Post Page Advertisement [Top]

Snažím sa, aby moja kozmetická taštička obsahovala aspoň nejaké percento prírodnej kozmetiky a inak to nie je ani v oblasti dekoratívky. Preto som sa nesmierne potešila, keď ma oslovili z e-shopu Sonička.sk s ponukou na otestovanie produktu. Som im za to vďačná, pretože okrem toho, že som sa dostala k prírodnému rúžu, som získala aj produkt, ktorý stojí za tie peniaze. Dámy, predstavujem vám PHB rúž na pery v odtieni Raspberry.

Obal je ekologický, samotný produkt je výsostne prírodný - obsahuje bambucké maslo a jojobový olej, ktoré chránia, hydratujú a vyživujú pokožku pier. 





Nielen tento rúž, ale všetky produkty značky sú prírodné. Rúž sa pýši hneď niekoľkými certifikátmi - Vegan, Cruelty Free, HCSA Approved, 100% recycylable a Global Shea Alliance. Okrem iného to znamená, že je vegánsky, nie je testovaný na zvieratách, je recyklovateľný (môžete ho vrátiť spoločnosti PHB - teda obal), neobsahuje parabény, minerálne oleje, vône, geneticky modifikované zložky a pod.




Obal nie je na prvý pohľad ničím výnimočný - jednoduchá kombinácia matnej a lesklej striebornej časti s nálepkou na vrchnáčiku. Na samotnom obale nie je napísaný názov odtieňa, čo môže pôsobiť chaoticky, ak ich máte viac. Ak máte len jeden, nemáte čo riešiť ;-) 




farba - fotené bez blesku

farba - fotené s bleskom
Celkovo pôsobí trošku výraznejšie ako je v skutočnosti, ale dá sa pekne vrstviť na perách. Neočakávala som nijako výraznú farbu a už vôbec nie dlhotrvácnosť. Ostala som veľmi milo prekvapená už po prvom použití. 
Rúž dokonale hydratuje - žiaden balzam nemusíte mať nielen že v kabelke, ale ani v šuplíku v práci. A farba vydrží! Presvedčila som sa o tom v zrkadle, a aby som o tom presvedčila aj vás, tak som rúž v priebehu dňa som rúž aj nafotila:







Po nanesení je farba nádherne sýta a lesklá. Postupne v priebehu dňa pomaly mizne, no najviac som bola prekvapená, že zvládol aj obed a čaj po obede. Stále bol na perách. Aj keď neobsahuje parfum, jemnú vôňu jojóbového oleja tam môžete zacítiť. 

Som nadšená! Prírodné zloženie, šetrná a dôkladná výroba a ešte aj skvelý efekt a účinok? Jedinou nevýhodou je trošku vyššia cena - 20 €, avšak aj napriek tomu si myslím, že 20 € za kvalitný, prírodný rúž nie je vysoká suma. Navyše, míňa sa naozaj pomaly, takže vydrží určite nejaký ten piatok ;-)

Pomaly, ale isto sa snažím aspoň z každého typu dekoratívnej kozmetiky mať jeden prírodný produkt a vidím, že moja pleť na ne reaguje priaznivo. Rúž používam už nejaký ten týždeň a jednoducho sa nedá porovnať s ostatnými. OK, taký Clinique mi vydržal na perách dlho (dlhšie ako tento) a farba bola omamujúca. Cenu však majú rovnakú, no zloženie podstatne odlišné. A čo vy? Skúsite to? Dáte šancu prírodnej dekoratívke?

Prečo áno?

+ prírodné zloženie
+ ručne vyrobený
+ vegan
+ nie je testovaný na zvieratách
+ recyklovateľný obal
+ nádherná jemná farba vhodná ako na denné, tak aj na večerné líčenie
+ hydratuje
+ vyživuje
+ chráni pery
+ vydrží!!! zvládne aj jedlo a nápoje a 6-7 hodín ho stále cítite a vidíte na perách

Prečo môžete váhať?

- 20 € síce nie na prírodný kvalitný rúž vysoká cena, pre bežnú slovenskú domácnosť to však nie je zanedbateľná položka

6 komentárov:

  1. Už viackrát som obzerala rúže tejto značky, ale tie odtiene sú fakt desivé :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj tento vyzeral na webe tmavsie a v skutocnosti je prijatelny ;-) no suhlasim s tebou, iny ma velmi neoslovil.

      Odstrániť
  2. Odstín této rtěnky se mi moc nelíbí, nevím proč, ale rtěnka mi připomíná ty, které se nosily před cca 15 lety :(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moze byt, viem, ze mamka aj babka mali nejaky malinovy ruz. No tak, ako sa vracia moda v obleceni sa vracia aj v kozmetike. Hoci ja som vzdy toho nazoru, ze treba nosit (ci uz oblecenie alebo kozmetiku) to, co sa nam paci bez ohladu na modu ;-)

      Odstrániť
  3. Teda to je krásný odstín a výdrž je skvělá!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to áno :-) na to, že ide o prírodný rúž, som nečakala takú výdrž

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]