Post Page Advertisement [Top]

Nie, zatiaľ neprepadám trendu používať preventívne anti-age kozmetiku :-) Niekedy však po nej siahnem, no nie preto, že som si našla novú mimickú vrásku. No budem si trošku protirečiť, keď poviem, že pred 30-tkou je už pomaly aj na čase porozhliadať sa po nejakých podobných prípravkoch. A tak som vyskúšala, čo ponúka Dermacol a rovno z troch ich anti-age radov: BT Cell, Time Coat a 3D Hyaluron Therapy.


Každý z uvedených produktov je už  buď spotrebovaný (maska), takmer minutý (maska na oči) alebo z neho ostala len necelá 1/3 (pleťový olej). Myslím, že nebude vadiť, ak dopredu prezradím, kto je mojim favoritom z tejto trojky. Odkedy som po prvýkrát vyskúšala masku na oči či už od Green Energy Organics alebo Victoria Beauty, nemôžem si ju vynachváliť.


Refreshing Hydrating Eye Mask



Túto masku skladujem v chladničke. Ja viem, že nemusím a neviem, či jej to neuškodí (snáď nie). No ten efekt je po použití ešte viditeľnejší, keďže unavenú oblasť pod očami nielen hydratuje, ale aj akoby zmrazí a tým prekrví. V podstate každú jednu očnú masku podobného charakteru som dávala do chladničky vždy a vždy som bola spokojná s výsledkom. V tejto škatuľke nájdete 6 párov, cenovo vás to vyjde na 7,69 €. Trošičku mi vadí, že sa na pokožke šmýkajú, keď nie som vo vodorovnej polohe (popravde, uložiť sa do tejto polohy mi vôbec nevadí). No keď chcete niečo robiť počas doby pôsobenia masky, je to nepraktické (aj preto preferujem masku od Green Energy Organics, ktorá sa akoby nalepí na očné okolie - je drahšia, pretože za približne rovnakú cenu máte len 3 páry, tak treba vychytať zľavy - momentálne majú zľavu 30 % pri zadaní promokódu geo30).




Aj keď tieto fotky nie sú veľmi šťastné a trošičku je rozdiel svetla (aj keď je to fotené na tom istom mieste...), snáď tam ten efekt trošku vidno. Trošku tie kruhy predsa len zmizli.

BT Cell Lifting AromaTherapy


Boli časy, keď som sa olejovala asi všade - telo, vlasy, pleť a len nedávno som sa zamilovala aj do sprchovacieho oleja. Jednoducho - olej začal byť v mojej kúpeľni top konzistencia. Dnes už to tak nie je, pretože na pleť som znova začala preferovať klasickú krémovú konzistenciu produktov. Tento olej som používala asi mesiac denne (teda skôr večerne). Vonia nádherne (v tomto prípade slovo aromatherapy sadlo dokonale) a oceňujem praktický kvapkadlový aplikátor. Toto síce na pohľad malé 15 ml balenie vydrží celkom dlho, keďže málokto si na pleť dá poriadnu dávku oleja, a vyjde na 11,49 €. Moja pleť bola ráno žiarivá, ale nie lesklá a spozorovala som aj účinok na mimické vrásky. No po čase som sa budila neuveriteľne mastná a cítila som, ako mi zaťažuje pleť. Dokonca som mala v období PMS aj trošku horšie prejavy akné (čo však nemusí byť úplne spôsobené týmto olejom, to netvrdím). Preto v takom množstve, ako vidíte na foto, som ho aj prestala používať a už po ňom nesiahnem. Bojím sa. Konečne som sa vrátila k pleťovému krému, ktorý mi totálne vyhovoval minulý rok a už končím balenie. Vyhovuje mi aj teraz a plánujem si kúpiť ďalšie. Aj keď je drahší. Viem, že mi to raz moja pleť vráti aj s úrokmi.

Time Coat Face Mask



Z celej kolekcie je toto jediný produkt, ktorý som vyskúšala na sebe. Z jediného dôvodu - kolekcia je určená na starostlivosť o zrelšiu pleť. Zvyšné krémiky postupne začína testovať moja mama, a tak som aj ja veľmi zvedavá, čo na ne povie. Maska je príjemne krémová a hustá, počas aplikácie jemne chladila a poriadne vyživovala. Nespôsobila žiadnu alergickú reakciu či precitlivenosť pleti, nebola ani mastnejšia, práve naopak. Bola dokonale hydratovaná a vyživená. Rôzne pleťové masky striedam a túto používam približne raz za mesiac. Predáva sa v dvojbalení a kúpite ju za 2,69 €.

Nie sú to moje úplne prvé pokusy s anti-age kozmetikou, no predsa len sa mi z času na čas objaví nejaký anti-age prípravok doma už častejšie. Stále si však nemyslím, že budem patriť k ženám, ktoré sa detailne skúmajú a pozorujú každú novú pribudnutú vrásku, lamentujú a hľadajú všemožné spôsoby ako zastaviť starnutie. Starnúť treba s gráciou (povedala 27-ročná :-D) a užívať si život bez zbytočného stresovania sa. O svoje telo (nielen o telo ;-)) sa však treba starať, predsa len, je to ono, kto je s vami nonstop po celý život. No a ak si chcete oddýchnuť a dopriať svojej pleti regeneráciu, skúste siahnuť po nejakej z týchto masiek ;-)


4 komentáre:

  1. Tiež som mala obdobie, keď som si na telo aj tvár patlala rôzne olejčeky, s myšlienkou, že robím pre svoju pleť/ telo to najlepšie. Ale začal mi vadiť ten pocit mastnoty, keď sa olej nie celkom vsiakol, preto som sa vrátila na deň ku krému od Vichy (Anti-age na problematickú pleť) a na noc k séru Dračia krv. Mám toľko rokov čo ty, ale na mne už viacej badať vrásky, veľa sa smejem, preto už mám vejáriky okolo očí a hlbšie vrásky okolo úst. Len na tie už asi nezaberie nič, ani olej od Dermacolu, jedine že by som sa prestala smiať :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak to radšej nie ;-) Radšej úsmev a pár vrások k tomu ;-)

      Odstrániť
  2. Ahoj, prosím Ťa, odkiaľ si objednávala ten krémik La Récolte des Plantes? Dá sa kúpiť aj na Slovensku?
    Bude podľa Teba účinný aj na prvé vrásky okolo úst?

    Ďakujem za odpovede, lebo dlhsiu dobu hladam nieco vyzivne a nemozem najst :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, krémik som objednávala cez ich stránku http://www.greenenergyorganics.cz/, posielajú aj na Slovensko. Primárne nie je určený na vrásky, ale moja pleť ho miluje a má priaznivé prírodné zloženie. Na vrásky má aj konkrétne táto značka GTreen Energy Organics v portfóliu iné krémiky (ktoré som ale nevyskúšala, a tak neviem povedať, aké sú). Za mňa má ten krém La Récolte des Plantes jednoznačne veľké áno, akurát sa po výplate chystám objednať si ďalšie balenie.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]