prednostne nosila v taške, keďže takmer každý víkend sme niekde mimo domu. Vonia veľ+mi pekne - trošku sladko, ale nie príliš. 


Je hustý tak akurát - z pokožky nesteká, no napriek tomu sa celkom rýchlo vstrebáva. Nezanecháva žiaden mastný film. Zvyknem si krémovať ruky najmä pred spaním, občas aj cez deň - zvykla som najmä v zime, keď som mala suchšiu kožu. Nekupovala som naraz dve balenia, no to prvé ma presvedčilo, že tento krém je naozaj veľmi dobrý - výživný, ruky sú po ňom hebké, a presne o to mi išlo.


Máte v portfóliu značky Oriflame svojich obľúbencov?

2 komentáre:

  1. Produkty vypadají super, já jsem si od Oriflame dlouho nic nekoupila, ale vím že některé věci mají super, myslím, že jsem mívala i nějaké krémy :)
    jinak na mém blogu je ten giveaway kdyby jsi se chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]