Post Page Advertisement [Top]

Už sú to asi dva mesiace, čo mám doma niekoľko produktov od Bourjois vďaka príjemnej spolupráci s parfumériou Elnino. Týmto im ešte raz veľmi pekne ďakujem za všetko. Jedným z nich je lak na nechty La Laque, o ktorom som už čo-to počula, no najlepšie je vždy presvedčiť sa na vlastnej koži. Na stránke majú viacero odtieňov, ja som siahla po klasike - červenom Are you reddy? A poviem už teraz, že tento odtieň je mojou momentálnou srdcovkou.



Lak zaujme už na prvý pohľad svojim podľa mňa elegantným tvarom. 10 ml je trošku väčší objem, keďže často mám problém minúť nejaký lak na nechty, no keď sme sa bližšie spoznali, zistila som, že mi to bude tak akurát.





Lak som používala viackrát, priemerne mi na nechtoch vydržal 5 dní bez akéhokoľvek porušenia. Neolupuje sa jednoducho ani pri bežných domácich prácach. Aplikujem spravidla dve vrstvy farebného laku. Dve vrstvy však ani nie sú potrebné. Lak je natoľko pigmentovaný, že dokonalé krytie a farebný efekt zvláda už po prvom ťahu. Tento má štetček primeraný, jednoducho sa nanáša a schne klasicky - zvyknem tak hodinu od lakovania nič veľmi nerobiť s rukami, aby som potom nemusela zachraňovať šmuhy, ryhy a iné (čo sa mi stáva pomerne často).




Po 5 dňoch na laku nebadať takmer žiadne stopy opotrebovania hodného 5. dňa (akurát trošku odrastené nechty). 8. deň je už značne badateľný, avšak najmä na palci, kde sa mi odlúpol nehodou. Jemne olupovať sa začal na prstenníku, ale - 8. deň? Wau! Ani si nepamätám, kedy mi tak dlho vydržali nechty nalakované bez praskania či výraznejšieho olupovania laku. Moje nechty majú tendenciu lámať sa, takže to určite nebude spôsobené ich kvalitou.


Ako podklad a taktiež aj vrchný priehľadný lak už dlhšie preferujem (pri rôznych farebných lakoch) práve túto dvojku od Yves Rocher. Nechty nie sú zožltnuté, resp. sú posilnené podkladom a farba vydrží dlhšie a je lesklejšia vďaka nadlaku.

Od značky Bourjois som už mala červený lak na nechty So Laque!, ktorý však sľúbených 7 dní zaručene nevydrží (mne určite nie). Tento ho hravo tromfne nielen dizajnom, ale aj efektom. A za tú cenu - cca 4 €, myslím si, že nie je veľmi o čom uvažovať. Aj keď mám občas tendenciu kúpiť si drahšiu kozmetiku (už si brúsim zúbky na mejkap od Chanel), za lak na nechty by som určite nedala viac ako 10 € - väčšinou si vyberám laky v cenovej kategórii okolo 5 €, resp. lacnejšie. Pretože aj za túto sumu dokážete zohnať úžasné odtiene a výbornú kvalitu.

6 komentárov:

  1. Ja teda rada nakupujem aj Essie laky, ktoré sa pohybujú okolo 10 eur. Celkom sa mi páčia aj odtiene od Diora a Chanelu ale za normálnu cenu ich tiež nekúpim, 27 eur za lak je už dosť, ale v prípade zľavy, nikdy nevieš :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde, na Essie som už viackrát pozerala ;-) No a tie zvučné značky asi jedine v prípade total wau zľavy ;-) presne - nikdy nevieš :-D

      Odstrániť
  2. ta rtěnka na fotce vpravo na blogu ti hrozně sluší :) jen tak dál, moc se mi líbí krvavé rtěnky na ženách se světlou pletí...vytváří to efekt jako Sněhurka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :-) aj mne sa začali takéto tmavšie a výraznejšie pery na mne páčiť ;-)

      Odstrániť
  3. Od teto znacky jsem laky jeste nezkousela, odstin je pekny a ma fakt super vydrz. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odporúčam vyskúšať aspoň nejaký ich produkt. O značke Bourjois sa hovorí ako o mladšej sestre Chanel ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]