Post Page Advertisement [Top]

Produkty Green Energy Organics mám veľmi rada, o tom niet pochýb. Ich krém La Récolte Des Plantes mám už v treťom balení a môj mu má ten pánsky tiež už v druhom balení a tretie má kúpené do zásoby. Ak čítate moje príspevky pravidelnejšie viete, že mám veľmi rada vlasové oleje. A tak som sa veľmi potešila, keď mi pri jednej z posledných objednávok navrhli, že mi pošlú niečo navyše. Môj výber bol jasný. Keďže chodím ku kaderníčke približne každých 6 - 8 týždňov na farbenie a podstrihnutie, volila som olej na farbené vlasy.


Olej je zabalený v tradičnej papierovej škatuľke s logom značky. Fľaštička je sklenená, čo môže byť trošku problém, ak sa vám občas šmykne ruka (tak, ako mne, ale pri tomto a iných sklenených produktoch sa snažím dávať si sakra pozor).




Značka Green Energy Organics je známa svojimi certifikátmi prírodnej a bio kozmetiky a inak to nie je ani v prípade tohto vlasového oleja. Samozrejmosťou je netestovanie na zvieratách.



Od tejto foto na oleji ešte trošku ubudlo. Olej je ľahučký, obsahuje čisté organické citrusové oleje, vďaka ktorým hydratuje, obnovuje a stará sa o vaše vlasy. Anti-aging koncentrát poskytuje hĺbkovú ochranu farbeným vlasom. Obsahuje ekologicky pestované kvety, rastlinky, vitamíny E, B1, B3, B6, omega 3 esenciálne oleje a minerály pre posilnenie vlasov od korienkov.


Olej na valsy som zvykla nanášať tesne po ich umytí a pred fénovaním. Pri tomto som však volila iný postup, nakoľko po umytí boli vlasy mastnejšie, aj keď som aplikovala len pár kvapiek ku končekom. Večer, v deň pred ďalším umývaním vlasov si do vlasov nanesiem trošku väčšie množstvo oleja (asi takých 8 strekov) a aplikujem ho po celej dĺžke vlasov. Olej vonia nádherne a v noci mi to vôbec nevadí, keďže citrusovú vôňu milujem. Ráno vlasy už len umyjem a hotovo. Sú krásne lesklé, nestrapkajú sa.  Olej splnil, čo sľúbil. Používala som ho ešte pred poslednou návštevou kaderníčky a sama potvrdila, že vlasy sú v celkom dobrom stave (naposledy neboli - bola zima a nielen ja, ale aj vlasy sme boli v dezolátnom stave). Kúpite za cca 25 € na webe Green Energy Organics.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]