Post Page Advertisement [Top]

Len nedávno dala spoločnosť Vichy na svojej facebookovej fanpage možnosť bežným ľuďom vyplniť formulár, na základe ktorého mohli získať celý produkt alebo vzorku nového mejkapu. Bola som medzi šťastnými, ktorým zaslali vzorku a neuveriteľne som sa tešila. Popis produktu je totiž neuveriteľne zaujímavý a nevadili by ani tie len 4 odtiene. 1 ml vzorka mi vystačila na dve použitia a ja viem, že je to málo na totálne nadšenie alebo odsúdenie produktu, takže toto budú skôr také prvé dojmy.


Zmiešaná až mastná pleť so sklonom k akné? To som ja! Nedokonalosti na pleti? To som ja! Citlivá pleť? To som ja!Vyhladená, zmatnená a vláčna pleť po dobu 16 hodín? To chcem ja!


No ako sme si už zvykli, na to číselko pri produktoch je lepšie nespoliehať sa. Aj napriek tomu však podľa popisu ide o veľmi zaujímavý produkt. A tak som sa na skúšanie bez okolkov vrhla s nadšením. Zo štyroch dostupných odtieňov som dostala 25 NUDE.

Deň 1:




Ihneď po nalíčení a ešte takú hodinku po ňom bol efekt nádherný! Neočakávala som úplne matný a presne tento semi-matný finiš ma očaril. Pleť ako bábika. Nedokonalosti dokonale prekryté, no pritom to stále nevyzerá ako maska! Takmer som sršala nadšením.


FOTO po 13 hodinách od nalíčenia. Väčšina mejkapu už tak trošku zmizla, keďže som sa prepúdrovala resp. odsávala si mastnotu. Asi po 2 hodinách som začala mať trošku ťaživý pocit na pleti. Keď som sa pozrela do zrkadla, všetko nadšenie z produktu ihneď opadlo. Pleť bola neuveriteľne lesklá, na tvári sa mi začali vytvárať mapy a fľaky.


Deň 2:


foto po 10 hodinách

Na druhý deň bol efekt rovnaký ako v prvý deň, akurát to zabil manžel, keď na mňa začal škúliť a povedal, že mám na tvár divné fľaky a mám si to dať preč.


Produkt je skôr penovej konzistencie a tá mi veľmi vyhovovala. Jednoducho sa nanášal a dal sa krásne rozotrieť takmer dostratena. Vrstvenie nie je potrebné, keďže nádherne kryje už pri jednej vrstve, čo je cca 0,5 ml na celý ksichtík. A ten efekt tesne po nanesení? Takmer láska na prvý pohľad... už som si googlila, kde a za koľko ho kúpim a bola by som ochotná vyhodiť zaň aj cca 20 €, ale... spĺňa to, čo sľubuje?


  • zjednocuje farbu ÁNO
  • vyrovnáva povrch pleti ÁNO
  • vysoký stupeň krytia ÁNO
  • bez efektu masky NIE spočiatku sa síce zdalo, že je to dokonalý produkt a tesne po nalíčení vyzeral veľmi prirodzene. No už cca po 2 hodinách som sa začala lesknúť a mierne zoxidoval tak, že vyzeral ako nepodarená maska.
  • prirodzený výsledok viď. predošlý bod - spočiatku áno, potom veľké NIE
  • dlhotrvajúca výdrž NIE obrovské NIE
  • komfortná textúra ÁNO
  • pre citlivú pleť ÁNO
  • pleť vyzerá zjednotená, je vyhladená a zmatnená po dobu 16 hodín NIE
Na fotkách to až tak strašne nevidno, no v realite to bolo miestami neprijateľné. Netvrdím, že ide o úplne zlý produkt, mne však nevyhovuje už len tým, ako sa začal "správať" po tých spomenutých 2 hodinách. Nechcem produkt, ktorý sľubuje matný vzhľad a vie ho udržať len chvíľku po nalíčení. Pre mňa jednoducho nie. A ak máte suchú pleť, myslím si, že pre vás nebude veľmi vhodný, pretože textúra by mohla na suchšom type hrudkavieť resp. bude ju problém rozotrieť.

Jeden Dermablend som už na blogu skúšala tiež iba vo vzorke a efekt bol veľmi podobný, takže bohužiaľ, za mňa majú zatiaľ mejkapy od Vichy pre moju pleť v plnom balení nie.

12 komentárov:

  1. Po nanesení vyzerá ozaj skvelo, výrobcovia by si mohli ten make up otestovať najskôr na sebe, ktovie, či by potom tresli na škatuľku výdrž 16 hodín. Zaujímalo by ma, či si make up odličuješ, keď prídeš z práce, alebo až pred spaním :) čítala som, že pokiaľ už večer nikam nejdeme, make up by mal ísť čo najskôr dole, zbytočne škodí pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D zaujímavý postreh ;-) Odličujem sa hneď po príchode domov, neznesiem ten pocit celodenného mejkapu na sebe, keď viem, že už nikam nejdem.

      Odstrániť
  2. ja mám suchšiu pleť a takmer vôbec sa mi nemastí tak som zvedavá ako sa bude chovať na mojej pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ktovie, ako zareaguje na suchšej pleti ;-) určite budem zvedavá na recenziu.

      Odstrániť
  3. Ahoj :) Ja som ho skúšala tiež, mala som dve vzorky (presne na 4 použitia) tiež v odtieni NUDE a pocity presne ako aj ty... Hneď po nanesení veľké nadšené WAAAAU, no hodinu po nanesení pri pohľade do zrkadla PANEBOŽE TO ČO JE... oxiduje, robí fľaky, dosť som sa leskla, nevydrží (a sĽubovaných 16 hodín teda už vôbec). Škoda, vyzeral nádejne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, tak vidím, že sme na tom rovnako ;-) som rada, že nie som sama, kto ho odpísal. A presne to mi je najviac ľúto - vyzeralo to na perfektný produkt...

      Odstrániť
  4. Kati vyskúšaj toto: http://eu.feelunique.com/p/LOreal-Paris-Infallible-24H-Matte-Mattifying-Foundation-35ml
    efekt je taký ako u teba na tých prvých fotkách...avšak v tomto prípade to vydrží celý deň (aspoň teda u mňa)... a aj keď má v názve "matte" tak výsledok je veľmi prirodzený a nie umelo matný:) podľa mňa tento make up by ti sedel...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip! skúšala som klasickú verziu, no nad tou Matte už pokukávam... teraz mám však doma viacero mejkapov a do nového sa zatiaľ nechystám, no snáď ho tak skoro nezrušia a budem mať šancu vyskúšať ho ;-)

      Odstrániť
  5. tiez som dostala vzorku, ale este som neskusala, som zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyskúšala som ho a je úžasný. Preto aby nevznikli fľaky je potrebné si raz za dva týždne tvár prejsť pílingom. Žiaden make up mi nevydržal viac ako 5 hodín, takže ja som s týmto veľmi spokojná, konečne niečo čo fakt kryje!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. približne raz za týždeň / dva týždne si robím píling / dávam si pílingovú masku. Mnoho mejkapov mi fľaky nerobilo, takže to nebude tým. Jednoducho sme si nesadli, ale tak, ako to vždy zdôrazňujem, je to veľmi subjektívne. Krytie je skvelé a prvotný efekt takisto. V ostatnom mňa sklamal. Mejkapy mi vydržia aj viac hodín, samozrejme, nie ako v pôvodnom stave - stačí si kliknúť na sekciu MISSION, kde sa venujem mejkapom a tam vidno, či fľakateli alebo celkovo pohoreli, resp. naopak ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]