Post Page Advertisement [Top]

Produkty Atoderm mi nie sú neznáme. Už som ich mala niekoľko nielen ja, ale aj moja babka, ktorá má atopickú pokožku. Trošku obšírnejší príspevok o atopii som napísala tu. Takáto kozmetika je vhodná aj pre deti a bábätká, nespôsobuje alergie, je neparfumovaná a vyživuje pokožku. V ostatnom čase sa v jej kolekcii objavilo niekoľko noviniek a ešte sa aj čosi chystá, ale o tom potom ;-)



Sprchovací gél som už mala vo viacerých variantoch - teda objemovo. Najviac sa mi osvedčilo to litrové, vydržalo snáď veky, aj keď občas rada striedam sprcháče a tento je bez vône, čo mi niekedy chýba. No do portfólia sprchovacích produktov pribudol nový krásavec! Sprchovací olej Atoderm stojí minimálne za povšimnutie a určite aj za vyskúšanie. Vidíte na foto, koľko som v relatívne krátkom čase už spotrebovala a chystám sa kúpiť si litrové balenie. Je to jednoducho láska na prvý kontakt s pokožkou.





Takmer všetky produkty Atoderm sú bez vône - v tomto príspevku bude len jeden voňavučký Atodermák. Pri sprcháči mi to po čase začalo trošku vadiť, olej si však užívam a vychutnávam plnými dúškami. Dokonale rozmaznáva pokožku, ktorá je po sprche hydratovaná (no aj napriek tomu nezanedbávajte krémovanie, ono sa vám to všetko raz vráti aj s úrokmi ;-)). Jeho cena sa pohybuje okolo 18 €/liter, čo nie je až taký škrt cez rozpočet (ak to prerátate na menšie 250 ml produkty, tak to vychádza cca 4,50 €).

Pokiaľ ide o pleťovku, tak som znova verná značke Green Energy Organics, z ktorej používam nielen krém La Recolte des Plantes, ale aj 24h Mat. Tento Nutritive mi však zachránil pleť, keď som išla von do mrazov.






Krém je trošku redší a ihneď sa vpíja do pokožky. Myslela som si, že mi bude pleť mastiť a že bude lesklá, ale vôbec tak nepôsobí (síce mám zmiešanú pleť, neviem povedať, ako by pôsobil na mastnú), pravdou však je, že je naozaj ľahučký a nemastný. 

Na krémy na ruky som háklivá. Potrebujem niečo ultra vyživujúce, pretože sa mi rýchlo vysušia aj napriek dennému krémovaniu a starostlivosti.




Je trošku hustejší ako pleťový krém, ale nie príliš. Celkom rýchlo sa vstrebáva do pokožky a účinne ju hydratuje. Nemôžem však súhlasiť s tým, že je ultra repair. Ani na moje ruky nepôsobí ako SOS záchranca a potrebovali by ešte niečo o čosi výživnejšie.

Čerešničkou na torte tohto príspevku sú balzamy Atoderm. Po EOSe som si myslela, že nič lepšie dlho nenájdem (neporovnávam zloženie, ale účinok na perách). Našla som.






Balzam a tyčinka sú z jednej kolekcie Levres. Balzam je krémovejší, vytláča sa pohodlne z tuby, ale no ráno som na perách už veľmi necítila, že som si ich večer natrela. Tyčinka je o čosi výživnejšia, no najviac milujem tú malinovú vôňu. Pokiaľ ide o vône v kozmetike, mám niekoľko favoritov a malinová je jedna z mojich top! Príjemne svieža, no napriek tomu výživná a hydratačná. Aj podľa popisu by mala nielen hydratovať a zjemňovať, ale aj napravovať poškodenú pokožku, zrejme preto je výživnejšia a cítim ju aj ráno. Jej cena je okolo 4 €, čo je prijateľná cena na tyčinku.

Z celého zoznamu produktov Atoderm spomínaných v tomto príspevku sú mojimi srdcovkami sprchový olej a tyčinka na pery. Práve tieto produkty si plánujem kúpiť aj v budúcnosti.


Za všetky uvedené sprcháče, krémiky a balzamy veľmi pekne ďakujem Bioderme, ktorá mi ich poslala. A neposlala mi len tieto veci ;-) Dohodli sme sa aj na menšej giveaway pre vás /klik na foto/ , aby ste mohli vyskúšať niečo z overenej klasiky a skvelú novinku - sprchový olej. Všetky podrobnosti a konkrétnu giveaway nájdete na mojej fanpage na facebooku ;-)


8 komentárov:

  1. mne vyhovuje všetko od atoderm, len telové mlieko lait je na mňa slabé a je moc lepkavé na mojom tele :)) ale tyčinku milujem, aj krém nutritive a krém na ruky tiež :)) mne hydratáciou všetko postačuje a milujem tú ich vôňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To spomínala aj babka (má atopiu), že telové mliečko sa jej zdalo trošku málo výživné.

      Odstrániť
  2. boze atoderm mi uz tolko krat zachranilo kozu a hlavne v zimnych mesiacoch jedine co u mna nefunguje je ich balzam na pery
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, v zime je to skvelý pomocník ;-) Myslíš "tekutý" balzam alebo tyčinku?

      Odstrániť
  3. Ráda bych vyzkoušela krém na ruce a balzám na rty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. krém na ruky môžeš vyhrať v giveaway na fanpage ;-) balzam - teda tyčinka - je absolútne dokonalá, vrelo odporúčam ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]