Post Page Advertisement [Top]

Naparovaciu tabletku od slovenskej značky Soaphoria som objednávala ešte niekedy v lete a použila som ju v novembri. Fotky sa mi sušili v mobile a takmer by som na ne bola zabudla, keby som nebola presúvala niektoré na dropbox v rámci šetrenia pamäte v mobile. Takže trošku oneskorene, ale predsa. Pleť si nenaparujem často, teda takmer vôbec. Keď idem ku kozmetičke na čistenie pleti, vtedy si užívam naparovanie (a potom trpím následnou akciou) a chcela som to vyskúšať aj doma. Preto, keď som videla tabletku v ponuke môjho obľúbeného obchodíka BioBeauty, bolo len otázkou, ktorú z ponúkaných druhov si vybrať. Voľba nakoniec padla na ChilloTab.

Na výber máte zo 4 naparovacích tabletiek: HerbaTab, NutriTabl, VitaTab a ChilloTab. Najviac ma zaujala práve ChilloTab, ktorá je určená na hydratáciu, upokojenie, revitalizáciu, osvieženie a aj prípadnú liečbu pleti podľa jej typu.
Postupovala som podľa návodu. Na fotke je dátum expirácie december 2015, no ako som písala, použila som ju v novembri ;-)


Postupovala som presne podľa návodu. V hrnci som prevarila vodu, následne ho položila na doštičku a vsypala tabletku - áno, vsypala, pretože tá moja tabletka sa nejako prevozom rozpadla, čo však vôbec neubralo na jej funkčnosti.



Potom som si k tomu sadla, vzala uterák, ktorým som si prikryla hlavu a užívala si bylinky. Okrem pleti mali celkovo blahodárny účinok. V tejto ChilloTab totiž prevažuje mäta prieporná, ktorá účinkuje priaznivo aj proti nachladnutiu a chrípke a jej vôňa pomáha odbúravať stres a upokojuje myseľ; čajovníkový olej, ktorý snáď ani predstavovať nemusím, pretože je najznámejší hlavne svojim protizápalovým účinkom a gáfor, ktorý pomáha pri očisťovaní pleti a pre mňa konkrétne má význam aj pri prečisťovaní nosových dutín. 
Snáď je potrebné dodať, že naparovala som sa už po odlíčení a vyčistení pleti klasickým pleťovým gélom. Naparovanie bolo fakt bomba. Prevoňaný celý byt a ja zrelaxovaná. Pleť bola prečistená, póry otvorené, čierne bodky preč. Aj pleťový krém sa na naparenú pleť lepšie vstrebal.
Za tabletku zaplatíte približne 2 € (podľa akcie, cena môže byť aj trošku nižšia - napr. na oficiálnej stránke Soaphoria ju majú momentálne za 1,80 €). Myslím si, že toto je veľmi vhodná doplnková domáca starostlivosť o pleť. To moje je staršie balenie, tabletka vtedy tuším oficiálne mala okrúhly tvar. Momentálne má tvar hranatý a v balení nájdete 2 tabletky na 2 použitia - teda jedno použitie vás vyjde približne 1 €.

PS: V BioBeauty teraz spustili nový vernostný program, ktorý určite poteší každého zákazníka :-)

4 komentáre:

  1. Ja som si tiež minule objednala túto tabletu ale pre citlivú pleť, levanduľovú. Krásne otvorí pory, potom si dám na tvár marocký íl a krásne čistá pleť . Odporúčam každému, tá vôňa je nádherná a ešte to aj pleti pomôže. Za mňa určite áno. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle zni dobre.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]