Post Page Advertisement [Top]

Ešte v júli som od Mary Kay dostala dva produkty, za čo im takto verejne v úvode príspevku ešte raz veľmi pekne ďakujem. V dnešnom príspevku Vám predstavím rúž, ktorý nie je ani tak celkom klasický rúž. V posledných dvoch mesiacoch preferujem trošku jemnejšie líčenie pier, hlavne na bežný, pracovný deň, a tento rúž je na to ako stvorený.


Rúž bol zabalený v peknej škatuľke. Obsahoval aj letáčik. Všetky podstatné údaje však nájdete na obale - názov, odtieň, použitie, zloženie, pôvod a dátum spotreby.








Rúž True Dimensions nie je v porfóliu značky Mary Kay ani novinka a ani limitka. Po otvorení škatuľky sa mi ukázal kovový produkt. Trošku som špekulovala, ako ho otvoriť, no netrvalo mi to dlho :-D Jednoduchým stlačením vrchnej časti (taj priehľadnej) tento skvost otvoríte.









Keďže ide o transparentný rúž, nemožno očakávať sýtosť farby a ani jej výdrž. Tento produkt však poskytuje iné benefity. Jeho textúra je dokonale krémová, vďaka čomu sú pery hydratované a vyživené. 






Rúž sfarbí pery len minimálne, skôr im dodá krásny lesklý vzhľad. Obsahuje aj minitrblietky, ktoré mi vôbec neprekážajú a celkovo ladia s jemným denným líčením. Prekvapil ma aj svojou výdržou. Už som mala niekoľko podobných produktov, ktoré však obstáli skôr ako slabšie jemne farebné balzamy na pery. Po dvoch hodinách vonku síce z pier pomaly mizol, no efekt hydratácie pretrvával. Aj keď som sa napila. Jedlo ho definitívne zničilo, no aj napriek tomu je jeho výdrž slušná - keď sa ráno líčim do práce, a desiatu jem iba občas, tak mi pocit hydratácie pri pravidelnom popíjaní rôznych čajov vydrží do tej 11:00 (čo je cca 4,5 hodiny od nalíčenia). Používam ho s prestávkami od júla (takmer každý pracovný deň až fakt tie posledné dva mesiace) a neminula som ani polovicu produktu. Jeho jediným negatívom je pomerne vysoká cena (17,50 €) - avšak tá je typická pre produkty Mary Kay.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]