Post Page Advertisement [Top]

Možno je tento názov trošku prehnaný, no silu mejkapu určite nikto nepodceňuje. Ja nie som z tých, čo ani smeti nevynesú bez mejkapu (to zvládam v pohode, hoci možno trochu desím okolie) a keď idem športovať, tak na mne z praktických dôvodov taktiež mejkap nenájdete. No my, ženy, sa veľmi rady parádime. A najradšej sa nepáčime ani tak našim polovičkám ako sebe. V piatok som mala tak trošku bad hair day, no aj napriek tomu sa mi za necelú hodinku podarilo dať "dokopy" nielen vlasy, ale aj si na tvári niečo vyčariť. Nepoužila som veľa produktov, mám nejaké tie stálice, resp. rituály v líčení.

Počiatočný stav: /alebo káčatko/


Najskôr som na vyčistenú pleť naniesla 24h Mat Control krém od Green Energy Organics. Potom som aplikovala mejkap Matte Wear od Mary Kay, a to tak, že som ho najprv po častiach naniesla na tvár a krúživými pohybmi zapracovala do pleti pomocou Buffer Brush od Zoeva. Na mejkape veľmi oceňujem, že napriek tomu, že je matujúci, nepôsobí na pleti úplne matne. Odtieň navyše pekne splynie s pleťou a neoxiduje! Samostatná recenzia na mejkap po dlhšom a dôkladnejšom používaní bude na blogu do konca februára ;-)



Pokračovala som líčením očí. Z paletky od Dermacolu som vybrala jemne ružovkastý tieň v kombinácii s hnedým. Líniu nad hornými mihalničkami som zvýraznila tenkou čiernou linkou vo fixe od Dermacolu. Na obočie som použila sadu Ardell. Najskôr som obočie učesala, prešla voskom v ceruzke a potom tieňovala. Sada je veľmi praktická, keďže obsahuje 3 tiene na obočie (nalíčila som nimi aj sestru, ktorá má takmer blond vlasy) a rozjasňovač, ktorý používam tesne pod líniu obočia.


Pokračovala som kontúrami tváre. Na tie som si veľmi obľúbila sadu rozjasňovačov theBalm Manizer Sisters, o ktorých ste si už na blogu mohli prečítať tu.


Líčenie očí som zavŕšila riasenkou od Dermacolu.


Na pery som naniesla novinku v mojom kozmetickom portfóliu - prírodný vegan rúž na pery v nádhernom malinovom odtieni od PHB Ethical Beauty.


Keďže vonku nebolo počasie, ktoré by prialo rozpusteným vlasom, rozhodla som sa vypnúť ich dohora. Na fixáciu mejkapu som nepoužila ani púder ani fixátor či dokonca som sa vykašľala aj na rôzne podkladové bázy.

Výsledok:
Sestra, ktorá ma videla okolo obeda sa ma večer opýtala, či som niekde bola s vlasmi... Nebola a ani som si ich znova neumývala. Len som experimentovala s mojou žehličkou na vlasy (Remington). Vlasy mi vo veľmi dobrom stave vydržali dva dni!






Použité produkty dekoratívnej kozmetiky:

  • mejkap Timewise Matte-Wear Mary Kay (odtieň Ivory 4)
  • paletka očných tieňov pre hnedé oči Quatro Eye Shadow Dermacol (odtieň č. 3)
  • očná linka vo fixke Precise Black Sensation Dermacol (čierna)
  • sada na obočie Ardell Brows Ardell (sada)
  • paletka rozjasňovačov the Manizer Sisters theBalm (paletka)
  • riasenka Mega Lashes Express Volume Mascara Dermacol (čierna)
  • prírodný vegan rúž na pery PHB Ethical Beauty (odtieň raspberry)

V ostatnom čase sa líčim približne rovnako - základom je svetlejší mejkap (najmä teraz v zimných mesiacoch), oči len jemne prejdem buď rozjasňovačom z paletky theBalm alebo takýmito svetlými tieňmi, zvýrazním linku okolo vrchných mihalníc a nanášam riasenku. Upravím obočie, jemnejšie zvýrazním líčka a na pery nanesiem buď rúž alebo lesk na pery. Toto líčenie stíham za cca 10-15 minút.

10 komentárov:

  1. Prosím ťa, nenos takto tie vlasy, vyzerá to ako hríbik a keď už, tak ofinu úplne vyžehlenú a nie do oblúka, nesvedčí ti to a je to smiešne :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár. Akceptujem tvoj názor. Mne sa však takto vlasy celkom páčia.

      Odstrániť
  2. Som zvedavá na recenziu na ten make up od MaryKay, pretože som nad ním dlho uvažovala a nakoniec som si kúpila CC krém, ktorý mi vôbec nesadol :-/ Inak pekné líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. CC krém som neskúšala, takže porovnať nebudem vedieť. Dúfam, že ti recenzia na mejkap pomôže ;-)

      Odstrániť
  3. Tú paletku od theBalm som si trestuhodne nechala ujsť, ale Mary-Lou už deriem o dno ;)
    ANTIgiveaway 2

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobrý deň, nedá mi to sem nenapísať, no veľmi sa podobáte na Fantaghiro. Dúfam, že poznáte túto rozprávku a ak nie, určite si pozrite obrázky na Google-i. Ako vajce vajcu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, jasné, že ju poznám ;-) Vyrastala som na nej. A tá podoba - tak to bude asi hlavne účesom ;-) ďakujem pekne za komentár.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]