Post Page Advertisement [Top]

Táto kúra nie je pre mňa žiadna novinka. Keď som bola naposledy u kaderníčky začiatkom januára zhodli sme sa, že moje vlasy sú divné. Nevedela som, čo sa im stalo. Vysvetľovala som si to stresom, zhonom, možno aj stravou, keďže starostlivosť nezanedbávam. Dnes, po takmer dvoch mesiacoch sa mi zdá, že sa vracajú do starých dobrých koľají (budúci týždeň idem ku kaderníčke, som zvedavá, ako ich zhodnotí ona ;-)). No a v neposlednom rade mi na prahu decembra a januára veľmi vypadávali. Pre zimné obdobie je to ak trošku typické, no kto sa rád pozerá na to, ako pri umývaní odchádza pomaly hrsť vlasov spolu s penou? A tak som začala používať kúru od Yves Rocher, ktorú som si kúpila pred 4 mesiacmi a čakala na svoj čas. Nastal v januári, po návšteve kaderníčky. Keď sme boli pred dvoma týždňami v Podhájskej, cestou naspäť sme sa zastavili v Poprade, kde som bežala (takmer doslova) do predajne Yves Rocher v centre mesta a kúpila si ďalšie balenie tejto kúry. Trošku sa jej zmenil dizajn a aj o tom sa dozviete v dnešnom príspevku.


Nič sa nezmenilo v zložení produktu, len balenie ampuliek a ich škatuľka v porovnaní s predošlou verziou, o ktorej ste na blogu už čítali. Musím povedať, že zmena je jednoznačne k lepšiemu.


Objemovo sú na tom úplne rovnako, aj keď sa môže zdať, že novšia je väčšia. Každá má 15 ml a 4 dieliky.




Nová verzia je z plastu - len odlomíte plastový uzáver a ostane vám takáto dlhšia akoby pipetka, ktorou si kúru aplikujete presne ku korienkom vlasov. 


Staršia verzia bola sklenená, vždy som sa trošku bála pri jej otváraní (predsa len, nešikovnosť moja ma sprevádza). Obsahovala aj pumpičku, ktorou som sa ale nie vždy presne trafila ku korienkom vlasov.




Keďže som mala staršiu, sklenené verziu, najprv som na prelome januára a februára spotrebovala tú. Už počas tretej ampulky som videla, že vlasy sú na tom lepšie - ľahšie sa upravovali a držali tvar. Neboli už až také jemnučké a pomaly, ale isto ich aj menej vypadávalo počas umývania. 

Nové balenie bolo pre mňa trošku šokom, ale veľmi pozitívnym. Je jednoznačne bezpečnejšie, aj keď ho nemôžete prenášať, pretože ak už raz ampulku otvoríte, len ťažko ju zavriete (to by ste ju museli prelepiť. S tým otvorením som mala trošku problém, no nakoniec sa podarilo.

Používa sa tradične - každý druhý deň aplikujete jeden dielik ampulky ku korienkom vlasov a vmasírujete. Ja si kúru aplikujem vždy večer. Stále používam aj šampón z tej istej kolekcie, no mám taký pocit, že ho čoskoro vymením za nejaký proti lupinám. V poslednej dobe som trošku so šampónmi experimentovala (už čoskoro príspevok o Schaume na blogu), a tak sa mi to asi vracia.

Kúra ma vyšla na cca 18 € a dostala som vďaka nej 6 pečiatok na zákaznícku kartičku (pečiatky dostávate len v kamenných predajniach; celkový nákup bol, samozrejme, väčší). Už pomaly končím druhú úroveň a keď budem mať ukončenú tretiu úroveň, môžem si vybrať darček v hodnote 21 €. Už teraz viem, že si určite vyberiem túto kúru! Pomohla mi už niekoľko krát a zvyknem ju používať 2-3 krát do roka.

10 komentárov:

  1. Mne na padanie zabral už po prvom umytí žihľavový šampúch od Ponio, po každom umytí s ním mi ostávalo vo vani stále menej a menej vlasov, takisto po rozčesávaní som nemusela zbierať chumáče po umývadle, ale akonáhle mi došiel a začala som používať šampón od Dove, vlasy zase začali padať v rovnako veľkom množstve. Táto kúra vyzerá dobre, ale keď si dávaš teraz časť tej ampulky večer do vlasovej pokožky, nebudíš sa ráno s mastnejšími vlasmi pri korienkoch? ja som mala sprej proti padaniu vlasov, striekal sa ku korienkom, ale ráno bolo poznať, že tie vlasy sú už niečím zaťažené a doba medzi umytiami sa mi skrátila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár! :-) Šampúch od Ponio som neskúšala, zatiaľ mám od nich len pazúch. Toto je jeden z benefitov, mne osobne kúra vlasy nezmasťuje, teda stále si ich umývam rovnako - 3 krát týždenne.

      Odstrániť
    2. Tak tento komentár potešil aj mňa, pretože práve idem nakupovať šampúchy :)

      Odstrániť
  2. Ahoj Kati, skús si šampónom z tejto rady umyť štetce! Boli ako nové :-) najmä štetec od make-upu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Kati, skús si šampónom z tejto rady umyť štetce! Boli ako nové :-) najmä štetec od make-upu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, musím vyskúšať, plánujem ich poumývať, tak som zvedavá ;-)

      Odstrániť
    2. vyskúšala som, mala si pravdu, dokonale čisté ;-) a pritom nepoškodené

      Odstrániť
  4. Mne začali vlasy veľmi vypadávať, keď som prišla do Bratislavy na intrák. Celkovo je tam dosť tvrdá voda a aj spolubývajúcej takto padajú. Doma som takýto problém nikdy nemala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite má veľa na svedomí okrem stravy aj prostredie. Na sebe som si všimla, že mi vypadávajú častejšie 2x do roka - na jar a na jeseň.

      Odstrániť
  5. Mne zacali padat vyraznejsie vlasy minuly rok a tak som sa rozhodla vyskusat sampon a kondicioner na podporu rastu vlasov a proti vypadavaniu od Znacky Missha. Po prvom mesiaci uzivania si aj moja kadernicka vsimla, ze mi vlasy prestali padat a po dalsom mesiaci som si vsimla velke mnozstvo novych kratuckych vlaskov. Sice som si pripadala ako E.T. Lebo som mala okolo celej hlavy kuceravu svatoziaru novych vlasov, ale bol to super pocit. Uz tuto sadu pouzivam 3/4 roka a vlasy mam huste pevne a silne. Proste super. Som rada, ze som nemusela pouzit ziadnu dalsiu kozmetiku nez som bola zvyknuta, ani ziadne vitaminove pripravky, ktore by museli ist cez zaludok. Aj ked tato sada stoji okolo 20€ za ks, za 3/4 roka som minula 2 sampony a asi polovicu kondicionera a to si vlasy umyvam kazdy druhy - treti den. Urcite odporucam vyskusat, ak mate problem s vypadavanim.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]