Post Page Advertisement [Top]

Keď pozerám na svoje staršie fotky, nechápem, ako mi to vtedy mohlo uniknúť. Aj keď si dávam vlasy farbiť, prirodzene ich mám podstatne tmavšie ako obočie, ktoré je na tvári tak povediac nevýrazné. Kedysi sme fičali na do tenučka vytrhaných obočiach, dnes ide skôr prirodzenosť. No keď má niekto tmavé vlasy, svetlé obočie na tvári nezahrá ten správny prím. Keď som si dávnejšie objednávala produkty na Notino.sk, prihodila som aj niekoľko produktov na obočie - okrem týchto dvoch ceruziek, o ktorých bude reč dnes aj jednu sadu od svetoznámej značky Ardell (o tej nabudúce). A myslím si, že sme už spolu dosť dlho na to, aby som sa podelila o dojmy a skúsenosti.

Ceruzka na obočie Rimmel Professional Eyebrow Pencil nie je na trhu žiadna novinka, dokonca by som ju smelo zaradila k stáliciam značky. Kedysi som ceruzky zanovito odmietala, a skúšala rôzne sety - nemôžem povedať, že by boli zlé, ide skôr o to, čo komu vyhovuje. Mne vyhovuje aj aj, aj keď stále som trošku viac zástancom setov (viac v článku o Ardell, neskôr :-). Keďže nikto nemá prirodzene jednofarebné obočie a pri koreni nosa zvykne byť svetlejšie, objednala som si oba farebné varianty - 001 Dark Brown a 002 Hazel.



Pokiaľ ide o líčenie, považujem sa za amatérku, ktorá sa snaží aspoň zo seba urobiť pozerateľný ksichtík. Keď mám čas, pozriem si nejaký tutorial alebo návod na internete. Takto som sa nechala inšpirovať aj pri líčení obočia. 


Obočie som prečesala a pristúpila k farbeniu. Najprv som tmavšou ceruzkou obtiahla spodnú líniu a dotvarovala koniec obočia.


Neskôr som pokračovala svetlejšou ceruzkou pri koreni kosa a snažila sa dotieňovať ho prirodzeným spôsobom.


Výsledok bol výrazný a vydržal celý deň - od rána od 9:00 až do večera do 20:00, potom som sa odlíčila.




S ceruzkami sa pracuje naozaj jednoducho. Neotupia sa rýchlo a pri strúhaní sa nedrobia. Nestekajú z tváre, aj keď sa poriadne lesknete, akurát pozor pri prípadnom utieraní si tváre - ceruzka zíde z tváre tak, ako aj ostatný neodolný mejkap.
Za cenu cca 2 €/kus ide o celkom dobrý produkt, ktorý vydrží. Používam ich na striedačku so setom Ardell a dosiaľ som ich strúhala asi 5-7 krát, aj to len preto, aby mali ostrejší hrot.

Aké produkty preferujete na úpravu obočia?

5 komentárov:

  1. Tiež používam ceruzku na dokreslenie, no obľúbila som si od Essence 04 blonde. Vyhovuje mi farbou aj výdržou a stojí tak do 2 eur :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám rada takéto lacné produkty, ktoré sú účinné ;-)

      Odstrániť
    2. Presne, za málo peňazí veľa muziky. Nie pri všetkom to platí, ale zas keď to stojí za nič, nezabolí to až tak :D

      Odstrániť
  2. Súhlasím, tieto ceruzky naozaj držia pokiaľ si ich človek nejako neotrie. Naozaj sú výrazné, takže ja som si ju vždy o obočie iba jemnučko otierala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla mna lepsie ako ceruzka su taketo tiene. https://www.notino.sk/rimmel/brow-this-way-paleta-pre-licenie-obocia/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]